Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Inşallah canım çok teşekkür ederim gözüm saatte geri sayım başladı hayırlısı bakalım ys_pasa transfer oldun mu?

Hayırlısı canım ilk muayeneden sonra kaç günde çağırıyor acaba? Kaç tane kaçıncı gün embriyolarım var?
Bende adet bekliyorum bu hafta sonu olursam pazartesi gidecem.
Ilk muayeneden 1 hafta sonrasi için gun verdiler. 3 tane 4. Gün dondurulmuşlarim var. 2 si iyi kalite 1 i orta

Hoșgeldin cnm
Listeye ekliyorum seni ozaman bende hemen. Hemen aynı süreçteyim. Pazartesi bende kontrole gidecem.
Yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse?
Teşekkür ederim canım. Yas 39. Henüz tarih belli değil. Rahim için ilac kullaniyorum.

Evet canım yarin adana yollarina düşecem sabah erkenden

arkadaşlar, bugü
inşallah inşallah dualarınız bekliyorum, inşallah herkesin tedavileri başarıyla sonuçlarınır, herkes pozitif olur. gerçekte çok meşakkatli ve stresli bir işmiş, Allah herkese nasip etsin.....
Hoșgeldin
Hayırlı olsun tedavin. Cnm sayılara çok takılma bir olsun senin olsun neler okuyoruz burda.. Allah gönlüne göre versin. Yaşın kaç? İlk deneme mi?
haberlerim var:) doktorum haber verdi 5 embriyom da 3.güne ulaşmış :) inşallah pazar günü transferim var. umarım yine zayiatsız hepsi 5. güne varırlar :) kalanları da dondurabilirim :)

Insallah ya. Şu transfer tarihi bu belli olsa. Bozulmadan embriyo çözülüp transfer olsa ah ah..
artık teknolojideki gelişmeler sayesinde embriyolar çözülürken çok büyük oranda geri dönüyor, merak etmeyin hayırlısıyla çözünür ve sağlıkla transfer olup tutunur inşallah:)

Çok teşekkür ederim bugün kontrole gittim yumurtalar büyümeye başlamış. En büyüğü 15 mm olmuş. 28 Ekim’de tekrar kontrole gidicem. Muhtemelen 30 ekimde yumurtalar toplanacak

Çok teşekkür ederim Benim doktorumun özel muayenesi var orda kontrollerim oluyor. Yumurta toplama ve transfer işlemleri Ankara daki HRS hastanesinde yapılacak

Ptesi belli olck haberleşelim burdan crinone jel de başlanır ondn sonra 3 kutu var evde

Tabiki

Çok teşekkür ederim ☺ Benim doktorumun özel muayenesi var orda kontrollerim oluyor. Yumurta toplama ve transfer işlemleri Ankara daki HRS hastanesinde yapılacak

Benim ilk. Tedavim. Hrs de oldu.. Baya lüks bir yer

artık teknolojideki gelişmeler sayesinde embriyolar çözülürken çok büyük oranda geri dönüyor, merak etmeyin hayırlısıyla çözünür ve sağlıkla transfer olup tutunur inşallah:)

Amin inşallah

Merhaba herkese, dun ilk kontrolume gittim dun kurtajdan sonra oldugu icin bir ay daha beklesek ve bu arada rahim filmini mi yinelesek dedi doktor, bende teslimiyetci davranmak istiyorum ve baslayalim dedim insallah pisman olmam İcimdeki ses umarim beni yaniltmaz

Allah bağışlasın tüp bebek mi ikizler? Yaşları kac
Benim de bir oğlum var 2 sene önce tedaviyle oldu ondan kalan tek embriyo için Bende transfer tarihi Bekliyorum. Ozaman sen adetin 3.günü gidiyorsun merkeze
İkiz degiller canim biri 2013 biri 2016 doğumlu dun adetin 3. Gunuydu gittik basladik bakalim hayırlısı

Kızlar transferim oldu cokkk şükür evimdeyim, test günüm 8 kasım, transfer sonrası intralipid serum da istedim, geçmeyen günler beni beklio,hayirlisiyla Rabbim tez zamanda mutlu haberlerimizi paylaşmamizi nasip etsin

Hayırlı olsun cnm bende serum takılı şu an
İnş hayırlı haberlerini alırız

İkiz degiller canim biri 2013 biri 2016 doğumlu dun adetin 3. Gunuydu gittik basladik bakalim hayırlısı

Allah bağışlasın. Çocukların doğal yola mı oldu anlamadım? Hangi ilaçlara başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…