• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤️🙂
Ben bugün son 4 gün Estrofemi sabah 2 akşam 2 içmeye başlıyorum 😁pazartesi kontrol.. Kar tanem almaya az kaldı ❄️

zuzu3838 zuzu3838 cnm test yaptın mı ne durumdasın var mı belirtin?

H hulyaligunler sesin çıkmıyor ne oldu 😳

V Viviannn sykapusuz sykapusuz Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 tekrar kan verdiniz mi?? Hayırlısı olsun hanımlar ❣️

>>Var mı tedavisinde transfer tarihi belli olan listeye not düşelim 🙂<<

devlet hastanesinde olduğu için açıklama yapmıyorlar çok acayip
adetin 2-3 günü gelin denildi ilk adetinizle tmm dedim yumurta o gün mü toplanacak dedim bilmiyorum dedi benimde kafam karıştı ilk olduğu için bilmiyorum bir kaç yazılanı okudum tam çözemedim
Adetin 2. Veya 3. Günün alttan muayene edilecek bazı hormon testleri yapılacak boy ve kilonuza göre iğnelere başlayacaksınız bu süreçte 2-3 güne bi ultrasonla takip yapılır yumurtalarınız o iğnelerle büyücek büyüklükleri ölçülecek yeterli olgunluğa gelince başka bi iğne verilecek dedikleri gün ve saatte o iğneyi yapacaksınız ki gelişmiş olan yumurtalar çatlamasın ki toplsnabilsin sonra gün verecekler anestezi verilerek toplanacak minnoşlar

Adetin 2. Veya 3. Günün alttan muayene edilecek bazı hormon testleri yapılacak boy ve kilonuza göre iğnelere başlayacaksınız bu süreçte 2-3 güne bi ultrasonla takip yapılır yumurtalarınız o iğnelerle büyücek büyüklükleri ölçülecek yeterli olgunluğa gelince başka bi iğne verilecek dedikleri gün ve saatte o iğneyi yapacaksınız ki gelişmiş olan yumurtalar çatlamasın ki toplsnabilsin sonra gün verecekler anestezi verilerek toplanacak minnoşlar
ay inşallah çok heyecanlıyım
ya ben ilk muayene girdiğimde alttan adetken muayene ettiler bilmiyordum nasıl yani ya adetken alttan muayene mi ediyorlar diyordum şaşırdım :)
sonradan öğrendim teşekkür ederim bilgileriniz için
bana verilen kağıtta bazı testler var evet onları yapıp anesteziden randevu alın diyordu

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤️🙂
Ben bugün son 4 gün Estrofemi sabah 2 akşam 2 içmeye başlıyorum 😁pazartesi kontrol.. Kar tanem almaya az kaldı ❄️

V Viviannn sykapusuz sykapusuz Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 tekrar kan verdiniz mi?? Hayırlısı olsun hanımlar ❣️

Benim 5 kasımda blast transfer olacak 25 yaşındayım ilk denemem eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var bende pco görüntüsü var inşallah güzel haberlerimi yazarım buraya 🤗

Benim 5 kasımda blast transfer olacak 25 yaşındayım ilk denemem eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var bende pco görüntüsü var inşallah güzel haberlerimi yazarım buraya 🤗

Hoșgeldin 💕
Insallah güzel haberini buraya paylaşmak nasip olsun. Transfere kadar tekrar kontrole gidecek misin?
Şuanda hangi ilaçları kullanıyorsun?

Kizlar dunden lekelenmeler vardi suan adet oldum sancidan olucek gibiyim ve suan calisiyorum muhtemel transferim 8 ya 10 gibi 5 gunluk embrionlarim var uc tane ikisi iyi biri orta kalite ucuni de transfer edicek doktorum bu arada transferden once gebelk asisi olucam bundan onceki transferde lipid serum yaptirmistim ama bi ise yaramadi bide ucuncu gun embriolariydi belkide ondan dolayi... unarim bu sefer yuzun guler mutlulugunu paylasitim sizlerle

Kizlar dunden lekelenmeler vardi suan adet oldum sancidan olucek gibiyim ve suan calisiyorum muhtemel transferim 8 ya 10 gibi 5 gunluk embrionlarim var uc tane ikisi iyi biri orta kalite ucuni de transfer edicek doktorum bu arada transferden once gebelk asisi olucam bundan onceki transferde lipid serum yaptirmistim ama bi ise yaramadi bide ucuncu gun embriolariydi belkide ondan dolayi... unarim bu sefer yuzun guler mutlulugunu paylasitim sizlerle

Ozaman hayırlı olsun tedavin❣️ adetin kaçıncı günü ilaçlara başla dediler? Yaşın kaçtı cnm listeye not düşelim

Arkadaşlar merhaba bana da fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Dün akşam özel bir hastanede saat 19.00 da kan testi yaptırdım 12.71 çıktı. Bugün kendi merkezimdesabah saat 09.00 da yaptırdım 12,39 çıktı. 3.gün embriyosu konuldu ve dün 10.günümdü.
Sormak istediğim şu ki değeri bu şekilde çıkıp artış gösterme durumu olabilir mi,yoksa bu sadece kimyasal gebelik midir ?

Aynı yerde kan vermen daha doğru sonuç verir.

Kızlar bugün kan verdim 8. Gün 51 çıktı 3 e katlamış ama değerimi öğrenince wc ye gittim peçeteye pembe lekelenmem geldi doktorum ona yapacak bişey yok kırmızıya dönemediği sürece korkma dedi ben biraz üzüldüm bişey olmaz inşallah 😰😰😰😰 :KK61:

Benim de ilk. Haftalarda lekelenmem oluyordu. İçini ferah tut 😣 inşallah bebeğin tutunmasindan oluyordur

Yarın gidip kan vercem ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ve dünküyle aynıydı belli belirsiz bir çizgi. Sanırım artmıyor 😥😥

Testi paylașirmisin. Bide erken gebelik testi değil de normal gebelik testi yaparmisin🙂

Hoșgeldin 💕
Insallah güzel haberini buraya paylaşmak nasip olsun. Transfere kadar tekrar kontrole gidecek misin?
Şuanda hangi ilaçları kullanıyorsun?
Hosbuldum 🤗 evet gidiyorum 4 günde 1 estrofemi çoğaltacağım günler çağırıyor kontrole şuan 3 tane içiyorum pazar günü 4e cıkacak ptesi kontrolüm var bide lucrin iğne vuruyorum hergün (cok sıkıldım artık iğneden) 😂

Benim de ilk. Haftalarda lekelenmem oluyordu. İçini ferah tut 😣 inşallah bebeğin tutunmasindan oluyordur
İnşallah cnm ara ara geliyor kırmızıya dönmesin yeterki Adet dönemi olduğu içinde olabilir yerleşmedende kaynaklı olabilir cnm

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤🙂
Ben bugün son 4 gün Estrofemi sabah 2 akşam 2 içmeye başlıyorum 😁pazartesi kontrol.. Kar tanem almaya az kaldı ❄

V Viviannn sykapusuz sykapusuz Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 tekrar kan verdiniz mi?? Hayırlısı olsun hanımlar ❣

Benimki negatif sonuçlandı şimdi ilaçları bıraktım..doktorla görüşme yapmaya gidiyorum doldurmuşlar için zaman olarak ne der bilmiyorum..o ara bana kürler tavsiye edeceksiniz.. alternatif tıpçılar nerdeee...söz bir bir uygulayacağım...kızlar diyorum ki hazır hormon tedavisi görmüşken ilaçları etkisi hemen geçmiyor..bende biraz uğraşayım dimi..

• Beğen
Reactions: H M
Bugün 7. Günüm canım Yadee Yadee Cumartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallah. Gecen transferimde kasık agrım hiç ama hiç olmamıstı. Şimdi hafiften kasık agrım oluyor belirtiyse tabi 🤷🏼‍♀️

Hosbuldum 🤗 evet gidiyorum 4 günde 1 estrofemi çoğaltacağım günler çağırıyor kontrole şuan 3 tane içiyorum pazar günü 4e cıkacak ptesi kontrolüm var bide lucrin iğne vuruyorum hergün (cok sıkıldım artık iğneden) 😂

Tutsun da iğneyi düşünme cnm..
😁

Benimki negatif sonuçlandı şimdi ilaçları bıraktım..doktorla görüşme yapmaya gidiyorum doldurmuşlar için zaman olarak ne der bilmiyorum..o ara bana kürler tavsiye edeceksiniz.. alternatif tıpçılar nerdeee...söz bir bir uygulayacağım...kızlar diyorum ki hazır hormon tedavisi görmüşken ilaçları etkisi hemen geçmiyor..bende biraz uğraşayım dimi..

Cnm sen güçlü bir insansın belli ki ❤️az kaldı inşallah kavuşacaksınız nazlı bebeğine.

Bugün 7. Günüm canım Yadee Yadee Cumartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallah. Gecen transferimde kasık agrım hiç ama hiç olmamıstı. Şimdi hafiften kasık agrım oluyor belirtiyse tabi 🤷🏼‍♀️

Hadi hayırlısı o ağrı bebeğinin tutunmasi olsun inşallah ❤️

Back