Adetin 2. Veya 3. Günün alttan muayene edilecek bazı hormon testleri yapılacak boy ve kilonuza göre iğnelere başlayacaksınız bu süreçte 2-3 güne bi ultrasonla takip yapılır yumurtalarınız o iğnelerle büyücek büyüklükleri ölçülecek yeterli olgunluğa gelince başka bi iğne verilecek dedikleri gün ve saatte o iğneyi yapacaksınız ki gelişmiş olan yumurtalar çatlamasın ki toplsnabilsin sonra gün verecekler anestezi verilerek toplanacak minnoşlardevlet hastanesinde olduğu için açıklama yapmıyorlar çok acayip
adetin 2-3 günü gelin denildi ilk adetinizle tmm dedim yumurta o gün mü toplanacak dedim bilmiyorum dedi benimde kafam karıştı ilk olduğu için bilmiyorum bir kaç yazılanı okudum tam çözemedim
amin inşallah herkes için hayırlısı neyse onu versin sağlıklı huzurlu olalım Gelecek olan bebişlerimizde sağlıklı gelsinler :)Neyi merak ediyorsan burda sor cnm@Babydust80 cok.guzel anlatmış süreç genelde öyle işliyor. Hayırlısı olsun tedavin.
ay inşallah çok heyecanlıyımAdetin 2. Veya 3. Günün alttan muayene edilecek bazı hormon testleri yapılacak boy ve kilonuza göre iğnelere başlayacaksınız bu süreçte 2-3 güne bi ultrasonla takip yapılır yumurtalarınız o iğnelerle büyücek büyüklükleri ölçülecek yeterli olgunluğa gelince başka bi iğne verilecek dedikleri gün ve saatte o iğneyi yapacaksınız ki gelişmiş olan yumurtalar çatlamasın ki toplsnabilsin sonra gün verecekler anestezi verilerek toplanacak minnoşlar
amin inşallah herkes için hayırlısı neyse onu versin sağlıklı huzurlu olalım Gelecek olan bebişlerimizde sağlıklı gelsinler :)
Benim 5 kasımda blast transfer olacak 25 yaşındayım ilk denemem eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var bende pco görüntüsü var inşallah güzel haberlerimi yazarım burayaHayırlı sabahlar hanımlar
Ben bugün son 4 gün Estrofemi sabah 2 akşam 2 içmeye başlıyorumpazartesi kontrol.. Kar tanem almaya az kaldı
zuzu3838 cnm test yaptın mı ne durumdasın var mı belirtin?
H hulyaligunler sesin çıkmıyor ne oldu
V Viviannnsykapusuz Galaxyeliz61 tekrar kan verdiniz mi?? Hayırlısı olsun hanımlar
>>Var mı tedavisinde transfer tarihi belli olan listeye not düşelim<<
Benim 5 kasımda blast transfer olacak 25 yaşındayım ilk denemem eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var bende pco görüntüsü var inşallah güzel haberlerimi yazarım buraya
Kizlar dunden lekelenmeler vardi suan adet oldum sancidan olucek gibiyim ve suan calisiyorum muhtemel transferim 8 ya 10 gibi 5 gunluk embrionlarim var uc tane ikisi iyi biri orta kalite ucuni de transfer edicek doktorum bu arada transferden once gebelk asisi olucam bundan onceki transferde lipid serum yaptirmistim ama bi ise yaramadi bide ucuncu gun embriolariydi belkide ondan dolayi... unarim bu sefer yuzun guler mutlulugunu paylasitim sizlerle
Arkadaşlar merhaba bana da fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Dün akşam özel bir hastanede saat 19.00 da kan testi yaptırdım 12.71 çıktı. Bugün kendi merkezimdesabah saat 09.00 da yaptırdım 12,39 çıktı. 3.gün embriyosu konuldu ve dün 10.günümdü.
Sormak istediğim şu ki değeri bu şekilde çıkıp artış gösterme durumu olabilir mi,yoksa bu sadece kimyasal gebelik midir ?
Yarın gidip kan vercem ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ve dünküyle aynıydı belli belirsiz bir çizgi. Sanırım artmıyorAynı yerde kan vermen daha doğru sonuç verir.
Kızlar bugün kan verdim 8. Gün 51 çıktı 3 e katlamış ama değerimi öğrenince wc ye gittim peçeteye pembe lekelenmem geldi doktorum ona yapacak bişey yok kırmızıya dönemediği sürece korkma dedi ben biraz üzüldüm bişey olmaz inşallah
Yarın gidip kan vercem ama bu sabah erken gebelik testi yaptım ve dünküyle aynıydı belli belirsiz bir çizgi. Sanırım artmıyor
HosbuldumHoșgeldin
Insallah güzel haberini buraya paylaşmak nasip olsun. Transfere kadar tekrar kontrole gidecek misin?
Şuanda hangi ilaçları kullanıyorsun?
Paylaşırım tabiki canım ama şuan evde değilim akşam paylaşayımTesti paylașirmisin. Bide erken gebelik testi değil de normal gebelik testi yaparmisin
İnşallah cnm ara ara geliyor kırmızıya dönmesin yeterki Adet dönemi olduğu içinde olabilir yerleşmedende kaynaklı olabilir cnmBenim de ilk. Haftalarda lekelenmem oluyordu. İçini ferah tutinşallah bebeğin tutunmasindan oluyordur
Benimki negatif sonuçlandı şimdi ilaçları bıraktım..doktorla görüşme yapmaya gidiyorum doldurmuşlar için zaman olarak ne der bilmiyorum..o ara bana kürler tavsiye edeceksiniz.. alternatif tıpçılar nerdeee...söz bir bir uygulayacağım...kızlar diyorum ki hazır hormon tedavisi görmüşken ilaçları etkisi hemen geçmiyor..bende biraz uğraşayım dimi..Hayırlı sabahlar hanımlar ❤
Ben bugün son 4 gün Estrofemi sabah 2 akşam 2 içmeye başlıyorumpazartesi kontrol.. Kar tanem almaya az kaldı ❄
zuzu3838 cnm test yaptın mı ne durumdasın var mı belirtin?
H hulyaligunler sesin çıkmıyor ne oldu
V Viviannnsykapusuz Galaxyeliz61 tekrar kan verdiniz mi?? Hayırlısı olsun hanımlar ❣
>>Var mı tedavisinde transfer tarihi belli olan listeye not düşelim<<
Hosbuldumevet gidiyorum 4 günde 1 estrofemi çoğaltacağım günler çağırıyor kontrole şuan 3 tane içiyorum pazar günü 4e cıkacak ptesi kontrolüm var bide lucrin iğne vuruyorum hergün (cok sıkıldım artık iğneden)
Benimki negatif sonuçlandı şimdi ilaçları bıraktım..doktorla görüşme yapmaya gidiyorum doldurmuşlar için zaman olarak ne der bilmiyorum..o ara bana kürler tavsiye edeceksiniz.. alternatif tıpçılar nerdeee...söz bir bir uygulayacağım...kızlar diyorum ki hazır hormon tedavisi görmüşken ilaçları etkisi hemen geçmiyor..bende biraz uğraşayım dimi..
Bugün 7. Günüm canımYadee Cumartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallah. Gecen transferimde kasık agrım hiç ama hiç olmamıstı. Şimdi hafiften kasık agrım oluyor belirtiyse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?