Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kizlar ikinxi kani verdim bekliyorum hemsire en az 1000 olmasi gerek bu durumda diyo ilki 509 cikmisti ve ucuz ola bilir dedi korkuyorum suan kese gormeye korkarak gidicem tabii rabbim yardmci olsun saglkla dogura bilrsem bes tanesinise isterim ama erken dusuk falab riski yuksek oodugu icin uc tanesinden korkuyorum

Hakkında hayırlısı canim bende kan verdim bekliyorum

Ben yapmadım yarn 9.günde yapmak istiyordum ama kafam karışık bilmiyorumki
sizinde erken oldğu için çıkmamış olabilr bide kaset testmi yaptınız
Kaset yaptım cuma 10. Günüm benimde kan versem çıkar mı acaba

Ben 7 gunumde erken gebelik testi yaptım belirgindi çift çizgi.
bn ilk tedavimde 8. gün yaptm hamileliğimi öğrendm ama bu sefer ayın 7 sinde çatlatma iğnesi vermşti doktorum bugn 13. günü onun etkisi çıkarsa testte dye endişeliyim açıkcası oyzdene rkn yapmk istemiyorm ama asıl test günm 23ü ben yarn yaparm

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım bende yarın yapıcam

Kaset yaptım cuma 10. Günüm benimde kan versem çıkar mı acaba
kasetler yanlş olabiliyor ya erken gebelk testi yapın yada kan verin bence negatif çıkanı pek takmayın ben kese gördükten snra yaptğm kaset testte bile negatif görmüştüm

kasetler yanlş olabiliyor ya erken gebelk testi yapın yada kan verin bence negatif çıkanı pek takmayın ben kese gördükten snra yaptğm kaset testte bile negatif görmüştüm
Ayy rahatladım canım valla sağol moralim çok bozulmuştu sabah

Benim dondurulmuş embriyo transferiydi kuzum aynen seninki yanıltıcı olabilir biraz bekleyebilirsin

canm aynen iki gndur oyleydi hatta afedersn artik acik oluyoruz ic dudak ucunda apse olmus falan hep bu progestanin akintisi tahris edio anladm aksam biraz ugrastm gecmis simdi ya insallah pozitiftir bnde korktum normalde adet olacakken rahim asagi iner orasi oyle biraz kapanir derler ama

Canim 2.gun embriyosu bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ama ilaçlarda hep o ağrıları gösteriyor ins gonlundeki olur bir de neden 2.gun transfer edildi canim
ya olabilir ne bilim hissederiz belki saka maka kendimi dinledm galiba biraz e bide vucudumu taniyorum nrmalde transferden once 2 gun ilaclari kullandm hic oyle etkiler yapmadi transferden snra yine ayni ilaclar simdi byle etkiler yapinca dirk pozitife yoruyorum ama bgn 6.gunum sadece bel agrim ve gogus hassasiyetim kaldi ki normalde adet olacakken bile bu kadar hic hassas olmazlar

Anladim canim ins sağlıklı sekilde kucagina da almak nasıp olsun sonuncu dondurulmusun 5.gun embriyosu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…