Hakkında hayırlısı canim bende kan verdim bekliyorumKizlar ikinxi kani verdim bekliyorum hemsire en az 1000 olmasi gerek bu durumda diyo ilki 509 cikmisti ve ucuz ola bilir dedi korkuyorum suan kese gormeye korkarak gidicem tabii rabbim yardmci olsun saglkla dogura bilrsem bes tanesinise isterim ama erken dusuk falab riski yuksek oodugu icin uc tanesinden korkuyorum
Ben yapmadım yarn 9.günde yapmak istiyordum ama kafam karışık bilmiyorumkiBu Sabah idrar testi yaptım çıkmadısiz idrar testi yaptınız mu hiç
Kuzum 5 ve 6 gün hafif sızı vardı kasıklarımda birazda belim ağrıyordu ama ev işi falanda yapmıştım
Ben 7 gunumde erken gebelik testi yaptım belirgindi çift çizgi.Ben yapmadım yarn 9.günde yapmak istiyordum ama kafam karışık bilmiyorumki
sizinde erken oldğu için çıkmamış olabilr bide kaset testmi yaptınız
Kaset yaptımBen yapmadım yarn 9.günde yapmak istiyordum ama kafam karışık bilmiyorumki
sizinde erken oldğu için çıkmamış olabilr bide kaset testmi yaptınız
bn ilk tedavimde 8. gün yaptm hamileliğimi öğrendm ama bu sefer ayın 7 sinde çatlatma iğnesi vermşti doktorum bugn 13. günü onun etkisi çıkarsa testte dye endişeliyim açıkcası oyzdene rkn yapmk istemiyorm ama asıl test günm 23ü ben yarn yaparmBen 7 gunumde erken gebelik testi yaptım belirgindi çift çizgi.
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımbn ilk tedavimde 8. gün yaptm hamileliğimi öğrendm ama bu sefer ayın 7 sinde çatlatma iğnesi vermşti doktorum bugn 13. günü onun etkisi çıkarsa testte dye endişeliyim açıkcası oyzdene rkn yapmk istemiyorm ama asıl test günm 23ü ben yarn yaparm
kasetler yanlş olabiliyor ya erken gebelk testi yapın yada kan verin bence negatif çıkanı pek takmayın ben kese gördükten snra yaptğm kaset testte bile negatif görmüştümKaset yaptımcuma 10. Günüm benimde kan versem çıkar mı acaba
Ayy rahatladım canım valla sağolkasetler yanlş olabiliyor ya erken gebelk testi yapın yada kan verin bence negatif çıkanı pek takmayın ben kese gördükten snra yaptğm kaset testte bile negatif görmüştüm
Benim dondurulmuş embriyo transferiydi kuzumbn ilk tedavimde 8. gün yaptm hamileliğimi öğrendm ama bu sefer ayın 7 sinde çatlatma iğnesi vermşti doktorum bugn 13. günü onun etkisi çıkarsa testte dye endişeliyim açıkcası oyzdene rkn yapmk istemiyorm ama asıl test günm 23ü ben yarn yaparm
Benim elimde testler var bu sabah da yaptım çıkmadı bembeyazHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımbende yarın yapıcam
moralini bozma bnce kaset testlerede güvenme erken gebelik testi yap çok acele edersen :)Ayy rahatladım canım valla sağolmoralim çok bozulmuştu sabah
canm aynen iki gndur oyleydi hatta afedersn artik acik oluyoruzCanim iki uc gun bende de oyle oldu hattda yazdim buraya oyle olmasi normalmi parmagim nerrdeyse gitmedi iceri afadersiniz sanki sismisdi orasi.sonra gecti belki pozitive isaredir suan ilk hunki gibi rahatim fitilde tek sorunum uyurken bile geri gelmesi acaba ise yariyormu diye dusunuyorum
benmde dondurulmuş transfer ama transfer öncesi kontrolmde oluşan yumurtaları transfere kadar çatlatp yok etmek için yaptı sanırımBenim dondurulmuş embriyo transferiydi kuzumaynen seninki yanıltıcı olabilir biraz bekleyebilirsin
ahh ahh kaset test demi yapma yapmaBenim elimde testler var bu sabah da yaptım çıkmadı bembeyaz
kendime heyecan yaratıyorum.ahh ahh kaset test demi yapma yapma
ya olabilir ne bilim hissederiz belki saka maka kendimi dinledm galiba biraz e bide vucudumu taniyorum nrmalde transferden once 2 gun ilaclari kullandm hic oyle etkiler yapmadi transferden snra yine ayni ilaclar simdi byle etkiler yapinca dirk pozitife yoruyorum ama bgn 6.gunum sadece bel agrim ve gogus hassasiyetim kaldi ki normalde adet olacakken bile bu kadar hic hassas olmazlarCanim 2.gun embriyosu bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ama ilaçlarda hep o ağrıları gösteriyor ins gonlundeki olur bir de neden 2.gun transfer edildi canim
bende erken gebelik testi aldım netten gelmesin diye dua ediyorm resmen yaparm hemn yoksakendime heyecan yaratıyorum.
Anladim canim ins sağlıklı sekilde kucagina da almak nasıp olsun sonuncu dondurulmusun 5.gun embriyosu muIlk tedavimi soruyorsan tazeydi 1 taneydi zaten tutmayinca en bastan basladik 2. De 12 tane dollendi yine taze transfer oda negatif 3. De donmus negatif bu 4. Buda dondurulmus pozitif şükür kalitesine gelince ben Umuttepe De yaptrdm bic birinde bana a b c die siralamadilar ilkinde gelisimi geriden ama rahimdede tamamliyabilir dediler sonrakilerde 3. Gun emriyonuzun gelişimi gayet iyi dediler yani hic oyle aa bb duymadim burda duyunca bende şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?