- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah bnmde yarn dokuz idrar yapacağım siz idrar yapmışmıydınızTransfer gününü saymazsam 9 canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah bnmde yarn dokuz idrar yapacağım siz idrar yapmışmıydınızTransfer gününü saymazsam 9 canim
burdayım burdayım
Cigdem2610 Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyo13 Kasım
Transfer
Ya arkadaşım doğum yaptı bugün birazdan ziyaretine gidicem artık ağlamamak için kendimi zor tutarım herhalde bugün 8. Günüm hastaneye gitmişken kan testi versem mi acabaaa
ya cok sukur bize de bol bol dua et ee esinin tepkisi ne oldu hemen syledn miKizlar çok sağolun hepinizden Allah razi olsun güzel muratlarinizi versin
kacinci gun embiriosuydu erken degil aslinda ver bnce yaYa arkadaşım doğum yaptı bugün birazdan ziyaretine gidicem artık ağlamamak için kendimi zor tutarım herhalde bugün 8. Günüm hastaneye gitmişken kan testi versem mi acabaaa
Gozun audin benden daha haber yokKizlar tahlil sonucumu aldim 502 cok şükür Rabbim hepinize bu duyguyu en yakin zamanda yaşatsin insallah
Canim ilk sonuc ne zaman cikmisti ve kacinci gunjn bugunKizlar tahlil sonucumu aldim 502 cok şükür Rabbim hepinize bu duyguyu en yakin zamanda yaşatsin insallah
Ilk tahlil 10. Gun 49 12.gun 150 buqun 14 502 cikti sabırlı ol guzel haber alıcaksin sitres yapmaCanim ilk sonuc ne zaman cikmisti ve kacinci gunjn bugun
Çok sağolun şimdi öyle uzanıyorum inş hersey yolunda olurbi sıkıntı olmazda rahatlayın biraz çok fazla su içmeyn dha fazla miğdeniz bulanır hakkınızda hayırlısıolsun
ya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildiIlk tahlil 10. Gun 49 12.gun 150 buqun 14 502 cikti sabırlı ol guzel haber alıcaksin sitres yapma
Kızlar kan sonucum çıktı çok şükür pozitif 9 gün 89 çıktı Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Darısı sana bitanem dualarimdasinya bu ay pozitif ayi heralde cok sukur
sende pozitifsin sana da aynisini sorm ya bisey sorcam bugun 6 gunum be belirtim falan yok kasigimda simdide belirti yok die agliycam ya 6 7 gunun nasildiDarısı sana bitanem dualarimdasin
Canim benimde geldi 2 gun ve 3 gun jelim pembe tortu seklindeydi ınsallah guzel haberler verirsinKızlar transferden sonra 4.günüm. o jelle birlikte pembemsi geliyor. tahrişten midir
5. Gün embriyosu ya çok korkuyorumkacinci gun embiriosuydu erken degil aslinda ver bnce ya