• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kizlar ikinxi kani verdim bekliyorum hemsire en az 1000 olmasi gerek bu durumda diyo ilki 509 cikmisti ve ucuz ola bilir dedi korkuyorum suan kese gormeye korkarak gidicem tabii rabbim yardmci olsun saglkla dogura bilrsem bes tanesinise isterim ama erken dusuk falab riski yuksek oodugu icin uc tanesinden korkuyorum 🤲

İçini ferah tut Allah vermişse sebebi vardır. Dur bakalım keseleri görmeden birsey demek için erken

Benim de bugun dondurulmus embriyo transferim olacak ve kusmaktan bi hal oldum midemi üstümüşüm siz ce bir sknti olur mu ?😢

Anladim canim ins sağlıklı sekilde kucagina da almak nasıp olsun sonuncu dondurulmusun 5.gun embriyosu mu
Malesef canim bizim embriyolar 3. Gun donduruluyo doktorum 5. Gune gidicek kalitede degildirlerki embriyolog 3. Gun dondurmayi uygun görmüştür ama şuna artik eminim 3. 5. Yok bu işin nasib ne zamansa o zaman olucak umudumu kaybetmisken Rabbim yeşertti çok şükür

Back