- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Bende oksapar, progestan iğne estrofem ve coraspin ve vitamin kulkanıyorum crinone jel ne işe yarıyo acabaBende transferden sonra progestan iğne crinone jel oksapar ve climara forte kullanıyorum ama bugün göğüslerimde sıZı gibi bir ağrı var bugüne kadar yoktu ilk denemem oldu için belki de her şeyde bir berlirti arıyorumdur
Vajinadan yapılan bir jel progestan hormonu yine tutunmaya yardımcı oluyormuş sabah akşam yapıyorum bendeBende oksapar, progestan iğne estrofem ve coraspin ve vitamin kulkanıyorum crinone jel ne işe yarıyo acaba
amin cnm bekleyen herkeseEvet tutmadi kalitesizde benimki bana hic umutlu degildiler transfer yaparkende senin iyi kaliteymis tutma ihtimali yüksek Rabbim gonlune gore versin
Vazgeçmeyeceğini duymak, içinde bu gücün olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Tabi ki olacak, hepimiz bir gün anneliği yaşayacağız inşallah. Ben kadınlar kulübünü yıllarca takip ettim, kafama takılan her sorunun cevabını almak için ilk buraya geldim ama üye değildim, çok kısa bir süre önce üye oldum ve katıldım aranıza. Eskiden de burda yazılan hikayeleri okurken çoğu zaman duygulanır ve dua ederdim Allah’ım sen yardım et bu insanlar biran önce kavuşsunlar bebeklerine diye. Şimdi onlardan biriyim ve burda çok güzel insanlar tanıdım ve negatif alan arkadaşlar için bu sefer öyle içten dua ediyorum ki keşke kalbimin içini gösterebilseydimCanım İnan ki 8 senedir Bende aynı şeyleri söylüyorum öyle avutuyorum kendimi daha zamanı değilmiş diyorum İnan ki çok yoruldum ama pes etmicem rabbim bana da evlat sevgisini yaşatacak inşallah, bebek gördüğüm de gözlerim dolup içim acımıcak nolur sizlerde dua edin bizlerde anneliği yaşayalım. Allah isteyen herkese nasip etsin bizim sınavımız bitmemiş demekki daha napalım.
ay inslalah ne bilim her gunum ayri bi belirtiyle gecti aslinda hepsi sirali resmen once batmalar cekilmeler sonra gaz snra bel agiriisi zaten gogusume dokunamiyorum bile uclari bi alem buyudu simdide bel agirisiyla rahim yerinde sanki balon var byle itio sanki bi acayip ya insllah pozitif sonuc alicam allahın izniyleBenimde taze transfer oldu ilk günler bende baski hissettim ama idrar sıkışıkligi gibiydi benimki zaten surekli tuvalate cikiyordum
Agri sanci belirti bunlara takilma
İnsallah pozitif olur sonucun
Sağol cnm darısı başına ekim 15 de trasfer oldum 15 gün önce kese gördüm bugünde kalp atışıKuzuum gozun aydin transfer kacinci gunu kese ve kalp atisina gitdiniz
Canim iki uc gun bende de oyle oldu hattda yazdim buraya oyle olmasi normalmi parmagim nerrdeyse gitmedi iceri afadersiniz sanki sismisdi orasi.sonra gecti belki pozitive isaredir suan ilk hunki gibi rahatim fitilde tek sorunum uyurken bile geri gelmesi acaba ise yariyormu diye dusunuyorumkizlar afedersiniz cok onemli bisey sorcam progestan vajinal sislik falan yapar mı artik fitil atmakta zorlaniyorum oyle bi sislik olmus yarin gitsem mi doktora ya korktum simdi
Canim gecmis olsun dun cok gec geldim eve yazamadm sana allah yardkmcin olsun bende faha 2 yil ama dolu dolu gecirdim bu sureci neler yasadim bir allah bir ben bilirim en son transferm iptal edildiynde kendimi oldurmehi bile disundum hic olmuycagini dusunerekden esim benden bosanmak istemiyordu bende adam benden bu sekilde kurtulsun diyofdum kafayi yemistim yani... bes tup sonuncusu donasyonla bi suru para tedavi goz yasi neler neler... kac dogum gununu goz yaslarimi yolda kurutarak gitdim yuzu e sahte gulucuk koyup arabadan indim kac mevludlere acaba bebege cok bakarsam annesi kizarmi diye dusunerek gitdim.. gitsem bi dert gitmesem baska bi dert.... kac kez oturmalarda sabahtan aksama ben esim ve olmayan cocugumuz konusuldu cok kizdim cok kustum cok sinirlendim ama kimselere caktirmamaya calistim... gun oldu metrolarda hamile bi kadn gordugumde kendimi tutamadim agladim .... simdi hamileym simdi bile icim rahat digil bizim gibi zorluklarla hamile kalaar qaliba dogurunca ici rahatlycak onu anladim ve birde asla pes etmemeyi... lutfen pes etme gercekten hicbisey son digilmis bunu anladim esine siki siki tutun belkide bu sizin sinaviniz... allah herkesn yardimcisi olsunCanım İnan ki 8 senedir Bende aynı şeyleri söylüyorum öyle avutuyorum kendimi daha zamanı değilmiş diyorum İnan ki çok yoruldum ama pes etmicem rabbim bana da evlat sevgisini yaşatacak inşallah, bebek gördüğüm de gözlerim dolup içim acımıcak nolur sizlerde dua edin bizlerde anneliği yaşayalım. Allah isteyen herkese nasip etsin bizim sınavımız bitmemiş demekki daha napalım.
Canim yazini okuyunca sanki kendi surecim gecti gozumdenCanim gecmis olsun dun cok gec geldim eve yazamadm sana allah yardkmcin olsun bende faha 2 yil ama dolu dolu gecirdim bu sureci neler yasadim bir allah bir ben bilirim en son transferm iptal edildiynde kendimi oldurmehi bile disundum hic olmuycagini dusunerekden esim benden bosanmak istemiyordu bende adam benden bu sekilde kurtulsun diyofdum kafayi yemistim yani... bes tup sonuncusu donasyonla bi suru para tedavi goz yasi neler neler... kac dogum gununu goz yaslarimi yolda kurutarak gitdim yuzu e sahte gulucuk koyup arabadan indim kac mevludlere acaba bebege cok bakarsam annesi kizarmi diye dusunerek gitdim.. gitsem bi dert gitmesem baska bi dert.... kac kez oturmalarda sabahtan aksama ben esim ve olmayan cocugumuz konusuldu cok kizdim cok kustum cok sinirlendim ama kimselere caktirmamaya calistim... gun oldu metrolarda hamile bi kadn gordugumde kendimi tutamadim agladim .... simdi hamileym simdi bile icim rahat digil bizim gibi zorluklarla hamile kalaar qaliba dogurunca ici rahatlycak onu anladim ve birde asla pes etmemeyi... lutfen pes etme gercekten hicbisey son digilmis bunu anladim esine siki siki tutun belkide bu sizin sinaviniz... allah herkesn yardimcisi olsun
12. Gündü olmadı maalesef 4 deneme 4 negatif sonuç Türkiye’ye gidip denemeyi düşünüyorum belki genetiklerde sorun var orda en azından daha kapsamlı araştırılıyor
Kel
23 yasindayim 5.gun embyosu ilk denemem
Tesekkurler canim senin yaptigin topik olursa katilirim güzel sözlü insanÖnceden yazdığım kişileri tabikide listede bırakıp takip edecem. Ayrıca negatif alıp bidahaki tedaviye başlayanları da yazdım listeye. Tabiki herkes katılabilir
Canim bir arkadasim da 4 kere tüp bebek denemişti hep ayni sonucu almaktan artik yorulmuştu cok üzgündü son kez 5.ye karar verdi adetini bekliyordu ve adeti bir turlu gelmedi sonra stresten.hala adet olamıyorum diye düşünürken bir yakini gebelik testi yap.demis o da yok ya nasil olsun tup.pbebekle.olmuyor normal hic olmaz.diye dusunmus ama.yine.de yapayim.demis ve koca bir pozitif su anda oğlu 1 yasini geçti Allah ins sana da boyle bir anda nasıp eder canim cok gecmis olsunKan sonucumda negatif
Canim 2.gun embriyosu bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ama ilaçlarda hep o ağrıları gösteriyor ins gonlundeki olur bir de neden 2.gun transfer edildi canimbana cevap veren yok mu ya sabahta yazdim o kadar yazan var hic kimse bana cevap vermedi
Canim dönmüş transfer değildi demi bir de kalitesi nasildi grade a b c d diye sıralanıyor yaEvet tutmadi kalitesizde benimki bana hic umutlu degildiler transfer yaparkende senin iyi kaliteymis tutma ihtimali yüksek Rabbim gonlune gore versin
Hakkında hayırlısı olsun benimde ilk tedavmde 12 yumurtam toplanmıştı sadece bi tane embriyom kalmştı oda düşük kaliteydi ama tutunmuştui
nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana
Ilk tedavimi soruyorsan tazeydi 1 taneydi zaten tutmayinca en bastan basladik 2. De 12 tane dollendi yine taze transfer oda negatif 3. De donmus negatif bu 4. Buda dondurulmus pozitif şükür kalitesine gelince ben Umuttepe De yaptrdm bic birinde bana a b c die siralamadilar ilkinde gelisimi geriden ama rahimdede tamamliyabilir dediler sonrakilerde 3. Gun emriyonuzun gelişimi gayet iyi dediler yani hic oyle aa bb duymadim burda duyunca bende şaşırıyorumCanim dönmüş transfer değildi demi bir de kalitesi nasildi grade a b c d diye sıralanıyor ya
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Tutunsun minnoşlar.
12 Kasımlı 3 kişi olduk. Güzel haberler alalım inşallah.
İyi bi üçlü oldukBende çoook uzun zamandır takipteyim sizi. Üye olup yazmak istedim bende. Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahbenim de yaş 29 erkek faktörü ilk defa tüp bebek deniyorum . 12 kasımda transferim yapıldı 2 embriyo transferi oldu bugün 7. Günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Bu Sabah idrar testi yaptım çıkmadıİyi bi üçlü oldukinşallahh hep beraber güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?