• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende çoook uzun zamandır takipteyim sizi. Üye olup yazmak istedim bende. Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 benim de yaş 29 erkek faktörü ilk defa tüp bebek deniyorum . 12 kasımda transferim yapıldı 2 embriyo transferi oldu bugün 7. Günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🤲

Hoșgeldin 💕
Transferin hayırlı olsun inşallah burda pozitif haberini bizimle paylaşırsın 😉 kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu?

Tekrar Hoșgeldin tatlım. İnşallah burda pozitif haberini paylaşırsın. 😉 Transferin bugün dü peki kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Yaşın kaç ve kaçıncı denemen??

Sende Hoșgeldin tekrar ❤ gözün aydın diyim artık sana direk pozitif diye eklerim seni listeye 😉 yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu Ve kaçıncı denemen?
LISTE ilk sayfada
Tamm canm yaşım 26 3. Gun embriyosu 6 kasim transfer ve 4. Deneme cok tesekkrler 😘

Ignelerden olabilir mi? Benim de transferden sonraki 5. günüm gobegimdeki igne yerlerine hafif bastirsam aciyo hala.
ignem yok ki cnm progesgan ve eshofem var sadece ya yok kasigimda ara ara ben burdayim dio hissedyorumnyani biliyorum ya 🤲😇

Canm bizimde erkek faktörlü benimde ilk tedavim de öle oldu 14 yumurtadan 1 tane dollendi onunda gelisimi geridendi ama yaptilar transfer ınsallah senin gerek kalmaz
geridendi derken tutmadimi yani anlamadm 🙄transfer ederken doktorum umutsuzlugumu gordu korkma dedi tek olduguna bakma guzel bi embiriyoydu dedi

Kızlarr 4. günüm bitti hiç bi his yok bende. sadece karnım hep şişkin. çok gaz var. Sabırsızanmaya,korkmaya basladım sanırım
Benimde transferden sonra ki 7. Günüm canım 5 günümde gündüz sağ kasığıma ağrı girmişti şuanda sol tarafım inceden bir sızı var bir de göğüslerim ağrıyor bugün inşallah hayırlı haberler alırız 🤲

geridendi derken tutmadimi yani anlamadm 🙄transfer ederken doktorum umutsuzlugumu gordu korkma dedi tek olduguna bakma guzel bi embiriyoydu dedi
Evet tutmadi kalitesizde benimki bana hic umutlu degildiler transfer yaparkende senin iyi kaliteymis tutma ihtimali yüksek Rabbim gonlune gore versin 😊

Canım yaşadığın süreçleri tahmin edebiliyorum.Tüp bebek tedavisi kolay bir şey değil ve ne yazık ki sen bunu 4 kez yaşamışsın😔 neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ama tecrübelerimden ve de çevremde gördüklerimden anladığım bir şey var ki bu iş biraz da şans ve nasip işi. Benim 10.tedavisinde hamile kalan bir arkadaşım var. 9 kere negatif olan şey 10.da pozitif oluyorsa demek ki o bebeğin dünyaya gelme vakti gelmiş. Bazen bizim kafamızdaki doğru zamanla rabbimizin bizim için uygun gördüğü zaman örtüşmüyor ve biz de karamsarlıklar içinde kıvranıyoruz. Oysaki eğer sabırlı olmayı becerebilirsek rabbimiz ol dediği anda mucizemiz gelecek. Üzgün, kırgın ve yorgunsun biliyorum inşallah bu söylediklerim biraz da olsa hafifletir ruhundaki daralmayı. Güzel haberler alabilmen için hep dua edeceğim 🙏🏻
Canım İnan ki 8 senedir Bende aynı şeyleri söylüyorum öyle avutuyorum kendimi daha zamanı değilmiş diyorum İnan ki çok yoruldum ama pes etmicem rabbim bana da evlat sevgisini yaşatacak inşallah, bebek gördüğüm de gözlerim dolup içim acımıcak nolur sizlerde dua edin bizlerde anneliği yaşayalım. Allah isteyen herkese nasip etsin bizim sınavımız bitmemiş demekki daha napalım.

Benimde transferden sonra ki 7. Günüm canım 5 günümde gündüz sağ kasığıma ağrı girmişti şuanda sol tarafım inceden bir sızı var bir de göğüslerim ağrıyor bugün inşallah hayırlı haberler alırız 🤲
İnşallah cnaım. göğüslerim benımde hassas ama ilaçlardan olmalı.

İnşallah cnaım. göğüslerim benımde hassas ama ilaçlardan olmalı.
Bende transferden sonra progestan iğne crinone jel oksapar ve climara forte kullanıyorum ama bugün göğüslerimde sıZı gibi bir ağrı var bugüne kadar yoktu ilk denemem oldu için belki de her şeyde bir berlirti arıyorumdur 🙈🙈🙈

Back