- 15 Kasım 2019
- 87
- 114
- 8
- 42
İnsallah canım ..... umut verici sözleriniz icin hepinize teşekkür ederimCanim daha erken belki gec tutunmadir benim ilk gebeligimde 10.gun 9.gun mu tam hatırlayamadım da 10 cikmisti sonra artmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım ..... umut verici sözleriniz icin hepinize teşekkür ederimCanim daha erken belki gec tutunmadir benim ilk gebeligimde 10.gun 9.gun mu tam hatırlayamadım da 10 cikmisti sonra artmıştı
Tabiki. Yaş, kaçıncı deneme, kaçınci gün embriyo transferi ve transfer tarihin?
28 yaş ilk deneme 5. Gün embriyosu. 22 Kasım test günüm . Ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif
Beni de eklemeyi unutmaSeni de listeye ekleyim tatlım. Transfer tarihi, kaçıncı gün embriyo transferi, yaş ve kaçıncı denemen??
Canm bizimde erkek faktörlü benimde ilk tedavim de öle oldu 14 yumurtadan 1 tane dollendi onunda gelisimi geridendi ama yaptilar transfer ınsallah senin gerek kalmazi
nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana
Canim hangi listeye ekliyosun benide ekle yarin üçüncü kanimi vericem insallahSeni de listeye ekleyim tatlım. Transfer tarihi, kaçıncı gün embriyo transferi, yaş ve kaçıncı denemen??
Sonucunu aldın mı11 Kasım transfer gunumdu
Transfer gun sayimiyoruz canim bizim hastane sayimaz. Zaten cok da onemli degiltransfer gununu sayiyo musun bi arkadasa doktor transfer gununude sayiyoruz demis
Kuzuum gozun aydin transfer kacinci gunu kese ve kalp atisina gitdinizkalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
Folik asit hariç herşeyi kestik kese 7+6 çıktı
1.5 cm olmus minik kar tanem
Ignelerden olabilir mi? Benim de transferden sonraki 5. günüm gobegimdeki igne yerlerine hafif bastirsam aciyo hala.evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki
Teşekkür ederim canim. Amin inşallahSabrin sonu selamet olsun cnm. Yeni tedavin inşallah hayırlı sonuçlar
Daha kan vermedim canim. İdrar testi yaptım dayanamayipSonucunu aldın mı
11 Kasım transfer gunumdu
Tamamdır kuzumTamam tatlım. BetaHCG yaptığın gün pozitif diye eklerim
Beni de eklemeyi unutma
Canim hangi listeye ekliyosun benide ekle yarin üçüncü kanimi vericem insallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Tutunsun minnoşlar.Bende çoook uzun zamandır takipteyim sizi. Üye olup yazmak istedim bende. Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim de yaş 29 erkek faktörü ilk defa tüp bebek deniyorum . 12 kasımda transferim yapıldı 2 embriyo transferi oldu bugün 7. Günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz