• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Keske hiç erkenden test yapmasaydım ... peki 8. Gun negatif sonuç alıp kanda daha sonra değeri pozitife dönen var mi hiç aramızda arkadaşlar

🙏🏻

Eklentiler

• DE9B27D3-E2F4-4BAD-9D52-1EA3BE952616.jpeg
    DE9B27D3-E2F4-4BAD-9D52-1EA3BE952616.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 14
i

nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana 🤲
Canm bizimde erkek faktörlü benimde ilk tedavim de öle oldu 14 yumurtadan 1 tane dollendi onunda gelisimi geridendi ama yaptilar transfer ınsallah senin gerek kalmaz

Bende çoook uzun zamandır takipteyim sizi. Üye olup yazmak istedim bende. Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 benim de yaş 29 erkek faktörü ilk defa tüp bebek deniyorum . 12 kasımda transferim yapıldı 2 embriyo transferi oldu bugün 7. Günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🤲

:KK200:kalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
:KK36::anneadayı::KK74:
Folik asit hariç herşeyi kestik kese 7+6 çıktı
1.5 cm olmus minik kar tanem
Kuzuum gozun aydin transfer kacinci gunu kese ve kalp atisina gitdiniz

evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki
Ignelerden olabilir mi? Benim de transferden sonraki 5. günüm gobegimdeki igne yerlerine hafif bastirsam aciyo hala.

Beni de eklemeyi unutma

Tekrar Hoșgeldin tatlım. İnşallah burda pozitif haberini paylaşırsın. 😉 Transferin bugün dü peki kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Yaşın kaç ve kaçıncı denemen??

Canim hangi listeye ekliyosun benide ekle yarin üçüncü kanimi vericem insallah

Sende Hoșgeldin tekrar ❤️ gözün aydın diyim artık sana direk pozitif diye eklerim seni listeye 😉 yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu Ve kaçıncı denemen?
LISTE ilk sayfada

Bende çoook uzun zamandır takipteyim sizi. Üye olup yazmak istedim bende. Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 benim de yaş 29 erkek faktörü ilk defa tüp bebek deniyorum . 12 kasımda transferim yapıldı 2 embriyo transferi oldu bugün 7. Günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🤲
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Tutunsun minnoşlar.
12 Kasımlı 3 kişi olduk. Güzel haberler alalım inşallah.

Back