• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

pozitif alanlar bnm bugun transfer sonrasi 5 gunum (2.gun embirio) bugune kadar surekli biseyler yasadim ilk iki gun fesi kasik batmlari byle asagi dogru cekiliomus gibi hisler sol kasigimin bacagimi uyusturmasi butun gun hatta bi gun once ayni sekilde sag bacagimda kramp ama bugun artik o belirtiler yerine sadece kasikta bi hisse ve hafif bel.agirisina birakti benzr belirti yasayan var mi 🙄

bana cevap veren yok mu ya sabahta yazdim o kadar yazan var hic kimse bana cevap vermedi 😭

Allah razı olsun canım 2-3 saatten sonucu alcam. 4 denemede de hiç hamilelik yaşayamamak çok zor başka sorunlar olduğunu düşünüyorum artık
Canım yaşadığın süreçleri tahmin edebiliyorum.Tüp bebek tedavisi kolay bir şey değil ve ne yazık ki sen bunu 4 kez yaşamışsın😔 neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ama tecrübelerimden ve de çevremde gördüklerimden anladığım bir şey var ki bu iş biraz da şans ve nasip işi. Benim 10.tedavisinde hamile kalan bir arkadaşım var. 9 kere negatif olan şey 10.da pozitif oluyorsa demek ki o bebeğin dünyaya gelme vakti gelmiş. Bazen bizim kafamızdaki doğru zamanla rabbimizin bizim için uygun gördüğü zaman örtüşmüyor ve biz de karamsarlıklar içinde kıvranıyoruz. Oysaki eğer sabırlı olmayı becerebilirsek rabbimiz ol dediği anda mucizemiz gelecek. Üzgün, kırgın ve yorgunsun biliyorum inşallah bu söylediklerim biraz da olsa hafifletir ruhundaki daralmayı. Güzel haberler alabilmen için hep dua edeceğim 🙏🏻

Son düzenleme:
:KK200:kalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
:KK36::anneadayı::KK74:
Folik asit hariç herşeyi kestik kese 7+6 çıktı
1.5 cm olmus minik kar tanem
Maşallah canım çok güzel haberlerle geldin. İnşallah sağlıkla büyür annesinin sıcacık karnında. Sağlıkla gelsin dünyaya. İnşallah biz de kese ve kalp atışı heyecanını böyle yaşarız 😍

Maşallah canım çok güzel haberlerle geldin. İnşallah sağlıkla büyür annesinin sıcacık karnında. Sağlıkla gelsin dünyaya. İnşallah biz de kese ve kalp atışı heyecanını böyle yaşarız 😍
Aminn inşallah cnm :KK36:
İnşallah sizlerin güzel haberlerinede seviniriz

:KK200:kalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
:KK36::anneadayı::KK74:
Folik asit hariç herşeyi kestik kese 7+6 çıktı
1.5 cm olmus minik kar tanem
Gitmeden önce neydin her gittiğimiz de ayrı mı çıkacak acaba benim kafam karışıyor 😂😂😂rabbim doğdukları günü göstersin canım 🙏 darısı cuma günü bana geçmiyor sanki 🙃8. Haftada kesmiş oldu yani doktorun biz 6+2 de kalplerini duymuş olacağız.

Back