• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

pozitif alanlar bnm bugun transfer sonrasi 5 gunum (2.gun embirio) bugune kadar surekli biseyler yasadim ilk iki gun fesi kasik batmlari byle asagi dogru cekiliomus gibi hisler sol kasigimin bacagimi uyusturmasi butun gun hatta bi gun once ayni sekilde sag bacagimda kramp ama bugun artik o belirtiler yerine sadece kasikta bi hisse ve hafif bel.agirisina birakti benzr belirti yasayan var mi 🙄
Canım benim kramp olmadı. Sadece bel, kasık ağrım oldu. Halen ara sıra oluyor.

Gitmeden önce neydin her gittiğimiz de ayrı mı çıkacak acaba benim kafam karışıyor 😂😂😂rabbim doğdukları günü göstersin canım 🙏 darısı cuma günü bana geçmiyor sanki 🙃8. Haftada kesmiş oldu yani doktorun biz 6+2 de kalplerini duymuş olacağız.
Normalde bugun sata göre 7+2 cnm kesede 3 gün küçük çıkmıştı şimfi geçmiş🙈
Aynen 8. Hafta kesiyoruz dedi şükür

Normalde bugun sata göre 7+2 cnm kesede 3 gün küçük çıkmıştı şimfi geçmiş🙈
Aynen 8. Hafta kesiyoruz dedi şükür
Ay inşallah benimkilerde sata dönmüştür benimde 3 gün geri atmıştı. Sağlıklı olsunlar 🙏🙏🙏🙏🙏 bizim 12. Haftada kesecek inşallah sorunsuz olursa

evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki
Canım taze transfer de ilaç etkisi çok daha fazla oluyor. Transfer edilen bebiş çok minik o dediğin baskıyı yapması çok zor. Ben yarın 6., haftayı bitirmiş olacağım iki gündür yeni o baskı var. Sen yinede bastırma elini. Kafanı başka şeylerle oyala. İnşallah 12. Gün pozitif değeri görürsün 🙏🙏🙏

evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki

Seni de listeye ekleyim tatlım. Transfer tarihi, kaçıncı gün embriyo transferi, yaş ve kaçıncı denemen??

Canım taze transfer de ilaç etkisi çok daha fazla oluyor. Transfer edilen bebiş çok minik o dediğin baskıyı yapması çok zor. Ben yarın 6., haftayı bitirmiş olacağım iki gündür yeni o baskı var. Sen yinede bastırma elini. Kafanı başka şeylerle oyala. İnşallah 12. Gün pozitif değeri görürsün 🙏🙏🙏
insallah ya baska bisey olmasn da korkuom byle olunca zirt pirtta doktora yazmak istemiyorum olumsuz bisey duymaktan korkuyorum diyelim

i
Insallah son denemen olur senin de burda güzel haberini görelim ❤
nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana 🤲

i

nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana 🤲

Amin 🖤

Back