- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
Canım benim kramp olmadı. Sadece bel, kasık ağrım oldu. Halen ara sıra oluyor.pozitif alanlar bnm bugun transfer sonrasi 5 gunum (2.gun embirio) bugune kadar surekli biseyler yasadim ilk iki gun fesi kasik batmlari byle asagi dogru cekiliomus gibi hisler sol kasigimin bacagimi uyusturmasi butun gun hatta bi gun once ayni sekilde sag bacagimda kramp ama bugun artik o belirtiler yerine sadece kasikta bi hisse ve hafif bel.agirisina birakti benzr belirti yasayan var mi
Kiyamam canim benim rabbim en kisa zamanda yuzlerimizi guldursun negatif ve kimyasal magdurlariSabah yaptığım test 3 saat sonra bu hale gelmiş. Tabi ki ciddiye almıyorum ama ne güzel gözüküyor kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2556262
transfer gununu sayiyo musun bi arkadasa doktor transfer gununude sayiyoruz demis#transfersonrasi6.gun
Darısı başına cnmGözün aydın
Normalde bugun sata göre 7+2 cnm kesede 3 gün küçük çıkmıştı şimfi geçmişGitmeden önce neydin her gittiğimiz de ayrı mı çıkacak acaba benim kafam karışıyorrabbim doğdukları günü göstersin canım darısı cuma günü bana geçmiyor sanki 8. Haftada kesmiş oldu yani doktorun biz 6+2 de kalplerini duymuş olacağız.
peki byle sey kasigimda bi yumruk var gibi yani rahimde byle oturunca skısio falan elimle biraz bastirsam acio normal midirCanım benim kramp olmadı. Sadece bel, kasık ağrım oldu. Halen ara sıra oluyor.
Ay inşallah benimkilerde sata dönmüştür benimde 3 gün geri atmıştı. Sağlıklı olsunlarNormalde bugun sata göre 7+2 cnm kesede 3 gün küçük çıkmıştı şimfi geçmiş
Aynen 8. Hafta kesiyoruz dedi şükür
Ayy Amin hepimizin inşallahKiyamam canim benim rabbim en kisa zamanda yuzlerimizi guldursun negatif ve kimyasal magdurlari
Taze transfer mi oldunuz? Kaçıncı günün bugün?peki byle sey kasigimda bi yumruk var gibi yani rahimde byle oturunca skısio falan elimle biraz bastirsam acio normal midir
evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sankiTaze transfer mi oldunuz? Kaçıncı günün bugün?
Beni de ekler misin bebeğim
Peki ben kasımda transfer olup Aralıkta öğrenecem sonucu o nasıl olacak
Canım taze transfer de ilaç etkisi çok daha fazla oluyor. Transfer edilen bebiş çok minik o dediğin baskıyı yapması çok zor. Ben yarın 6., haftayı bitirmiş olacağım iki gündür yeni o baskı var. Sen yinede bastırma elini. Kafanı başka şeylerle oyala. İnşallah 12. Gün pozitif değeri görürsünevet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki
evet taze ilk denemem 2gun embiriyosu bugun transfer gunumu saymazsam 5gun byle hafif elimle bassam bile patlayacak gibi bisey hissediyorum sanki
insallah ya baska bisey olmasn da korkuom byle olunca zirt pirtta doktora yazmak istemiyorum olumsuz bisey duymaktan korkuyorum diyelimCanım taze transfer de ilaç etkisi çok daha fazla oluyor. Transfer edilen bebiş çok minik o dediğin baskıyı yapması çok zor. Ben yarın 6., haftayı bitirmiş olacağım iki gündür yeni o baskı var. Sen yinede bastırma elini. Kafanı başka şeylerle oyala. İnşallah 12. Gün pozitif değeri görürsün
14 kasim transfer tarihiSeni de listeye ekleyim tatlım. Transfer tarihi, kaçıncı gün embriyo transferi, yaş ve kaçıncı denemen??
14 kasim transfer tarihi
2.gun embiriyosu
yas.25
ilk denemem
nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi banaInsallah son denemen olur senin de burda güzel haberini görelim ❤
i
nslalah insallah zaten skntili bi surecti 10 yumurtam olgun olmasina ragmen sadece 1 tane embirio dollendi onuda hemen transfrr ettiler es faktorunden tup bebek denmisti zaten spermleri sbep gsterdiler cok sorgulama imkanim olmadi nssip dedim sustum insllah rabbim verir mucizemi bana
Canım cok sevindim Allah daim etsin katlanarak uçsun inşallah değerinGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Amin. Teşekkür ederimCanım cok sevindim Allah daim etsin katlanarak uçsun inşallah değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?