Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canim ya cok fazla kilo aldim ben bi bucuk yilda 10 kilo falan aldim dugunumden onde 48 kiloydum tedavi sirasinda cok kilo almisim suan ama herkez zayifladn falan diyo tenin cok beyazlamis iyimisin falan diyo
Gerçekten mi yaa 48 kilo hayal bile edemem hayatta inemiycegim kilolar ben düğünümde de 70 kiloydum iri yapiliyim zaten kendimi bildm bileli bi dönem obez oldum ondan kurtuldum bunada şükür tup bebekde ilk denemen mi bide hangi merkez ve kac senelik evlisin kusura bakma cnm soru yagmuruna tuttum ama

kizlar ya bugun 5.gunum bisey dicem gulmeyin her belirtiyi yasadim dun ve bugun hafif belirtilerim kaldi ama kasigimda sanki kelebek var kanat cirpiniyo sanki hizli hizli kalp atisi hissediyiorum

Herkese pozitif haberler ınsallah. Benim transferimın 4. Gunu bugun 3 ve 4 gun bugun sıddetlı bel agrısı yasıyorum ayakta duramıyorum iki gun dur kusura bakmayın agzım kuruyor su ıcıyorum 5 dk sonra tuvaletteyım bunlar ne yasadıklarım anlayamıyorum ilk transferimde boyle olmamıştım bunlar acaba ilacın etkisimı benim gibi olan varmı ve pozitif alan

Valla dayanamadım , eşime bile söylemeden şimdi gittim kan verdim , normal günüm 23 Kasım
Bu iki saat nasıl geçer şimdi Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Canim kacnci gunundu embrionlar kacnci gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…