• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

idealcocuk idealcocuk cok heycanlandim benimde test gunum 23 Kasim o gune kadar hic cesaretim yok ancak adet gunum persembe acaba diyorum adet gorursem 😐
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı göreceğiz ☺ bnmde test günüm 23ü sizlerden cesaret edip yarın yapmam umarm iğne etkisiyle yanlmak istemiyormda 😊

Günaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Canım hayırlı olsun sonucumuz da aynı çıktı 😂😂😂bence ikiz canım. Benim 11. Gün 997 çıktı. Senin 8. Gün 300 10. Gün 600 ü geçer. 11. Günde yüzde 50 artıyor 800 olur gibi bu yüzde 80 ikiz 😂😂😂😂

[

Canım senin her hangi bir belirtin var mı? benim hiç yok.
Hergunum ayrı bırsey yasamakla geçıyor 2 gun dur cok su ıcıyorum agzım hep kuru cok sık tuvaletteyım bel agrısından duramıyorum ikinci gun ayaklarım usudu bugun ise sıcagım bilmiyorum bunlar ne belirtisi sadece ilkinde bunları yasamamıstm

<1.0 ..... 😔😔😔😔😔😢😢😢😢 Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim 😢

Eklentiler

• 823AAFCC-9B0E-480D-BC1A-52C61C46C432.jpeg
    823AAFCC-9B0E-480D-BC1A-52C61C46C432.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 50
<1.0 ..... 😔😔😔😔😔😢😢😢😢 Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim 😢

Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Benim de 5.gün embriyo 11.gün 66 çıkmıştı yani belki benim de 8.gün den sonra Yükseldi bilemicem. İlaçlarına devam et test gününe kadar sakin ve sabırlı olmaya çalış

Back