• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
12. Gün 64
14. Gün 80
16. Gün 139
Yarın bi daha yaptiracam
Sonumuz hayrola😣

Son değer kötü değil inşallah birden yükselir cnm. Yarın 18.Gün mü olmuş oluyor sen. Transfer gününü saymadin galiba

Günaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Çok çoook sevindim canımm gözünaydın☺️ Bence sen hamilesin demiştim sana bir yazışmamızda hatırlıyor musun 😍😍 üstelik 8.gün için değerin de çok yüksek maşallah 🧿 yoksaa iki minnoş mu geliyor😍 şuan içimden iki minik kız çocuğu geçti senin için. Belki bu tahminim de tutar 🎈

İşte sorun tam olarak orda daha benim 3. Randevuma 5 gün var ve Rahim kalınlığı 10 mm doktor ilaçlara aynen devam dedi anlamadım gitti ya
Bir fikir olması için yazıyorum sana kendi değerlerimi. 1 kasımda rahim kalınlığım 10.3mm olarak ölçülmüştü. İlaçlara devam ettim hatta estrofem kullanıyordum bu ölçümden sonra crinone jele de başladım ve transferim 7 kasımda yapıldı. Doktorlarına güven, inşallah hakkında hayırlısı olur. Güzel haberlerini burdan paylaşırsın bizimle ☺️

idealcocuk idealcocuk cok heycanlandim benimde test gunum 23 Kasim o gune kadar hic cesaretim yok ancak adet gunum persembe acaba diyorum adet gorursem 😐
Gönlünü ferah tut , olumlu düşün kuzum
Ben de test yaptırmayı düşünmüyordum , benim gibi 8. Gününde olan arkadaşımız sabah pozitif haberini paylaşınca kendimi hastanede buldum 🙈
Darısı başımıza insallah 🙏🏻

Çok çoook sevindim canımm gözünaydın☺ Bence sen hamilesin demiştim sana bir yazışmamızda hatırlıyor musun 😍😍 üstelik 8.gün için değerin de çok yüksek maşallah 🧿 yoksaa iki minnoş mu geliyor😍 şuan içimden iki minik kız çocuğu geçti senin için. Belki bu tahminim de tutar 🎈
Evet hatırlamaz olur muyum o gün sadece sen umut oldun bana 😊 iki kız mı tevafuga bak ki eşim de rüyasinda kıza yorumlanacak bisey görmüştü bekleme sürecinde tam da bu aklımızdan geçmişti.🙏 saglıcakla gelsinler kız erkek fark etmez 😊

Back