- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
Teşekkür ederim. Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane.Gözün Aydın Bi tanem .. darısı başımıza, benim de 8. Günüm ama ben teste cesaret edemiyorum
Senin kaçıncı gun embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane.Gözün Aydın Bi tanem .. darısı başımıza, benim de 8. Günüm ama ben teste cesaret edemiyorum
Senin kaçıncı gun embriyosuydu
Teşekkür ederim. Sen de hayırlı haberler verirsin yarın da sana seviniriz inşallah.canım tebrik ederim çok güzel aynı gün transfer olmuştuk ben de yarın kan vereceğim
Evet 2 tane. Aynen senin ondan çıkmamıştır.Sanirim size iki tane transfer edilmisti benim tek embriyo belki ondan cikmamistir
Canim ya cok fazla kilo aldim ben bi bucuk yilda 10 kilo falan aldim dugunumden onde 48 kiloydum tedavi sirasinda cok kilo almisim suan ama herkez zayifladn falan diyo tenin cok beyazlamis iyimisin falan diyo
Arkadaşlar saat 1.30 ta transfere girecegim heycanliyim dualarinizi bekliyorum.
[/QU
Transfer en kolayı. Mümkün olduğunca sakın ve rahat ol, evlatlarım için herşeye değer diyerek gir. Hayırlı haberlerini de alırız inşallah. Allah kolaylık versin.
Arkadaşlar saat 1.30 ta transfere girecegim heycanliyim dualarinizi bekliyorum.
Benim de 5. Gun embriyosu , a kalite 2 tane .. ve de aynı gun transfer ....Teşekkür ederim. Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane.
Kızlar günaydın
Saat 2 3 gibi kalp atışlarına gideceğiz
İnşallah hersey yolundadır
Pıt pıtlarımızı duyarız çok heyecanlıyım
Listenin ilk hamişi olarak da çok mutluyum
canım ümitsizliğe kapılma sonuçta henüz sonuç almadın boşuna kendini ve bebişini strese sokma bence sen de yarın güzel haberler alacaksın içini ferah tut lütfenYarin kan vermek icin hic cesaretim kalmadi nasil olsa negatif gorecegim gibi geliyor, icimde bir bosluk var sanki.
Amin. Hayırlı haberler verirsiniz inşallah.Benim de 5. Gun embriyosu , a kalite 2 tane .. ve de aynı gun transfer ....
darısı basıma Bi tanem
Rabbim hepimizin kollarını doldursun insallah ❤❤❤
sen ne zaman kan vereceksin canımBenim de 5. Gun embriyosu , a kalite 2 tane .. ve de aynı gun transfer ....
darısı basıma Bi tanem
Rabbim hepimizin kollarını doldursun insallah ❤❤❤
Teşekkür ederim. Allah kucağımıza da sağlıcakla almayı nasip etsin.Muallim09 cnm hayırlı olsun❤ çok sevindim senin için
Güvenç bey sizinde ozamn :) çok ortak noktamuız çıktı ya kesin aynı zamanda klinikteydik denk geldik :)Transferimizin aynı gün olduğunu konuşmuştuk. Hem de aynı klinik aynı doktormuş. Sayfalarda gezinirken gördüm
Sagol canimHayırlı olsun cnm
İnşallah cnm ❤❤Listenin direği ❤güzel haberlerle gel..
Aynen öyle. Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah aynı gün ortak sevinç de yaşarız.Güvenç bey sizinde ozamn :) çok ortak noktamuız çıktı ya kesin aynı zamanda klinikteydik denk geldik :)