- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
Aminn inşallahh sizin kaçıncı gün embriyosu kaç taneAynen öyle. Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah aynı gün ortak sevinç de yaşarız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallahh sizin kaçıncı gün embriyosu kaç taneAynen öyle. Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah aynı gün ortak sevinç de yaşarız.
5. gün embriyosu donmuş 1 tane. Kalitesi de 4ab imiş. Sizin ki?Aminn inşallahh sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane
Bebegimmm tebrik ederimTeşekkür ederim. Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane.
benmde bi tane 5. gün 4aa kalitesi buda minnoş embriyom inşallah hala benimledirde ilk fotosu bu olur5. gün embriyosu donmuş 1 tane. Kalitesi de 4ab imiş. Sizin ki?
Çok güzel minnoş :) Bizim hastane hiç resim flan göstermedi keşke bende minnoşlarımı görseydimbenmde bi tane 5. gün 4aa kalitesi buda minnoş embriyom inşallah hala benimledirde ilk fotosu bu olur
Gerçekten mi yaa 48 kilo hayal bile edemem hayatta inemiycegim kilolar ben düğünümde de 70 kiloydum iri yapiliyim zaten kendimi bildm bileli bi dönem obez oldum ondan kurtuldum bunada şükür tup bebekde ilk denemen mi bide hangi merkez ve kac senelik evlisin kusura bakma cnm soru yagmuruna tuttum amaCanim ya cok fazla kilo aldim ben bi bucuk yilda 10 kilo falan aldim dugunumden onde 48 kiloydum tedavi sirasinda cok kilo almisim suan ama herkez zayifladn falan diyo tenin cok beyazlamis iyimisin falan diyo
Teşekkür ederimBebegimmm tebrik ederim
bende embriyologa demiştim bilgi verirken embriyomu görmek istiyorum diye oda saolsun fotosunu veririm tabi dedi :) sizinkide ilk ultrason görüntüsüne inşallahhhhÇok güzel minnoş :) Bizim hastane hiç resim flan göstermedi keşke bende minnoşlarımı görseydim
ooo minnoşa bak parıl parıl valla. İnşallahbenmde bi tane 5. gün 4aa kalitesi buda minnoş embriyom inşallah hala benimledirde ilk fotosu bu olur
sizede transferden önce ovitrella verdmi güvenç bey bana 7 sinde iğne verdi test yapmaya korkuyrumooo minnoşa bak parıl parıl valla. İnşallah
Aynen ben de 7 sinde oldum onun etkisi kalmamıştır çünkü ben bugün ilk idrar testimi yaptım gitmiş mi diye evet gitmiş bembeyaz bir sayfa var testtesizede transferden önce ovitrella verdmi güvenç bey bana 7 sinde iğne verdi test yapmaya korkuyrum
bende 7 sinde yaptım ama test yapmadm henüz perşmbe yapsam olurmu acabaAynen ben de 7 sinde oldum onun etkisi kalmamıştır çünkü ben bugün ilk idrar testimi yaptım gitmiş mi diye evet gitmiş bembeyaz bir sayfa var testte
Ben bu kaset testlerden olumlu bir şey çıkacağına inanmıyorum. Belki erken gebelik testinde perşembe çıkabilir.bende 7 sinde yaptım ama test yapmadm henüz perşmbe yapsam olurmu acaba
aynen erken gebelk testi yaparım öncekindede 8. gün erken gebelk testnde öğrenmiştm ama iğne yoktu tabi işin içindeBen bu kaset testlerden olumlu bir şey çıkacağına inanmıyorum. Belki erken gebelik testinde perşembe çıkabilir.
ayni benYaa resmen ayniyiz canm yaa bende agrim olunca bi korku olmayincada ayri bi korkuya kapiliyorum
Valla dayanamadım , eşime bile söylemeden şimdi gittim kan verdim , normal günüm 23 Kasımsen ne zaman kan vereceksin canım
Benim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
Canim kacnci gunundu embrionlar kacnci gunValla dayanamadım , eşime bile söylemeden şimdi gittim kan verdim , normal günüm 23 Kasım
Bu iki saat nasıl geçer şimdi Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar