Boy 158 kilo. 58/59
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy 158 kilo. 58/59
Kacinci gunun? Bende deger cok yuksek 509 gibi busey cikti buyuzde 8 gunden cikmaya baslati 9 gun baya koyuydu ve besnci gun embrionu 3se 9 gunden erken cikamaz hattda 10,11gun cika bilirBende uyuyamiyorum yaa gece 5,6 gibi uyaniyorum dahada uyku yok basım agriyo bas dönmesi de dun aksam oldu ama benim normalde tansiyonum düşer bazen bu ara sıklaştı nefes almakda zorluk cekerim kalbim carpinti falan yapiyo hafif basdonme bulantı bu ara çoklasti isde bide idrarda çıkmıyo ikinci cizgim cok geriliyorum baya vakit gectikden sonra silik cikiyo
Gozun aydin canimGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Bugün 13. Gun dun değerim 150 di bide idrar enfeksiyonu çıktı doktorum tek doz kullanilan bi ilac verdi suya katip ictim uroday die sabhda cizgiyi goremeyince omu bisey yapti die korktum ama icmesemde enfeksiyondan bisey olabilirdi umarim bi sorun çıkmazKacinci gunun? Bende deger cok yuksek 509 gibi busey cikti buyuzde 8 gunden cikmaya baslati 9 gun baya koyuydu ve besnci gun embrionu 3se 9 gunden erken cikamaz hattda 10,11gun cika bilir
Tam istediğim kilodasin canm yaa bende 160 boy 71 kiloyum 59 olmak istiyorum bende transferden sonra kilo da veriyorum ben mesela 74 dum 71 e düştüm daha oncekindede 72 den 68 e düşmüştüm sitresten sanırım hatta ben burda hikayemi anlatsam cok uzun nerdeyse 100 kiloydum tedaviye baslamadan diyet yapip verdim sorun cikarmasin die ama 70 den dusemedim igneler ilaclar vitaminler yavaslatiyo kilo verimimiBoy 158 kilo. 58/59
Doktorun hamile oldugunu bilerekten yazmis korkma bisiy olmazBugün 13. Gun dun değerim 150 di bide idrar enfeksiyonu çıktı doktorum tek doz kullanilan bi ilac verdi suya katip ictim uroday die sabhda cizgiyi goremeyince omu bisey yapti die korktum ama icmesemde enfeksiyondan bisey olabilirdi umarim bi sorun çıkmaz
Canim ya cok fazla kilo aldim ben bi bucuk yilda 10 kilo falan aldim dugunumden onde 48 kiloydum tedavi sirasinda cok kilo almisim suan ama herkez zayifladn falan diyo tenin cok beyazlamis iyimisin falan diyoTam istediğim kilodasin canm yaa bende 160 boy 71 kiloyum 59 olmak istiyorum bende transferden sonra kilo da veriyorum ben mesela 74 dum 71 e düştüm daha oncekindede 72 den 68 e düşmüştüm sitresten sanırım hatta ben burda hikayemi anlatsam cok uzun nerdeyse 100 kiloydum tedaviye baslamadan diyet yapip verdim sorun cikarmasin die ama 70 den dusemedim igneler ilaclar vitaminler yavaslatiyo kilo verimimi
Teşekkür ederimGozun aydin canim![]()
10 gun canim besnci gun embriolar bakiyorumda ik igun sonra tekrarlarsan yaklasik ayni deyer cikcak ikiz olma ihtimali varminsende? Bende var u. Tane koydukdaTeşekkür ederimsizin değer kaçıncı gün 509 idı?
Evet. Dün buraya atmıştım sonradan ince bir çizgi çıkmıştı çok korkuyordum bu sabah tekrar yaptım hem de iki kere 30 sn de belirdi ćok şükür. Acile gidip kan verdik. Senin de aklında kalmasın git kan ver az da olsa değer çıkar baksana benim bu değere göre dün ilk 5 dk çıkmadığına göre senin de test hatalıdır. Hem seninle aynı belirtilerimiz vardı lekelenme olarak. İnşallah sende güzel haberler alırsın.İdrar testini sabah ilk idrarla mi yaptiniz
Evet var. İki tane 5. Gün a kalite idi. Sağlıcakla gelsinler iki de gözümü korkutmuyor artık10 gun canim besnci gun embriolar bakiyorumda ik igun sonra tekrarlarsan yaklasik ayni deyer cikcak ikiz olma ihtimali varminsende? Bende var u. Tane koydukda
Evet var. İki tane 5. Gün a kalite idi. Sağlıcakla gelsinler iki de gözümü korkutmuyor artık![]()
Aynen canimEvet var. İki tane 5. Gün a kalite idi. Sağlıcakla gelsinler iki de gözümü korkutmuyor artık![]()
Gözünaydın 8 gün için baya yüksek değer öaşallahGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Sanirim size iki tane transfer edilmisti benim tek embriyo belki ondan cikmamistirEvet. Dün buraya atmıştım sonradan ince bir çizgi çıkmıştı çok korkuyordum bu sabah tekrar yaptım hem de iki kere 30 sn de belirdi ćok şükür. Acile gidip kan verdik. Senin de aklında kalmasın git kan ver az da olsa değer çıkar baksana benim bu değere göre dün ilk 5 dk çıkmadığına göre senin de test hatalıdır. Hem seninle aynı belirtilerimiz vardı lekelenme olarak. İnşallah sende güzel haberler alırsın.
Teşekkür ederim. Allahrazı olsun. Tez zamanda sizde güzel haberler alırsınız inşallah. İlk öğrenir öğrenmez isteyen herkese nasip et Rabbim diye dua ettik.ayyy gözünüz aydın. Sağlıkla doğsun inşallah.
Gözün Aydın Bi tanem .. darısı başımıza, benim de 8. Günüm ama ben teste cesaret edemiyorumGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Teşekkür ederim. Sonucu da güzel olur inşallah. Allah bu sayfadaki tüm arkadaşlara tez zamanda güzel haberler nasip etsin.Gözünaydın 8 gün için baya yüksek değer öaşallah![]()
canım tebrik ederim çok güzel sonuç aynı gün transfer olmuştuk ben de yarın kan vereceğimGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.