• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım maşallah değerin çok güzel artmış, gözümüz aydın 🧿💓 ilaçlar konusunda doktorum bana da aynı şeyi söyledi çok düzenli al sakın aksatma dedi. Bundan sonra ilaçlar daha önemli sanırım 12.haftaya kadar ben de günde 3kez estrofem , sabah akşam crinone jel ve folic asite devam edeceğim.

Evet çok şükür. Ne yapalım kullanacaz mecbur ilaçları sağlık olsun da 👶❤️

Pozitif sonuç alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻🧿 darısı başımıza insallah
Benim de Bugun 7. Gunumdu ve ise başladım ... ama gun boyu koltukta dik oturmak belime ve kasiklarima cok baskı yaptı ve ağrıya sebep oldu
Bir sakıncası olur mu sizce sürece ?

Pozitif sonuç alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻🧿 darısı başımıza insallah
Benim de Bugun 7. Gunumdu ve ise başladım ... ama gun boyu koltukta dik oturmak belime ve kasiklarima cok baskı yaptı ve ağrıya sebep oldu
Bir sakıncası olur mu sizce sürece ?

Kolay gelsin. Bence günler artık daha çabuk geçecek senin için iyi oldu 🙂 yerinden ayrilabiliyorsan ara sıra yürüyüş yap belki ozaman ağrı olmaz.

Canim geçmiş olsun ilk once ama doktorun bence dogru kadar vermiş benden de 10 yumurta toplandi ve ohss olursun demisti ve oldum o yumurta ile de alakali ama e2 yuksek duzeyiyle de alakali rahim de sivi birikiyor onu goruyordur o yuzden rahim dinlendirmesi en iyisi hem dondurulmuslarin tutma olasiligi daha fazlaymis
Sağol canım aynen dediğin gıbi sıvı var hala dedi ohss için de hergün serum almaya devam inş bundan sonrası güzel olur

Ben üç tedavimde de canım hiç e2 sayımı sormadım. Ona nedense hiç takılmadım. Rahim kalınlığım üçüncü randevum da 10.6 dı 5 gün sonra transfer oldum. Transfer öncesi sormadım. Ama ben bebeklerimin rahim duvarına girdiklerini net gördüm. Hemşirem çok sevindi o içine daldıkları rahim zarım mı dedim evet dedi. İlk ikisinde rahime boşluğa bırakılmıştı.
İşte sorun tam olarak orda daha benim 3. Randevuma 5 gün var ve Rahim kalınlığı 10 mm doktor ilaçlara aynen devam dedi anlamadım gitti ya

Kızlar herkese merhabalar... yazmadım çok oldu herkes iyimi.... güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende 2. Deneme için adet bekliyorum vitaminlerle hazırlanıyorum bu ay... kucaklıyorum hepinizi💞😘

Kızlar herkese merhabalar... yazmadım çok oldu herkes iyimi.... güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende 2. Deneme için adet bekliyorum vitaminlerle hazırlanıyorum bu ay... kucaklıyorum hepinizi💞😘

Sabrin sonu selamet olsun cnm. Yeni tedavin inşallah hayırlı sonuçlar ❤️🙂

2 gun embiriyosuyla pozitif alan yok mu ya 🙄 Ilk denemem 2gun embiriyosu transferimun 4 gunu yasamadigim.belirti kalamdi her gun farkli bisey yasiyorum umutlanip uzulmek istemiyorum ama vucudum bariz biseyler var dio

2 gun embiriyosuyla pozitif alan yok mu ya 🙄 Ilk denemem 2gun embiriyosu transferimun 4 gunu yasamadigim.belirti kalamdi her gun farkli bisey yasiyorum umutlanip uzulmek istemiyorum ama vucudum bariz biseyler var dio

Benim bir yakınım 2 tane yumurta ile opu oldu sadece 1 tanesi döllendi 2.gün transferi oldu. Geçen ay oğlu 1 yaşına girdi

Back