Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Gunaydin kizlar transferden sonra tek belirtim basmin donmesiydi hafifti simdi daha fazla artdi sizde de boylmi )gece heyecandan uyayamiyorum sabahlarda aksama kadar calisiyorum diye cok yoruluyorum surekli ruh giviyim dunden

günaydn bnde uyuyamıyorm geceleri yanlş harekt yapcam ters yatıcam dye :/
Bazende kasilmalar oluyor transferin 9,10 gununden ara ara bi kac saniyelk agri oluyo bisey oldumu diye kafayi yiyoruM sonra agri dayanincada neden agrim yok diye nerdeyse agliycam

Gunaydin kizlar transferden sonra tek belirtim basmin donmesiydi hafifti simdi daha fazla artdi sizde de boylmi )gece heyecandan uyayamiyorum sabahlarda aksama kadar calisiyorum diye cok yoruluyorum surekli ruh giviyim dunden

hayırlı olsun takvim Benim belirti sıfır. Daha önceki hamileliklerimi hatırlamıyorum zaten benim öyle kusma vs hiç olmadı önceleri de. Hep. Pozitif olmaya çalışıp hamileligimin tadını çıkarmak istiyorum bu sefer Allahın izniyle

günaydn bnde uyuyamıyorm geceleri yanlş harekt yapcam ters yatıcam dye :/

Bende uyanınca çoğu zaman Kendimi yüz üstü buluyorum. Afedersin vajina üstü serlesmeye başlayınca zaten artık yüz üstü yatmak rahatsız verici olur merak etme o en güvenli yerde

Bende uyanınca çoğu zaman Kendimi yüz üstü buluyorum. Afedersin vajina üstü serlesmeye başlayınca zaten artık yüz üstü yatmak rahatsız verici olur merak etme o en güvenli yerde
inşallah bnde gzel haberleri alırsam kafam bi nebze rahatlamış olur şmdi her hareketmde acaba bunu yaptm dye tutmazmı dye kuruntu yapıyorum

Bende uyuyamiyorum yaa gece 5,6 gibi uyaniyorum dahada uyku yok basım agriyo bas dönmesi de dun aksam oldu ama benim normalde tansiyonum düşer bazen bu ara sıklaştı nefes almakda zorluk cekerim kalbim carpinti falan yapiyo hafif basdonme bulantı bu ara çoklasti isde bide idrarda çıkmıyo ikinci cizgim cok geriliyorum baya vakit gectikden sonra silik cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…