günaydn bnde uyuyamıyorm geceleri yanlş harekt yapcam ters yatıcam dye :/Gunaydin kizlar transferden sonra tek belirtim basmin donmesiydi hafifti simdi daha fazla artdi sizde de boylmi )gece heyecandan uyayamiyorum sabahlarda aksama kadar calisiyorum diye cok yoruluyorum surekli ruh giviyim dunden
Bazende kasilmalar oluyor transferin 9,10 gununden ara ara bi kac saniyelk agri oluyo bisey oldumu diye kafayi yiyoruM sonra agri dayanincada neden agrim yok diye nerdeyse agliycamgünaydn bnde uyuyamıyorm geceleri yanlş harekt yapcam ters yatıcam dye :/
erken yaptğınız için bnce yarın güzel sonçlarınızı bekliyoruzYarin kan vermek icin hic cesaretim kalmadi nasil olsa negatif gorecegim gibi geliyor, icimde bir bosluk var sanki.
Gunaydin kizlar transferden sonra tek belirtim basmin donmesiydi hafifti simdi daha fazla artdi sizde de boylmi )gece heyecandan uyayamiyorum sabahlarda aksama kadar calisiyorum diye cok yoruluyorum surekli ruh giviyim dunden
sizin kaçıncı gününüz pozitifi gördünüz sanırımBazende kasilmalar oluyor transferin 9,10 gununden ara ara bi kac saniyelk agri oluyo bisey oldumu diye kafayi yiyoruM sonra agri dayanincada neden agrim yok diye nerdeyse agliycam
günaydn bnde uyuyamıyorm geceleri yanlş harekt yapcam ters yatıcam dye :/
inşallah bnde gzel haberleri alırsam kafam bi nebze rahatlamış olur şmdi her hareketmde acaba bunu yaptm dye tutmazmı dye kuruntu yapıyorumBende uyanınca çoğu zaman Kendimi yüz üstü buluyorum. Afedersin vajina üstü serlesmeye başlayınca zaten artık yüz üstü yatmak rahatsız verici olur merak etme o en güvenli yerde
Yarin kan vermek icin hic cesaretim kalmadi nasil olsa negatif gorecegim gibi geliyor, icimde bir bosluk var sanki.
inşallah bnde gzel haberleri alırsam kafam bi nebze rahatlamış olur şmdi her hareketmde acaba bunu yaptm dye tutmazmı dye kuruntu yapıyorum
Bende uyuyamiyorum yaa gece 5,6 gibi uyaniyorum dahada uyku yok basım agriyo bas dönmesi de dun aksam oldu ama benim normalde tansiyonum düşer bazen bu ara sıklaştı nefes almakda zorluk cekerim kalbim carpinti falan yapiyo hafif basdonme bulantı bu ara çoklasti isde bide idrarda çıkmıyo ikinci cizgim cok geriliyorum baya vakit gectikden sonra silik cikiyoGunaydin kizlar transferden sonra tek belirtim basmin donmesiydi hafifti simdi daha fazla artdi sizde de boylmi )gece heyecandan uyayamiyorum sabahlarda aksama kadar calisiyorum diye cok yoruluyorum surekli ruh giviyim dunden
Yaa resmen ayniyiz canm yaa bende agrim olunca bi korku olmayincada ayri bi korkuya kapiliyorumBazende kasilmalar oluyor transferin 9,10 gununden ara ara bi kac saniyelk agri oluyo bisey oldumu diye kafayi yiyoruM sonra agri dayanincada neden agrim yok diye nerdeyse agliycam
Transferimizin aynı gün olduğunu konuşmuştuk. Hem de aynı klinik aynı doktormuş. Sayfalarda gezinirken gördümBende bugün başladım işe kaç gündür evdeydim rahattım :) çok hareket etmemeye çalışıyorum yinede
ayyy gözünüz aydın. Sağlıkla doğsun inşallah.Günaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Cok guzelGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
İdrar testini sabah ilk idrarla mi yaptinizGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?