>>Yaş 28 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif✔ |
>>Yaş 25 | 2.deneme 3.gün Embriyo | Pozitif✔ |
>>Yaş 29 | 4.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
B
Bir umuttt34
>>Yaş 29 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif✔ |
>>Yaş 33 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 31 | 3.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 26 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 25 | 1.deneme 2.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 28 | 1.deneme 3.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 28 | 3.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
S
superkaliflower
>>Yaş 30 | 4.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif✔ |
>>Yaş 30 | 3.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif |
>>Yaş 31 | 1.deneme 3.gün Embriyo | Transfer bekliyor |
>>Yaş 23 | 1.deneme 5.günEmbriyo | Pozitif ✔ |
B
Babydust80
>> Yaş 39 | 2.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif✔ |
@Alya0507 >>Yaş 35 | 1.deneme 3.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>> Yaş 29 | 2.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif✔ |
>>Yaş 26 | 2.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
B
benim bebisim
>>Yaş 35 | 6.deneme 6.gün Embriyo | Pozitif✔ |
B
beklenenmucize
>>Yaş 27 | 2.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 31 | 1.deneme 3.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 35 | 2.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 35 | 3.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 25 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif ✔ |
>>Yaş 31 | 1.deneme 5.gün Embriyo | Pozitif |
Merhaba 2. Denemem nasipse önümüzdeki hafta dondurulmusla olacak, güzel haberler alalım insallah
Benimde iki gün önce transfer sonucm negatif çıktı.1 ay sonra 2 tane dondurulmuş um var Doktor tekrar deneyeceğiz dedi �nşallah bu sefer tutar Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Benim de transferim yarınListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsunBir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
Yadee 4.deneme transfer bekliyor
Benim de transferim yarın
3.gün embriyosu 1 tane taze embriyo transferi yapildi ama tüplerde sıvı birikmesi olduğu negatif sonrası anlaşıldı.4 embriyo donduruldu. Bu süreçte tüpler alındı histeroskopi yapıldı. Bu ay ki adetim de bitti, muhtemelen yarınki kontrolde transfer gunu belli olur.Insallah cnm. Peki ilk denemen taze transfer mi olmuştu. Kaç tane ve kaçıncı gün transferiydi acaba?
Ben adetin 3. Gunu gittim muayene ettiler, herhangi bir ilaç başlanmadı 17 ekim için kontrole çağırdılarDondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm
Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Ben adetin 3. Gunu gittim muayene ettiler, herhangi bir ilaç başlanmadı 17 ekim için kontrole çağırdılar
Saol canımListeye ekliyorum ozamanHadi hayırlısı cnm. Kaçıncı denemen? Dondurulmuş transferi mi
Yok canım 3.günde sadece muayene oldum. 17 ekim adetin 10. Gunu olcak, yarınki muayenede hem kan vercem hem muayene olcam17 Ekim adetin kaçıncı günü oluyor? Kan da verdin mi adetin 3.günü
Herkesin Protokollu farklı tabi yinede bende ilaca başlamadan muayene olmak isterdim. Neyse artık akşam Estrofem içmeye başlıyorum.
Saol canımDua ederseniz sevinirimm temmuz ayında taze transfer oldu negatif şimdi dondurulmus konulcak yarın inşallah Hepimiz hayırlı sonuclar alalım inşallah gebelik haberleriyle dolsun taşsın burası
Merhaba kızlar hepimize Ekim/Kasım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benim ilk transfer Ağustos'da oldu 2 tane 5.gün sonuç olumsuz
Şimdi 2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var adet bekliyorum olur olmaz randevu alacam. Kelebekk47 sana direk ilaç yazıp 10 gün sonra kontrole mı çağırdı? Yanı yakın aralıklı kontrol olmayacak mı acaba?
Bende çalışıyorum ama hastane yakın sabah erkenden randevu alsam işimi halletirim diye düşünüyorum ama tabii sik sik izin alamıyorum. Verdiği ilaç pahalı mıdır acaba? Biraz bilgi paylaşır mısın canlar?
Yok canım 3.günde sadece muayene oldum. 17 ekim adetin 10. Gunu olcak, yarınki muayenede hem kan vercem hem muayene olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?