• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende 23 yasindayim sali transferim var ama dediginiz gibi doktor kabul etmiyor.2. Tedavinde 2 kalan embryoyu ederiz dedi keyiflerine gore biri tutmasa belki biri tutucak
Bende sizin gibi dusunmustum ama bunu sonradan anladım ıyıkı iki transfer etmemis en azından benim ıcın cunku dondurmaya 2 embrıyom kalmıstı ilki olmayınca onları transfer etti dondurulmus embriyo ilkine gore daha kolay oluyor sızın varsa eger dondurmaya yeterince embrıyonuz bir daha konusun 2 koyması ıcın ama dondurmaya benim gibi azsa doktoru dinleyin derım

Bende sizin gibi dusunmustum ama bunu sonradan anladım ıyıkı iki transfer etmemis en azından benim ıcın cunku dondurmaya 2 embrıyom kalmıstı ilki olmayınca onları transfer etti dondurulmus embriyo ilkine gore daha kolay oluyor sızın varsa eger dondurmaya yeterince embrıyonuz bir daha konusun 2 koyması ıcın ama dondurmaya benim gibi azsa doktoru dinleyin derım
Canim benim embryolar 22 ekimden beri dondurulmis bekliyor.rahim dinlendirme yaptik. 1 transfer ederse 2 tane kalicak

Hadi hayırlı olsun şimdiden tedavin cnm burada pozitif haberini paylaşmak nasip olsun
hadi inşallah canım sen özel bir şeyler yaptın mı?
bir tavsiyen var mı heyecanlıyım çok ..
bakalım bir raporum çıksın sonrasında kaç yumurta olacak falan heyecan çok salı günü de dişimi çektireceğim antibiyotk kullanıyordum bugün bitti çürümüş diş hamişlik olursa çok zorlar dedim pozitifi görmek nasıl tepkim olur bilemiyorum 7 senelik özlem..

bakalım bir raporum çıksın sonrasında kaç yumurta olacak falan heyecan çok salı günü de dişimi çektireceğim antibiyotk kullanıyordum bugün bitti çürümüş diş hamişlik olursa çok zorlar dedim pozitifi görmek nasıl tepkim olur bilemiyorum 7 senelik özlem..

Çok İyi anlıyorum seni. Rabbim kolaylaştırsin tedavin hayırlı gelsin ❤️
Sağlıklı beslenmeye başla suyunu iyi içmeye çalış. Ceviz avokado ananas kabak çekirdeği bunlar dan yedim transfer öncesi ve sonrası.
Sayılara takılma tamam mı 😉
Bunun dışında tesbih çekiyorum hergűn 707 kere Ya Varis

Çok İyi anlıyorum seni. Rabbim kolaylaştırsin tedavin hayırlı gelsin ❤️
Sağlıklı beslenmeye başla suyunu iyi içmeye çalış. Ceviz avokado ananas kabak çekirdeği bunlar dan yedim transfer öncesi ve sonrası.

canım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur 😞
Canm uzulme, Allah buyuk seninkinin elbet vardir bir bakti bende gecen sene bu zamanlar asilama yaptrmstm aynen sonc bu cikmsti nasil bir yikim nasil bir caresizlik umutszlk ancak seni bizler anlarz. Ama toparlanacaksn tekrar deneyeceksn ve vaktn doldugu icin Rabbm sanada nasip edecek

Çok İyi anlıyorum seni. Rabbim kolaylaştırsin tedavin hayırlı gelsin ❤
bol bol dua edeceğim inşallah bakalm eşime de okuturum inşallah ya..
ben de de ne yapsam nasıl hareket etsem ne düşünsem kafamı takmadan bu zamanı geçirmem lazım

Back