- 15 Kasım 2019
- 87
- 114
- 8
- 42
Zorlanarak da olsa gezinmeye çalışıyorumBenimde hep oldu o agrı adet sancısı gibi hep kontrol ediyodum oldum mu olmadım mı diye yorma kendini egilip çok kalkma hepte oturma gez evin içindede olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorlanarak da olsa gezinmeye çalışıyorumBenimde hep oldu o agrı adet sancısı gibi hep kontrol ediyodum oldum mu olmadım mı diye yorma kendini egilip çok kalkma hepte oturma gez evin içindede olsa
Zorlanarak da olsa gezinmeye çalışıyorum
Çok yatmakta iyi degil
4+5 im su anda yolk oluşmuşAy çok şükür. Gözün aydın. Yolk sac oluşmuş mu? Kaç haftalık sin dedi doktor? Transferin kaçıncı günü olmuş Oluyor?
Tabi ki beraber kullandikArkadaslar meraba rahim dinlendirmeden sonra tekrar basladim estrofem crione jel progestan ampul tetradox prednol ve coraspin kullaniyorum.sali gunu transferim var sizde bu ilaclaei ayni anda kullandiniz mi ?
4+5 im su anda yolk oluşmuş
Transferin 18. Günü oluyor bugün
1 hafta sonra kalp atışı insallah
estrofem i kesti
Progestan igne vitamin ve jelle devam
Pozitif sizin sanirin kacinci gun embryosu yas kacTabi ki beraber kullandik
Rabbim daim etsin sağlıkla kucakla inşallah yavrunu cnmKızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35 tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.
Aynen canm. Beni bizimkiler zorla yatrdi ama bende yuruyuslern faydali olacagni dusunuyorm. Doktorum zaten harektsz kalma kan dolasimin olsn ki rahmede kan gitsn demsti. Evde dolandm bende.Ne demsler nerde hareket orda bereketİnşallah güzel haberlerini paylaşırsın hepimize umut olursun. Yazdığm gibi her bünye farklı ben normalde çalışmıyorum nasıl bi hayatım varsa öyle devam ettim evde yatan biri değilim öyle yaptım dışarı da cıktım evde durduğm günde oldu bol su içtim ve yürüyüş yaptm bol bol vallahi faydası olduğunu düşünüyorum onunda
Benimde 5. Gün adet ağrısı gibi ağrım oldu 6. Gün daha da şiddetlendi hatta en çok o gün ağrıdı ve çok hafif bi leke geldi. Şimdi 8. Gündeyim azaldı bugün sabah çok iyiydim ama biraz önce yine ağrıdı. Bugün test yaptım ama negatif çıktı salı test günüm kötü düşünmek istemiyorum inş bebeğim benimledir.Arkadaşlar benim 5. Günüm ve belimde kasıklarımda ve karnımda cok yoğun agrilar var . Doktor 3. Gun ise dön dedi ama ben yemek ve WC dışında yerimden kalkamıyorum ki ? Normal mi , benim gibi Bu agrilari yaşayan var mi , yoksa endişelenmeli miyim
Evettt benm baya oldu haberi alali ya ben kesemide gordm 1 haftaya kalp atisi icin gidicem. Benmki 2. Gun embriyosuydu. Topu topu zaten 3 yumurtam cikti 2 si dollendi ve 2. Gun ikiside transfer edildi. Darisi sana olsn ins guzel haberler ver yarn bizeKiz pozitivmi sonuc tebrikler :)
Kesinlikle yatmadan kimseye fayda gelmezAynen canm. Beni bizimkiler zorla yatrdi ama bende yuruyuslern faydali olacagni dusunuyorm. Doktorum zaten harektsz kalma kan dolasimin olsn ki rahmede kan gitsn demsti. Evde dolandm bende.Ne demsler nerde hareket orda bereket
Ozaman seni simdiden tebrik edelm hyrlii olsn canm darisi kese gormeyeDayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤
Inanamiyorum ya testmi bozuk diyorum idrar geri atmasaydim ikinci testi de yapicaktim ayni idrarla artik sabah yapicam :)Ozaman seni simdiden tebrik edelm hyrlii olsn canm darisi kese gormeye☺
Canim bende bi kez baya bu agri oldu qazmi ne sancisi bilemedim ama simdi hicbisey yok o adet dongusune gorede degise bilr benm adet ki umarim artik gelmez 24 olucakti olmaz insallah ) belki ondandir hicbi agrim. Yok belki o zaman yine agrilar falan okucak ama transfer iki uc gun sonra bir dakikalik baya bi agri olduHala sonucunu bekleyen arkadaslara bir tuyo vermek istiorm. Ben transfermde ck kasik agrisi cekmedm ama pozitif sonucu ogrendgm sonraki haftalarda inanilmaz kasik agrilarm oldu. Oda 2. Gun embriyosuydu benmki ancak belirti oldu sanrm. Adet oldgnza parca dusurmeden hemen birkac dakika once kasiklarnz sokulur gibi olur ya kasiklarnz cekilir gibi hatta eger oyle yogun aci hissediyorsanz bilin ki embriyolar tutundu demektr. Yogn ader sancisi cekenlernki tutundu demektr. Dokrrlarda bunun olmlu oldgunu rahimde hareketlenme oldgnun isareti olarak goruyorlar. Ben pozitif soncu ogrenmeden once bukadar kasik agrisi ceksem adet alcm die aglardm herhalde
Bencede yap cift cizgileri gormek icin okadar bekledk ben keseyi gordkten sonra hatira kalsn die yaptmInanamiyorum ya testmi bozuk diyorum idrar geri atmasaydim ikinci testi de yapicaktim ayni idrarla artik sabah yapicam :)