- 15 Kasım 2019
- 87
- 114
- 8
- 42
11 Kasım’da transferi olan var mi acaba ? Benimle aynı süreçleri mi yasıyor çok merak ediyorumBu arada 2 Kasım da 4 kişi burda transfer olduk hepimiz pozitif aldık❤ maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 Kasım’da transferi olan var mi acaba ? Benimle aynı süreçleri mi yasıyor çok merak ediyorumBu arada 2 Kasım da 4 kişi burda transfer olduk hepimiz pozitif aldık❤ maşallah
Yaaaa süper bi haber bu devamida gelsin sağlıkla insallah
Ben de 11 kasımda transfer oldum11 Kasım’da transferi olan var mi acaba ? Benimle aynı süreçleri mi yasıyor çok merak ediyorum
Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah Kaçıncı gündü kaç embriyo transfer edildi ?Ben de 11 kasımda transfer oldum
Cok şükür En erken kaçıncı günde test yaptınız acaba ?Olsun ya sağlıklı olsun da
AminnnnnnAmin canımm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Bence en az 8. Günden itibaren yapacaksanız yapın testi daha erken cok nadir gözüken bosuna canınızı sıkmayınAminnnnnn
Nasıl beklerim 12. Günü bilmiyorumBence en az 8. Günden itibaren yapacaksanız yapın testi daha erken cok nadir gözüken bosuna canınızı sıkmayın
Canını sıkma canım , bol bol dua et ,,, görecek günü varsa tutunur , rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bügün kontrole gittim iki kesem gözüküyo ama birinin kalp atısı diğerine göre az ne duygu yaşıcagımu şaşırdım
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah
Hayirli olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin darısı başımıza5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah
Ben ama hiç bir his yok. Yatıyorum ara ara kalkıp namazimi kılıyorum evde yürüyorum.11 Kasım’da transferi olan var mi acaba ? Benimle aynı süreçleri mi yasıyor çok merak ediyorum
Rabbim yardımcımız olsun canım ... dualarımızı kabul etsin insallahBen ama hiç bir his yok. Yatıyorum ara ara kalkıp namazimi kılıyorum evde yürüyorum.
Adetlerinizde ağrılı geçer mi? Benim hiçbir yerim agrimiyor ama adetlerimde de ağrı olmazdı. Sadece sonda takıldığı için 3 gün küçük tuvalette ağrı oldu.Arkadaşlar benim 5. Günüm ve belimde kasıklarımda ve karnımda cok yoğun agrilar var . Doktor 3. Gun ise dön dedi ama ben yemek ve WC dışında yerimden kalkamıyorum ki ? Normal mi , benim gibi Bu agrilari yaşayan var mi , yoksa endişelenmeli miyim
Adetlerinizde ağrılı geçer mi? Benim hiçbir yerim agrimiyor ama adetlerimde de ağrı olmazdı. Sadece sonda takıldığı için 3 gün küçük tuvalette ağrı oldu.Arkadaşlar benim 5. Günüm ve belimde kasıklarımda ve karnımda cok yoğun agrilar var . Doktor 3. Gun ise dön dedi ama ben yemek ve WC dışında yerimden kalkamıyorum ki ? Normal mi , benim gibi Bu agrilari yaşayan var mi , yoksa endişelenmeli miyim
Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum. Erkek faktörü bizim. Ben niye çok normalim. Bu kısım beni korkutuyor olmadı mıRabbim yardımcımız olsun canım ... dualarımızı kabul etsin insallah
Benim ilk iki gun cok yoğun agrim vardı , şimdi ise kasıklarımda belimde ve karnımda agri var .. yürürken acı da oluyor , hangisi normal bir süreç bilemedim ... kaçıncı gun embriyosuydu
İnşallah arkadasim tek tesellim burdaki arkadaslarmiz Allah im buyukturCanım seninki 3. Gün embriyosuymuş bide hemen çıkmaz ki üzülme bence. Ben sabah negatifi görünce çok kötü oldum ama zaman geçtikçe moralim yerine geliyor Yadee arkadaşımızda testte negatifi görüp aynı gün kanda pozitif haberini aldı. İnşallah bizimde öyle olacak içini ferah tut
Adetlerim de ağrılı geçer evet ... umarım bu agrilar adet olacağıma işaret değildirAdetlerinizde ağrılı geçer mi? Benim hiçbir yerim agrimiyor ama adetlerimde de ağrı olmazdı. Sadece sonda takıldığı için 3 gün küçük tuvalette ağrı oldu.