• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Arkadaşlar benim 5. Günüm ve belimde kasıklarımda ve karnımda cok yoğun agrilar var . Doktor 3. Gun ise dön dedi ama ben yemek ve WC dışında yerimden kalkamıyorum ki ? Normal mi , benim gibi Bu agrilari yaşayan var mi , yoksa endişelenmeli miyim

Kızlar bügün kontrole gittim iki kesem gözüküyo ama birinin kalp atısı diğerine göre az ne duygu yaşıcagımu şaşırdım
Canını sıkma canım , bol bol dua et ,,, görecek günü varsa tutunur , rabbim ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️

5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah 🤗🙏🏼
Hayirli olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin 😊 darısı başımıza🙆

Ben🙋 ama hiç bir his yok. Yatıyorum ara ara kalkıp namazimi kılıyorum evde yürüyorum.
Rabbim yardımcımız olsun canım ... dualarımızı kabul etsin insallah
Benim ilk iki gun cok yoğun agrim vardı , şimdi ise kasıklarımda belimde ve karnımda agri var .. yürürken acı da oluyor , hangisi normal bir süreç bilemedim ... kaçıncı gun embriyosuydu

Arkadaşlar benim 5. Günüm ve belimde kasıklarımda ve karnımda cok yoğun agrilar var . Doktor 3. Gun ise dön dedi ama ben yemek ve WC dışında yerimden kalkamıyorum ki ? Normal mi , benim gibi Bu agrilari yaşayan var mi , yoksa endişelenmeli miyim
Adetlerinizde ağrılı geçer mi? Benim hiçbir yerim agrimiyor ama adetlerimde de ağrı olmazdı. Sadece sonda takıldığı için 3 gün küçük tuvalette ağrı oldu.

Adetlerinizde ağrılı geçer mi? Benim hiçbir yerim agrimiyor ama adetlerimde de ağrı olmazdı. Sadece sonda takıldığı için 3 gün küçük tuvalette ağrı oldu.

Rabbim yardımcımız olsun canım ... dualarımızı kabul etsin insallah
Benim ilk iki gun cok yoğun agrim vardı , şimdi ise kasıklarımda belimde ve karnımda agri var .. yürürken acı da oluyor , hangisi normal bir süreç bilemedim ... kaçıncı gun embriyosuydu
Amin. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum. Erkek faktörü bizim. Ben niye çok normalim. Bu kısım beni korkutuyor olmadı mı 😕

Canım seninki 3. Gün embriyosuymuş bide hemen çıkmaz ki üzülme bence. Ben sabah negatifi görünce çok kötü oldum ama zaman geçtikçe moralim yerine geliyor Yadee Yadee arkadaşımızda testte negatifi görüp aynı gün kanda pozitif haberini aldı. İnşallah bizimde öyle olacak içini ferah tut
İnşallah arkadasim tek tesellim burdaki arkadaslarmiz Allah im buyuktur

Adetlerim de ağrılı geçer evet ... umarım bu agrilar adet olacağıma işaret değildir

Back