• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35🙏🏻💓 tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.🙏🏻
Gozun aydin kuzum :)

Canim aksam yapmazlarki onu sabah ilk idrarla yapman gereklo baksana dqha kan testi gununde bile negativ cikan arkadasimizda suan kan sonucu yuksek
Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testi

Bende sabah yaptım canım ilk idrar değildi ama hiç su falan içmeden yaptım. Evet onlar beni umutlandırıyo zaten inşallah bende kanda pozitifi görürüm. Sen yarın mı yapacaksın testi
Ever zaten aramizda bi gun var bakalim esim test almiyo benimde almami engelliyor bugunn ala bilrsem yarinnyapicam :)

Malesef bnde ayni yaptim 😔
Canım seninki 3. Gün embriyosuymuş bide hemen çıkmaz ki üzülme bence. Ben sabah negatifi görünce çok kötü oldum ama zaman geçtikçe moralim yerine geliyor Yadee Yadee arkadaşımızda testte negatifi görüp aynı gün kanda pozitif haberini aldı. İnşallah bizimde öyle olacak içini ferah tut

5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah 🤗🙏🏼

Maşallah 🙂Allah tamamına erdirsin. Senin ki de tek embriyo değil mi?

Kızlar 7 ekimde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 17 Kasım ama bugün eşimin doğum günü ve belki bir sürpriz olur umuduyla 8.günümde test yaptım☺İdrarda silik çıkınca hemen hastaneye kan testine gittim ve sonuç 91.35🙏🏻💓 tarifi olmayan bir duygu gerçekten dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Şimdi dualarım değerlerimin sağlıklı bir şekilde katlayarak artması.🙏🏻
hayırlı olsun canım çok güzel sonuç :nazar: darısı bizlerin başına

Maşallah subhanallah. Rabbım bizlere de nasip etsin 😊 😍 😍

Back