- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
Seninki artmıştır bence canım inşallah sıkıntı yapma kendine olmuş işte ne güzel rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Amin inşallah cnm ya belirsizlik çok gerdi beni. Yarın ola hayrola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki artmıştır bence canım inşallah sıkıntı yapma kendine olmuş işte ne güzel rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Ben bildiğin adet sancısı çektim 2 gün önce. Benim adetlerim çok sancılı geçer o sancıyı birebir yaşadım. Tüp bebek tedavisi görememiş olsam regl oluyorum diye ilaç içerdim. O kadar aynı ağrıydı. Umudumu kaybettim hatta dedim regl oluyorum bitti bu iş. Devamlı tuvalete gidip durdum olmuşmuyum diye. Sonra geçti kendiliğinden. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı değerim.Red Velvet canım nasılsın ne durumdasın. Turuncu leke devam ediyormu? Bende bugün fitilin kalan parçalarıyla bi pembelik geldi adet ağrılarım devam ediyor her an adet olacakmışım gibi sanki 2-3 gündür çok hafif lekelenme oluyo leke de sayılmaz aslımda sabahları gördüğüm açık renkte akıntı gibi sonra devamı gelmiyo kafam çok karışık ilaçlar adeti baskılıyo diyorum ama öyle olsa leke de gelmezdi tutunuyosa 3-4 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bu kadar uzun sürmezdi diyorum kafayı yemek üzereyim yani
Yaa gerçekten mii maşallah hayırlı olsun öncelikle sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah bende normalde çok ağrılı adet geçiren biriyim İlk iki gün haplarla dururum. 5. Gün başladı ağrım normalde adet tarihim 15 kasım yani yarın 6. Gün daha da arttı hatta en şiddetli o gündü diyebilirim hala devam ediyo ama az az. Sabahları kalktığımda ağrım oluyo ve hafif lekeler görüyorum pembemsi tam damla şeklinde lekeler değil sizin nasıl oluyordu lekelenme oldu mu hiç? en son hapımı akşam 9 da içiyorum fitili de gece 12 de ve ertesi güne kadar etkisi geçiyor ve vücudum adet olmaya çalışıyo diye düşünüyorum ilaçları tekrar alınca adeti baskılıyo diye. Ve bugün çok kötü baş ağrısı var ilaçta alamıyorum. İnanın Umut oldunuz bana inş bende sizin gibi sevindirici haberler alırım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 8. Günüm oluyoBen bildiğin adet sancısı çektim 2 gün önce. Benim adetlerim çok sancılı geçer o sancıyı birebir yaşadım. Tüp bebek tedavisi görememiş olsam regl oluyorum diye ilaç içerdim. O kadar aynı ağrıydı. Umudumu kaybettim hatta dedim regl oluyorum bitti bu iş. Devamlı tuvalete gidip durdum olmuşmuyum diye. Sonra geçti kendiliğinden. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı değerim.
Maşallah canm ins güzel devam eder bebegini kucağına alirsinBen bildiğin adet sancısı çektim 2 gün önce. Benim adetlerim çok sancılı geçer o sancıyı birebir yaşadım. Tüp bebek tedavisi görememiş olsam regl oluyorum diye ilaç içerdim. O kadar aynı ağrıydı. Umudumu kaybettim hatta dedim regl oluyorum bitti bu iş. Devamlı tuvalete gidip durdum olmuşmuyum diye. Sonra geçti kendiliğinden. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı değerim.
İnşallah artmis olarak sonucunu alirsin canim..Hayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
Tatlım yeni gördüm mesajını. Benim turunculuk kesildi 2 kere gördüm. Hiç leke gelmedi şimdiye kadar. Tuvalette özellikle bakıyorum ama peçetede hiç leke yok..Ama ağrım var, dün özellikle bütün gün batma şeklinde kasık ağrısı yaşadım. Özellikle yürürken her adım atışımda bıcak gibi saplandı hatta bi ara bacağım kasılır gibi oldu. Bugün de ara ara devam ediyor batmalar ama öyle adet olurkenki gibi komple bir ağrı değil kesik kesik.Düşünmemeye çalışıyorum hergün kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum. Sen de rahat olmaya çalış. Benim içimden bir his seninki pozitif olacak diyorRed Velvet canım nasılsın ne durumdasın. Turuncu leke devam ediyormu? Bende bugün fitilin kalan parçalarıyla bi pembelik geldi adet ağrılarım devam ediyor her an adet olacakmışım gibi sanki 2-3 gündür çok hafif lekelenme oluyo leke de sayılmaz aslımda sabahları gördüğüm açık renkte akıntı gibi sonra devamı gelmiyo kafam çok karışık ilaçlar adeti baskılıyo diyorum ama öyle olsa leke de gelmezdi tutunuyosa 3-4 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bu kadar uzun sürmezdi diyorum kafayı yemek üzereyim yani
Canım içini ferah tut, hepimizin duaları seninle. İnşallah rabbim yarın yüzünü güldürecek. Göğüs hassasiyetine gelince benim doğal yoldan hamile kalan bir arkadaşım da gebelik testini yapıp pozitifi gördükten bir kaç gün sonra göğüs hassasiyetinin kaybolduğunu söylemişti.Hamilelikte sürekli dalgalanan hormonlardan kaynaklanıyor bunlar.Amin. Göğsümde ki hassasiyetin tamamen kaybolması ve yumuşamsı, beni Malesef kötü düşünmeye itiyor. Ayrıca kan verdiğim gün idrar testi tek çizgi çıkması da düşündürüyor belki de degerim o gün düşmeye başlamış ve test tek çizgi gösterdi..
Canım inşallah bu sefer son olacak, güzel haberlerini alacağız. Ben senin sonucunu da çok merak ediyorum Ne zaman test günün?Canim oncelikle merhaba ben 26 yasindayim iki yil uc aydir evliyim :) 6 ayindan itibaren doktora gitdim sorun varsa cozulsun diye esimin 35 yasi var ve acayip cocuk sevgisi olan bi adam zaten evlenirkende bundan iyi baba olur diyordum nitekim bazi tahliller sunlar bunlar her sey yolundayken bile hamile kalamiyordum... ilk tup bebegimi bir yil uc ayinda yaptim yasin gencken maddi anlamda da hazirken yapalim dedik ve iyikide yapmisiz bazi doktorlar cok karsi cikti uc yil doldurmadan yapmayin diye sonuc olarak 28 yumurta toplandi doktor bunlar dollenirse tutana kadar yedi sekiz kez transfer yapa biliriz diyordu ama sonuc sok hic bir yumurtam kalitesi iyi olmadi kotu kaliteli bile bir embriom ikinci gune kalmadi.ben doktor ve labaratuar sucladim sonucta bu yasta hic bi sorun yokken boyle olmasi anlamsizdi ustelik doktor donor monor gibi seyler konusmaya baslayinca dunyam yikildi tanidigim vbaska bi doktora gitdim oda salakmi o doktor nasil sana oyle sey der suan herzey yolunda gibisinden konusuldu 26 yumurtam olusyu bu arada ilac dozu falan daha az kullandim belki ilaclardandir diye ve sonuc ayni... salak mi dediyi adam bu sefer bana dinor ya evlatlik ayni sey gibi konustu. Bir kezde donor transfer olundu fakat sonuc negativ .. suan ikinci transferim bi kac gunu sonuc belli olur... diyecegim o ki hic kimseye yasina gore aman daha gencsin git gez toz soylenmemeli ben onlari dinleseydim 30 yasina kadar kendiligonden olmasini bekler bi uc dord yilda kendi yumurtam derken 40/45yasinda donor yapicaktim tabii ki umarim tutarda bidaha doktor yuzu gormem maddi manevi cok zor bi durum... olayinda yasla hicbi alakaso yok tabii esinden dolayi 17 yasinda bile yaptiran var zaten sorun varsa ve bebek dusunuosan neden bekleyesinki... bana da cok soulendi paranda var get toz bu kadar parayi doktora harcama diye... gitdiykm her yerde bebek gorup agliycaksam surekli kafamda bu sorun varken nereye gitsekde bi anlami olmuyor... allahim suan diydugimda asla yapmam dediyim seyi yapibda allaha dua ediuorum lutfen bana ver onlari da senin emanetin gibi gozumden bile saklanicam diye.... hayat gezib tozlamardan ibaret digil insallah bebsler olurda onlarla hersey yapilir cocuga bazi arkadaslarom ocu gibi bakiyor neymis rahatimiz bizulmasinmis ama o cocuk icin kimleron hangi yuvalarin neler yasadigini kimse bilmiyor neyse uzun oldu demem o ki yasa takilmayalim :)
Bende seninki pozitif düşüncesindeyim Ben 2 gündür yatıyorum sürekli hareket ettikçe ağrım artıyo.Tatlım yeni gördüm mesajını. Benim turunculuk kesildi 2 kere gördüm. Hiç leke gelmedi şimdiye kadar. Tuvalette özellikle bakıyorum ama peçetede hiç leke yok..Ama ağrım var, dün özellikle bütün gün batma şeklinde kasık ağrısı yaşadım. Özellikle yürürken her adım atışımda bıcak gibi saplandı hatta bi ara bacağım kasılır gibi oldu. Bugün de ara ara devam ediyor batmalar ama öyle adet olurkenki gibi komple bir ağrı değil kesik kesik.Düşünmemeye çalışıyorum hergün kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum. Sen de rahat olmaya çalış. Benim içimden bir his seninki pozitif olacak diyor
Canim uzulme ins her şey gönlünce olurHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.
35 yaşın üzerine 2 tane yapılıyormuş tabi sağlıklı embriyo varsa inşall
Nasil.yani canim anlamadim
Ya ne kadar guzel yazmissin valla bravo dedim tam dusuncelerimi yazmissin diye ya kimseye git toz gez eğlen diyemeyiz sonucta biz bu topikteysek hepimizin amacı aynı değil miCanim oncelikle merhaba ben 26 yasindayim iki yil uc aydir evliyim :) 6 ayindan itibaren doktora gitdim sorun varsa cozulsun diye esimin 35 yasi var ve acayip cocuk sevgisi olan bi adam zaten evlenirkende bundan iyi baba olur diyordum nitekim bazi tahliller sunlar bunlar her sey yolundayken bile hamile kalamiyordum... ilk tup bebegimi bir yil uc ayinda yaptim yasin gencken maddi anlamda da hazirken yapalim dedik ve iyikide yapmisiz bazi doktorlar cok karsi cikti uc yil doldurmadan yapmayin diye sonuc olarak 28 yumurta toplandi doktor bunlar dollenirse tutana kadar yedi sekiz kez transfer yapa biliriz diyordu ama sonuc sok hic bir yumurtam kalitesi iyi olmadi kotu kaliteli bile bir embriom ikinci gune kalmadi.ben doktor ve labaratuar sucladim sonucta bu yasta hic bi sorun yokken boyle olmasi anlamsizdi ustelik doktor donor monor gibi seyler konusmaya baslayinca dunyam yikildi tanidigim vbaska bi doktora gitdim oda salakmi o doktor nasil sana oyle sey der suan herzey yolunda gibisinden konusuldu 26 yumurtam olusyu bu arada ilac dozu falan daha az kullandim belki ilaclardandir diye ve sonuc ayni... salak mi dediyi adam bu sefer bana dinor ya evlatlik ayni sey gibi konustu. Bir kezde donor transfer olundu fakat sonuc negativ .. suan ikinci transferim bi kac gunu sonuc belli olur... diyecegim o ki hic kimseye yasina gore aman daha gencsin git gez toz soylenmemeli ben onlari dinleseydim 30 yasina kadar kendiligonden olmasini bekler bi uc dord yilda kendi yumurtam derken 40/45yasinda donor yapicaktim tabii ki umarim tutarda bidaha doktor yuzu gormem maddi manevi cok zor bi durum... olayinda yasla hicbi alakaso yok tabii esinden dolayi 17 yasinda bile yaptiran var zaten sorun varsa ve bebek dusunuosan neden bekleyesinki... bana da cok soulendi paranda var get toz bu kadar parayi doktora harcama diye... gitdiykm her yerde bebek gorup agliycaksam surekli kafamda bu sorun varken nereye gitsekde bi anlami olmuyor... allahim suan diydugimda asla yapmam dediyim seyi yapibda allaha dua ediuorum lutfen bana ver onlari da senin emanetin gibi gozumden bile saklanicam diye.... hayat gezib tozlamardan ibaret digil insallah bebsler olurda onlarla hersey yapilir cocuga bazi arkadaslarom ocu gibi bakiyor neymis rahatimiz bizulmasinmis ama o cocuk icin kimleron hangi yuvalarin neler yasadigini kimse bilmiyor neyse uzun oldu demem o ki yasa takilmayalim :)
Canım inş dediğin gıbi olur daha başarılı bir tedavi olurCanim benim de 13 yumurtam cikti ama doktor tedavinin basinda bana rahim dinlendirme yapacagini soyledi.Adet kanamasiyla kullandigimiz ilaclarin atilmasini istiyorlar.adet olunca da 2.3 gun tekrar cagriyorlar.rahim dinledirme yapmasi basariyi arttiriyor bir cok yerde artik hep boyle
Benim de geceleri bel kasik agrisi oluyor ara ara. İnsan unutuyor diger tecrubelerinde ne yasadigini, test gunun 20 kasim mi seninde?merhaba canım benim transfer gününden beri kasıklarımda ağrı var ara ara karnımda da ağrı oluyor geçen sefer böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum
sen ne durumdasın
Ben yeni gördüm mesajinizi, tabi ki sevinmelisiniz bende 62 ile ogrenmistim oglumdaMerhaba hanımlar. Sonuç 64 cıktı. Cumartesi tekrar yapın dendi. Sevinmeli miyim
İnsallah guzel haberler alip mutlu olursunuzHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
10 gün sonra dedi doktorum 21 kasım da yaptırırım sanırım ama şimdi baktım ben hep kendimi haftaya çarşambaya alıştırdım 21i perşembe oluyormuş sen 20sinde mi yapacaksınBenim de geceleri bel kasik agrisi oluyor ara ara. İnsan unutuyor diger tecrubelerinde ne yasadigini, test gunun 20 kasim mi seninde?
Ayy kuzum inşallah ikimiz de pozitifi görürüz ve tabiki burdaki tüm kardeşlerimiz de Senin leke dediğin şey bence yerleşme kanaması Ben geçen transferde son günlerde çok kötüydüm test günü yaklaştıkça ve ben kendim test yapıp negatifi gördükçe iyice kopmuştum olaydan hatta kan vermeye bile gitmek istemedim olmayacak diye. Bu sefer hislerim çok olumlu, sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum, inşallah hislerim doğru çıkarBende seninki pozitif düşüncesindeyim Ben 2 gündür yatıyorum sürekli hareket ettikçe ağrım artıyo.