• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bazi hastalıklarda erken yas daha iyi demisti doktorum örnek vereyim ben 29 yasindayim cikolata kistlerim var ve gittikce rezervim azalacak hatta doktorum dedi ki hic bekleme senden önceki çıkan hastamla aranda 10 yas var ama ondada cikolata kistleri var fakat bir yumurta bile.bulamadim dedi
Ben de 29 yasindayım ve tüplerimi aldılar ve 1 tane yumurtalığmı da 12 yasinda kanserden dolayı aldılar bu yaşa bakmıyor ki herkesin hikayesi farklı canım

Benm yasim 32. Benm gittigm merkezde en kucugu 28 yasndaydi hatta onu gordugumde bile sasrmstm 🙈 evet genc yas gercekten avantaj bizimki sebepsiz invertilite butun doktorlar olur dedi bu yasa biraktigima bpisman oldm.
Bende 27 yaşındayken başladık tüp bebeğe erkekte sorun olduğu için yaşın bi önemi kalmıyor maalesef 🙁

Evet canım 25 mayısta olmuştum iyi hatırladın 😊 Negatif oldu benim kan pıhtılaşmam varmış
Yaa bende de çıktı benimde kimyasal oldu transferin oldu munne durumdasın şimdi☺️inşallah bu son olur kan sulandırıcıyı ne zaman verecek doktorun şimdilik coraspin başladı transferden sonra başlıycam galiba

Arkadaşlar size sorularım olacak cuma günü opum var bugünkü kontrol de 9 yumurta var dedi en büyüğü 17 mm olmuş gonal f i vurdum saat 23.00 de de lucrin vurdum yalnız Dr dedi ki yumurtanı toplayip 1 ay rahîm dinlendirme yapicaz öbür ay transfer dedi neden böyle oldu şimdi? pcoslu olduğun için yumurta fazla gelişiyor o yüzden dedi ama benim aklım almadı 9 yumurta çok değil ki ohss olayım
Canim geçmiş olsun ilk once ama doktorun bence dogru kadar vermiş benden de 10 yumurta toplandi ve ohss olursun demisti ve oldum o yumurta ile de alakali ama e2 yuksek duzeyiyle de alakali rahim de sivi birikiyor onu goruyordur o yuzden rahim dinlendirmesi en iyisi hem dondurulmuslarin tutma olasiligi daha fazlaymis

Ben de 29 yasindayım ve tüplerimi aldılar ve 1 tane yumurtalığmı da 12 yasinda kanserden dolayı aldılar bu yaşa bakmıyor ki herkesin hikayesi farklı canım
[/QUOT
Cok Geçmiş olsun canim ben de aslında seninle ayni şeyi soylemek istedim arkadas kucuk yastakiler geliyor diye şaşırdım gibi bisey demisti de ben de yasa bakmadigini soyledim benle 10 yaş plan kadin 39 yaşında idi o yuzden doktorum erken yas daha iyi demisti

Yaa bende de çıktı benimde kimyasal oldu transferin oldu munne durumdasın şimdi☺️inşallah bu son olur kan sulandırıcıyı ne zaman verecek doktorun şimdilik coraspin başladı transferden sonra başlıycam galiba
Henüz tedaviye başlamadım ama sordum nasıl olacak diye korkulacak bişey yok dedi coraspin transferden önce başlanacak transfer günü de kan sulandırıcı iğnelere başlanacak günde 1 defa yüksek doz vurulacaksın dedi doktorum.. 9 ay kullanmış kan sulandırıcı kullanan pıhtılaşması olan kişilere sordum

Henüz tedaviye başlamadım ama sordum nasıl olacak diye korkulacak bişey yok dedi coraspin transferden önce başlanacak transfer günü de kan sulandırıcı iğnelere başlanacak günde 1 defa yüksek doz vurulacaksın dedi doktorum.. 9 ay kullanmış kan sulandırıcı kullanan pıhtılaşması olan kişilere sordum
Hemozigot mu heterozigotmu çıktı senin

Merhaba ayni gun transfer oldu ikimizede bisey hissediyor musunuz sabirla beklemedeyim ben.
merhaba canım benim transfer gününden beri kasıklarımda ağrı var ara ara karnımda da ağrı oluyor geçen sefer böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum
sen ne durumdasın

Bana da kas gevşetici fitil yapıldı transferden hemen sonra. Oğlumun zamanında da aynen öyle yapıldı. Merkezden merkeze göre değişir
Allah nasip ederse Cumartesi günü (16.11) transferim olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun ... dün burada çok üzücü haber alan kız kardeşlerim olmuş Sabır versin yüce Allah’ım inşallah Onların da yüzü gülsün
Şimdiden büyük konuşmak istemiyorum gerçi ama doktorun kontrole gel dediği güne kadar ne kan ne idrar testi yaptırmayı düşünmüyorum , zaman geçmeyecek biliyorum ama tefekkür etmeye çalışacağım , buraya da bakmayabilirim .
O yüzden şimdiden herkese bol şans diliyorum dualarımda olacak herkes bu stres korku heyecan dolu günlerde birbirimizin başını ağrıttık şimdiden hakkınızı helal edin inşallah güzel bir haberle döneceğim sayfaya

Elveda arkadaşlar
çok üzgünüm gerçekten ne desek boş , ama işte hayat bizi sürekli farklı şeylerle sınıyor bazılarının çok kolay sahip olduğu şeye için biz senelerce uğraşıyoruz sahip olmak için ilaçlar hayal kırıklıkları vs ama yine de şükretmeliyiz , bak senin evladının sana ihtiyacı var Allah'ın bir bildiği vardır mutlaka senin için başka planları vardır ve en kısa zamanda gönlüne göre verecektir buna inan ve inancını hiç kaybetme

Back