- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
İnşallah CNm doktora gidiyorum şimdi dua edin bana umut bebek yasasn
Allahım sen koru, abisine şifa olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah CNm doktora gidiyorum şimdi dua edin bana umut bebek yasasn
Aynrn canım ben bi kaç arkadaşım hariç kimseye söylemedim bu sefer annem bile bilmiyo heyecan yapıyo kadın herkese söylüyo inşallah son olsun hepimizin sağlıkla kucağımoza alalımYaa aslında öyle haklısın ki! Biz eskiden test pozitif olunca tamam oldu bitti sanıyorduk ama burda paylaşılan deneyimleri okudukça heyecanımızı biraz törpülememiz gerektiğini konuşuyoruz eşimle aramızda. Önce yüksek çıkıp sonra düşen bhcgler, boş görünen keseler, 2,5-3ay arasında kalp atışlarında sıkıntı olup sonlandırılan gebelikler , düşükler falan o kadar çok şey varmış ki hatta bunları okudukça ilk 3 ay kimseye söylemeyelim özellikle torun haberi bekleyen anne babalarımızı önce sevindirip sonra üzmeyelim diyoruz. Gerçekten çok zor bir süreç inşallah hepimiz en sağlıklı en keyifli gebelikleri yaşarız
Ah canım sakin ol durumunu şimdi okudum hep birlikte dua edelim inşallahİnşallah oyledirr kizlarr rabbim kimseye yasatmasn tedaviye başlıyorsun iğneler umutlar ameliyatlar opular yumurta yetersiz geliyo pgt ye gtmek için tekrar iğneler takrar opu sabırla TLF başında embryologdan gelecek haberi biliyorsun 5 gün boyunca umutla genetik tarama ya gdyo onuda bkliyosn 8 tane emryidn 5 tanesi sağlıklı geliyo ama abimize doku uyumlu olmasına lazım iclerinden 1 i doku uyumlu cikiyo bı umut bekliysn dualar hocalar transfer oluyo gözünün önünde engelli bı evladn ve karnında tutunması ve abisine şifa olması için umutla 4 elle srldigin bebeğin şimdide bu haldeyim allhim sabrımı arttr beni daima güçlü kıl nolursn
Biz ilk tedavide ailelerimize söylemiştik çok heyecan yaptılar onların heyecanı bize stres olarak döndü. Transfer sonucu negatif olunca da çok üzüldüler biz de 2.tedaviye başlarken eşimle kimseye söylememe kararı aldık tedavimiz İstanbul’da yapılıyor biz başka bir şehirde oturuyoruz. İstanbula gittiğimizde soruyorlar doktora mı gittiniz diye her seferinde arkadaşlarımızla görüşmeye gittik diyoruz bakalım şimdilik çakmadılar durumlarıAynrn canım ben bi kaç arkadaşım hariç kimseye söylemedim bu sefer annem bile bilmiyo heyecan yapıyo kadın herkese söylüyo inşallah son olsun hepimizin sağlıkla kucağımoza alalım
Cok dogru demissınız bende ilkinde soylemıs tim herkese ayrı ayrı acıklama yapmak zorunda kalmıstım simdi hıc kimse bilmiyor bılmeyecekte ınsallah onların stresini bende yasamak istemiyorum hatta olursa ınsallah tup bebekle oldugunu bile kimseye soylemeyı dusunmuyorumBiz ilk tedavide ailelerimize söylemiştik çok heyecan yaptılar onların heyecanı bize stres olarak döndü. Transfer sonucu negatif olunca da çok üzüldüler biz de 2.tedaviye başlarken eşimle kimseye söylememe kararı aldık tedavimiz İstanbul’da yapılıyor biz başka bir şehirde oturuyoruz. İstanbula gittiğimizde soruyorlar doktora mı gittiniz diye her seferinde arkadaşlarımızla görüşmeye gittik diyoruz bakalım şimdilik çakmadılar durumları
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğine bişey olmamıştır. Dualarım seninleİnşallah oyledirr kizlarr rabbim kimseye yasatmasn tedaviye başlıyorsun iğneler umutlar ameliyatlar opular yumurta yetersiz geliyo pgt ye gtmek için tekrar iğneler takrar opu sabırla TLF başında embryologdan gelecek haberi biliyorsun 5 gün boyunca umutla genetik tarama ya gdyo onuda bkliyosn 8 tane emryidn 5 tanesi sağlıklı geliyo ama abimize doku uyumlu olmasına lazım iclerinden 1 i doku uyumlu cikiyo bı umut bekliysn dualar hocalar transfer oluyo gözünün önünde engelli bı evladn ve karnında tutunması ve abisine şifa olması için umutla 4 elle srldigin bebeğin şimdide bu haldeyim allhim sabrımı arttr beni daima güçlü kıl nolursn
Canm senden haber bekliyoruz lutfen bize guzel haber verİnşallah dediğiniz gibidir kizlar keseyi sağ sgalim görürüz
Cok dogru demissınız bende ilkinde soylemıs tim herkese ayrı ayrı acıklama yapmak zorunda kalmıstım simdi hıc kimse bilmiyor bılmeyecekte ınsallah onların stresini bende yasamak istemiyorum hatta olursa ınsallah tup bebekle oldugunu bile kimseye soylemeyı dusunmuyorum
Yaa çok üzüldüm cnm ikiside mi gitmiş rabbim sen sabırlar verKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
O kadar üzüldümki anlatamam ne söyleyeceğimi bilmiyorum inan çok üzgünümKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Offfff canım çok çok çok üzgünümKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Çook çok üzgünümm ne denir bilemiyorum, Allahımm sabır versin. İnşallah bu acıların sıkıntıların sonunda hepsini unutturacak mutluluklar versin oğluna sağlık versin AllahımBağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
Ahhhhh yapmayn yaa cok cokkkk uzuldm ne desem ne soylesem tesiri yok. Bir anda Tek bir pihti parcasiyla iki bebektgnde dusmesi. Rabbm sana guc kuvvet metanet versn tez zamanda tekrar saglikli evlatlar nasip etsnKaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Lütfen kendini bırakma. Daha çok gençsin. Yine denemek için önünde hiç bir engel yok. Hikayenden de anlaşıldığı üzere sen çok güçlü bir kadınsın. Nolur bu gücü koru
Hayirlisi ile kucağınıza almayi nasip etsin Allah insBende de tsh yuksekligi var ama oyle 20 30 falan degil normal aralik 7 benmki 11 buda yumurta rezerv azligi yapiyorms. Ama gecen sene 2 defa asilma yaptrrken kotu degil rezervin dediler hatta yumurtalarm cok guzel olusmus die dr motive ol die ultrasonda yumurta fotolarini bile vermsti. 2 asilamada negatif olunca bu sene tup yaptrmaya karar verdik ve sadece 3 yumurta gelisinde dehsete dustm. Cok beklememek lazm aslnda. Neyseki 3 yumurtada kaliteliyms 2 side dollendi ve transfer edilsi ck sukur ttuttu
Cok üzgünüm çok Teselli vermek anlamsız simdi sana