• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aynen valla bende suan ayni durumdaym hepsi 2. Dogurdu. Bende hic korunmucam hemen olsn 2. Die yas kemale erdi zaten. Doktor sizin dogalda olur dedi ama ins olur
Hayirlisi ya bu isler nasıp olduguna inaniyorum mesela bazıları 4 kere tup bebek yaptiriyor olmuyor sonra kendiliğinden hamile kaliyor

Ben iki embriyo istedim her yıla bir bebek olsun dedim maalesef yasakmış anne olmak çok güzel bir duygu bende o duyguyu yaşamak istiyorum bi an önce inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.
Amin canim.ins oluruz ben de 2 embriyo isteyecegim zateb 2 tane de hani biri tutmazsa biri tutar diye acaba bana izin verecekler mi bilmiyorum

Bağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
canımmm ne olur oyle düşünme. hayatta oldugumuz müddetçe umut hep varrr. Allahtan asla umut kesilmez. allahın mucizeleri bitmez. Sınav dünyası canım benım. sabırr versin allahım.tez vakıtte yüzünüzü güldürsün

Kaybettim bebeğimi umudumu herşeyimi sizlerin yavruları size sağlıkla sağ saglim tutunsun
Canim ne diyecegimi bilemiyorum ama o kadar cok.uzuldum ki Allahim.ins sana en kisa zaman da bir daha nasip.eder hem.abisine umut olur hem.size Allahim bu darda kalan arkadimiz icin sana yalvariyorum acisi hemen dinsin ins

Bağırsak haykırsam sesimi feryadımı duyan olur mu kendimi kaybedip çıldırmak istyrm kimseyle ne grsmek istyrm ne knsmak yasamktan soğudum mücadele edecek halim kalmadı yiorndm hemde cok
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm. Rabbim sana bu zor süreci atlatman için güç versin. Bütün kalbimle diliyorum inşallah aldığımız bu ilaçlar vesile olur da bir kaç ay içinde kendiliğinden hamile kalırsın ve umut ışığın yeniden parlar içinde 🙏🏻 İsmini değiştirip umutsuzbiranne yapmışsın ama bence sen “fedakarbirannesin”...

canım üzülme ben aşılamaya başlayıp yarıda bitti yumurtalarım kendiliginden çatladı kaç hastane gezdim yine aşılama denedigim doktorda tüp bebek koydurduk agladım her seferinde o çatalda yatarken allahım nolur yardım et diye çok umutlu bekledim tutmadı agladım sabaha kadar hıçkıra hıçkıra eşime bağırıyodum aramız açıldı ara verdim iki ay rahim düzelsin diye sonra dondurulmuştan 2 tane denedik tekrar o çatalda saçlarımı yoldum agrıdan agladım yalvardum allaha bu sefer idrarım çoktu tutamıcam sanki oda içimden çıkıcaktı bekledim ama önceki kadar heycanlı degildim yenilgiye alıştım diye rabbim nasıp etti pozitif gördük ne yaşadığını gayet iyi anlıyorum zor ama sabret ve inancını kaybetme rabbimin haznesi boldur

Arkadaşlar size sorularım olacak cuma günü opum var bugünkü kontrol de 9 yumurta var dedi en büyüğü 17 mm olmuş gonal f i vurdum saat 23.00 de de lucrin vurdum yalnız Dr dedi ki yumurtanı toplayip 1 ay rahîm dinlendirme yapicaz öbür ay transfer dedi neden böyle oldu şimdi? pcoslu olduğun için yumurta fazla gelişiyor o yüzden dedi ama benim aklım almadı 9 yumurta çok değil ki ohss olayım

C
Canim ben adet oldugunda boyle oluyordu parca halinde geliyordu ama oncesinde baya sancim oluyodu ozellikle adet bitiminde boyle bi parca gelerek sonlaniyo soyledigim gibi bol sancili ve bol kanamayla birlikde geliyordu bu nasil is doktor ne dedi kese daha cok kucuk. 6 haftalikta pek bilgim yok ama 3 sm gecmez bu buyuk biseye benziyo kullandigin fitil veya jel de bu kadar parca halinde geri gelemez tortu seklinde farkli renkler de gele bilir

P Prenslerimin prensesiyim canım benim resmini görünce aynı benim düşürdüğüm pıhtıya benzettim Allahım dedim lütfen düşmüş olmasın heyecanlandım yazdığın mesajları aradım evladına ilik için çabaladığın geldi aklıma sana çok dua etmiştim ben bi evladım olsun diye uğraşırken sen olan evladına sağlık olsun can olsun diye uğraştın o hastanedeki derdinde bile bana moral vermeye çalıştın rabbim sana mucizeler versin en yakın zamanda bu da geçti şükür rabbim diyebilmeyi nasip etsin inşallah sen umutsuz bi anne değilsin sen evladı için uğraşan bi annesin rabbim sana emeklerinin karşılığını en kısa zamanda nasip etsin canım benim umudunu asla kaybetme duamdasın

Back