Aynı hisler bende de varİnşallah ertelenmeden güzel sonuç alıp transfer günü belli olur . Tedavi kısmını hiç anlamadım hemen geçtite şu günler geçmiyor garip bi şekilde sanki ertelenecekmiş gibi de hissediyorum neden aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı hisler bende de varİnşallah ertelenmeden güzel sonuç alıp transfer günü belli olur . Tedavi kısmını hiç anlamadım hemen geçtite şu günler geçmiyor garip bi şekilde sanki ertelenecekmiş gibi de hissediyorum neden aceba
Parol içebilirsin demişti hemşirem. Hamilelikte de parola bir şey demiyorlar. Yinede hemşirene ya da doktoruna sor.Özel evet dr um verdi cnm zararlı olacak olsa vermezdi çünkü konunun uzmanı oğluma da bu bebeğimede vesile oldu
Cok sagol canimmmm suan transfer icin bekliyorum onlugumu giyidim oturyorum baya su ictim :))) Hepinizi opuyorumB Babydust80 tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun inşallah cnm
9ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin
Cokda su içme çok sıkısrsn dayanamazsın WC ye gtmek istersn ilk transfermde öyle olmuştum benCok sagol canimmmm suan transfer icin bekliyorum onlugumu giyidim oturyorum baya su ictim :))) Hepinizi opuyorum
Ben de cok ama cok uzulmstm hemsire istersenz tedaviyi birakalm sonra yine deneyim diyecegm ama sonrada daha fazla yumurta cikacaginin garantisi yok dedi bende devam ettim. Isini Allaha havale et tevekkul et devam et. Bu is nasip isi yumurta sayisiyla olsaydi yumurtasi cok olan hep pozitif sonuc alirdi. Ama istatistige baktgnda alakasi yok. Benmde embriyom 2. Gundu neler okdm neler tutmaz die ama tuttu ne 5. Gun embriyolari tutmadi. Bunlara cok takilirsak Allahn iradesinede saygisizlk etmis olrz. En guzeli tevekkul etmek Allh sana nasip edecekse o 1 yumurtaylada eder.Saol canım ben neredeyse tedaviyi bırakacaktım. Ama bikaç kişiyle daha konuştum eşimle de devam edecez bakalım. Ben nasıl hevesliydim ama 6 tane var hiç yoktan biri döllenir diye. Şimdi tek şansım var. Allah büyük devam edecez bakalım.
Yok cnm o trasfer günü içilen birşeydiParol içebilirsin demişti hemşirem. Hamilelikte de parola bir şey demiyorlar. Yinede hemşirene ya da doktoruna sor.
Insallah sonucun cok guzel olurtransferden sonra cok sıkısacaksın buyuk ihtimal tuvalete kalkma hemen ordek isteCok sagol canimmmm suan transfer icin bekliyorum onlugumu giyidim oturyorum baya su ictim :))) Hepinizi opuyorum
aynen canim o kadar sikistim ki suruk verdiler sukur bebislerimi aldim yatiyom 1 saat yeterli dediler 23 Kasim test gunum insallah rabbim bize nasip eder bu sefer.Insallah sonucun cok guzel olurtransferden sonra cok sıkısacaksın buyuk ihtimal tuvalete kalkma hemen ordek iste
Cok icmisim zor dayandim canim :))) neyseki transfer biter bitmez suruklu verdiler rahatladimCokda su içme çok sıkısrsn dayanamazsın WC ye gtmek istersn ilk transfermde öyle olmuştum ben
Ben pazartesi öğreneceğim ne olacağını beklemek baya zorAynı hisler bende de var
Bende :) kacinci gun embriosu 10 gunde ogrenicem ben 5gunluk embrionBen pazartesi öğreneceğim ne olacağını beklemek baya zor
Cok sukur ınsallah ınsallah Allahım bizimde yuzumuz guleraynen canim o kadar sikistim ki suruk verdiler sukur bebislerimi aldim yatiyom 1 saat yeterli dediler 23 Kasim test gunum insallah rabbim bize nasip eder bu sefer.
Çok sevndim CNm hadi baklm hasret sona erecek insallhhCok icmisim zor dayandim canim :))) neyseki transfer biter bitmez suruklu verdiler rahatladim
Ben test gunu zannetdim ya :)1 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün var dr karar verecek dediler hangisi olacağını
Merhaba canım benim dün şiddetli adet ağrım vardı bu sabah da birzcık leke gördüm peçetede ve yine ağrı var. Jel değilde fitil kullanıyorum ben. Sen nasılsın sende var mı belirti. Ben olmadı gibi hissediyorum
Kizlar kqcinci gununuz? Bende yok denicek kadar. Elirti var bazen kasik agrisi oluyo oda dikkat alinmycak kadar az bence belirtiler ilaclardan dolayi gecen sefer transfer oncesi bile feci agrilar gogus hassasiuet vardi simdi transfer oncesi ve sinrasi ayniyim :) 8i transfer oldum 5 gunluk embrionlar 18 tesg gunun dayanamayip idrar yaptim tabii ki negativ cok erken oldugundan :)Merhaba canım benim dün şiddetli adet ağrım vardı bu sabah da birzcık leke gördüm peçetede ve yine ağrı var. Jel değilde fitil kullanıyorum ben. Sen nasılsın sende var mı belirti. Ben olmadı gibi hissediyorum
6. Günüm canım benim transfer de 7 sinde oldu. Test günüm 19 u salı günü. Ama ben adet olacak gibiyim bilmiyorum dünkü o kadar ağrıdan sonra bugün hafif leke gördüm diğerinde de test gününe gelmeden adet olmuştum. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok yorulduğumu yıprandığımı hissediyorum bu 4. Denememiz. Bi dondurulmuş daha var tutmadıysa hemen onun için tedaviye başlıcam.Kizlar kqcinci gununuz? Bende yok denicek kadar. Elirti var bazen kasik agrisi oluyo oda dikkat alinmycak kadar az bence belirtiler ilaclardan dolayi gecen sefer transfer oncesi bile feci agrilar gogus hassasiuet vardi simdi transfer oncesi ve sinrasi ayniyim :) 8i transfer oldum 5 gunluk embrionlar 18 tesg gunun dayanamayip idrar yaptim tabii ki negativ cok erken oldugundan :)
Canim bende artik bu son diyorum tutduguna o kadar eminimki diyourm hic bi belirtisiz falan esim kafayi yediyimi dusunuyor :) baska turlusunj dusunmek bile istemyorum benimde dorduncu denemem fakat ikinci transferim bazer hapsuriyorum bisey olduumu diyorum egilmek zorunda kaliyoeu6. Günüm canım benim transfer de 7 sinde oldu. Test günüm 19 u salı günü. Ama ben adet olacak gibiyim bilmiyorum dünkü o kadar ağrıdan sonra bugün hafif leke gördüm diğerinde de test gününe gelmeden adet olmuştum. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok yorulduğumu yıprandığımı hissediyorum bu 4. Denememiz. Bi dondurulmuş daha var tutmadıysa hemen onun için tedaviye başlıcam.