• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Saol canım ben neredeyse tedaviyi bırakacaktım. Ama bikaç kişiyle daha konuştum eşimle de devam edecez bakalım. Ben nasıl hevesliydim ama 6 tane var hiç yoktan biri döllenir diye. Şimdi tek şansım var. Allah büyük devam edecez bakalım.
Ben de cok ama cok uzulmstm hemsire istersenz tedaviyi birakalm sonra yine deneyim diyecegm ama sonrada daha fazla yumurta cikacaginin garantisi yok dedi bende devam ettim. Isini Allaha havale et tevekkul et devam et. Bu is nasip isi yumurta sayisiyla olsaydi yumurtasi cok olan hep pozitif sonuc alirdi. Ama istatistige baktgnda alakasi yok. Benmde embriyom 2. Gundu neler okdm neler tutmaz die ama tuttu ne 5. Gun embriyolari tutmadi. Bunlara cok takilirsak Allahn iradesinede saygisizlk etmis olrz. En guzeli tevekkul etmek Allh sana nasip edecekse o 1 yumurtaylada eder.

D Dream_91 merhaba canım nasılsın? Seninle aynı gün transferimiz oldu☺️ Nasıl hissediyorsun, belirti yaşıyor musun? Sana crinone jel vermişler miydi? Benim jelin kalıntıları turuncu geliyor bir kaç gündür 🤷‍♀️

Insallah sonucun cok guzel olur🤲transferden sonra cok sıkısacaksın buyuk ihtimal tuvalete kalkma hemen ordek iste
aynen canim o kadar sikistim ki suruk verdiler sukur bebislerimi aldim yatiyom 1 saat yeterli dediler 23 Kasim test gunum insallah rabbim bize nasip eder bu sefer. 🤗

D Dream_91 merhaba canım nasılsın? Seninle aynı gün transferimiz oldu☺ Nasıl hissediyorsun, belirti yaşıyor musun? Sana crinone jel vermişler miydi? Benim jelin kalıntıları turuncu geliyor bir kaç gündür 🤷‍♀️
Merhaba canım benim dün şiddetli adet ağrım vardı bu sabah da birzcık leke gördüm peçetede ve yine ağrı var. Jel değilde fitil kullanıyorum ben. Sen nasılsın sende var mı belirti. Ben olmadı gibi hissediyorum 😭

Merhaba canım benim dün şiddetli adet ağrım vardı bu sabah da birzcık leke gördüm peçetede ve yine ağrı var. Jel değilde fitil kullanıyorum ben. Sen nasılsın sende var mı belirti. Ben olmadı gibi hissediyorum 😭
Kizlar kqcinci gununuz? Bende yok denicek kadar. Elirti var bazen kasik agrisi oluyo oda dikkat alinmycak kadar az bence belirtiler ilaclardan dolayi gecen sefer transfer oncesi bile feci agrilar gogus hassasiuet vardi simdi transfer oncesi ve sinrasi ayniyim :) 8i transfer oldum 5 gunluk embrionlar 18 tesg gunun dayanamayip idrar yaptim tabii ki negativ cok erken oldugundan :)

Kizlar kqcinci gununuz? Bende yok denicek kadar. Elirti var bazen kasik agrisi oluyo oda dikkat alinmycak kadar az bence belirtiler ilaclardan dolayi gecen sefer transfer oncesi bile feci agrilar gogus hassasiuet vardi simdi transfer oncesi ve sinrasi ayniyim :) 8i transfer oldum 5 gunluk embrionlar 18 tesg gunun dayanamayip idrar yaptim tabii ki negativ cok erken oldugundan :)
6. Günüm canım benim transfer de 7 sinde oldu. Test günüm 19 u salı günü. Ama ben adet olacak gibiyim bilmiyorum dünkü o kadar ağrıdan sonra bugün hafif leke gördüm diğerinde de test gününe gelmeden adet olmuştum. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok yorulduğumu yıprandığımı hissediyorum bu 4. Denememiz. Bi dondurulmuş daha var tutmadıysa hemen onun için tedaviye başlıcam.

6. Günüm canım benim transfer de 7 sinde oldu. Test günüm 19 u salı günü. Ama ben adet olacak gibiyim bilmiyorum dünkü o kadar ağrıdan sonra bugün hafif leke gördüm diğerinde de test gününe gelmeden adet olmuştum. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok yorulduğumu yıprandığımı hissediyorum bu 4. Denememiz. Bi dondurulmuş daha var tutmadıysa hemen onun için tedaviye başlıcam.
Canim bende artik bu son diyorum tutduguna o kadar eminimki diyourm hic bi belirtisiz falan esim kafayi yediyimi dusunuyor :) baska turlusunj dusunmek bile istemyorum benimde dorduncu denemem fakat ikinci transferim bazer hapsuriyorum bisey olduumu diyorum egilmek zorunda kaliyoeu
Her an karnimi tutuyprum sanki tutmakla onu orda koruycam ya bilemyorum yaa boyle bi belirtide yok aksine agri sanci olsa sevincek durimdayim sanki tutmasina isqre sende kafaya takma aksine agri hayriya isaret diye biliyorum :) bu araw dun baya gulmustum karnim agriycak kadar sonra da agladim acaba bisey oldumu diye getisini sen dusun :)

Back