• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar birde ben trasferden 1 saat öncü ve trasfere yarım saat kala felden flas diye bi ağrı kesicş var dil altından onu aldım rahim kasılmasını azaltıyor dedi drum
ağrı kesici zararlı değil mi?
doktor kendisi mi dedi yani özele mi gittiniz?

Canım inşallah hayırlı sonuçların olur🙏🏻 Şuan dua edelim olması için elimizden gelmiyor ki birşey. Benim de bugün dü test günüm daha önce verdim 14 çıktı sonra 5 e düştü şimdide 9 a yğkselmiş muhtemelen kimyasal dedi doktorum perşembe tekrar test yapacağız bakalım

Aynen dediğin gibi mecbur beklicez..

Kızlar çok zor durumdayım:KK43: Benim niye böyle oldu ya erkenden olgunlaşan yumurtayı alacaklar 1 yumurta için toplama olacak. Diğer yumurtalar boşa gidecek ozmn. Bu yumurtayı toplayıp transfer yapacak tabi döllenirse. E ama 5 tane daha varmış yumurta dedim doktora onların büyüyüp büyümeyeceğini bilmiyoruz dedi. Rezervim azmış.
Canm asla rezervm azalms diye uzulme once sakin ol panik yapma. Bende 3 yumurtayla basladm. 5 yumurta oldu ama digerleri yeternce buyumems diye 3 unu aldilar. 2 si dollendi 2. Gune 1 tane kaliteli kaldi ve transfer soncm pozitif. Bende ck uzuldm oradaki hemsire ben burda 22 yumurtayla gebe kalamayan 1 yumurtayla kalan gordm dedi. Demekki o yumurtalar o 4 gun icinde istenilen buyumeye ulasamamis milimetre milimetre hesaplayp devam ediyorlar diger yumurtayida riske etmeye degmeyecek. Oyuzden bu sekilde devam etmsler.

Arkadaşlar iyi akşamlar elimde tüp bebek tedavisinden kalan gonal-f iğne var.Ihtiyaci olan birine ücretsiz vermek istiyorum.Kargoyla gönderebilirim
hala elinizde mi benim de tedavim başlayacak doktor ne yazacak bilmiyorum ama gonalf olursa rica edebilir miyim sizden kredi çekip yaptıracağız tedavimizi..

Normal yolla oluşan bir gebelik değil ya bizimkisi ilk 3 ay herseyine dikkat etmek lazmmis çok arastryrm bu konuları gün yiyeceğim 3 öğünü doktoruma danışarak yiyorum her ihtimali düşünmek zorundayız narin hassas ve nazlı bebekler bunlar. "Gazoz değil, biliyorum ama maden suyu da asitlik"
Gazoz değil canım içeceği maden suyu. Hamilelik sürecinde her gün bir tane içilmesi öneriliyor. Şu an bir sürü hamile arkadaşım var içiyorlar kardeşimin eşide geçen yıl doğum yaptı o da günlük içti. Maden suyu çok faydalı.
Aynen doktor bana da maden suyu iç dedi vücudun minerale ihtiyacı var onun için öneriyorum dedi

Yani ben dogal yoldan oğlum olunca beklemiştim ikisini de görmüştüm
Ama bu sefer farkli ve endisem cok fazla sadece kese de olsa görmek istiyorum yine giderim 1 hafta sonra
Ben de gitmek istiyorum aslında çünkü ister istemez insan merak ediyor normal mi herşey diye

Canm asla rezervm azalms diye uzulme once sakin ol panik yapma. Bende 3 yumurtayla basladm. 5 yumurta oldu ama digerleri yeternce buyumems diye 3 unu aldilar. 2 si dollendi 2. Gune 1 tane kaliteli kaldi ve transfer soncm pozitif. Bende ck uzuldm oradaki hemsire ben burda 22 yumurtayla gebe kalamayan 1 yumurtayla kalan gordm dedi. Demekki o yumurtalar o 4 gun icinde istenilen buyumeye ulasamamis milimetre milimetre hesaplayp devam ediyorlar diger yumurtayida riske etmeye degmeyecek. Oyuzden bu sekilde devam etmsler.
Saol canım ben neredeyse tedaviyi bırakacaktım. Ama bikaç kişiyle daha konuştum eşimle de devam edecez bakalım. Ben nasıl hevesliydim ama 6 tane var hiç yoktan biri döllenir diye. Şimdi tek şansım var. Allah büyük devam edecez bakalım.

Kizlar nasilsiniz? Dun cok yoruldum ise baslamistim ardindan misafirlik falan derken belim cok agriyordu ama yukari tarafi yani bebekle alakasi yok bugunde bi delilik yapip test yaptim tabii ko negativ daha besinci gun (5gun embriosu) ama testde bi bozuk gibi ya ortasindaki pembelik hic gitmedi :) neyse bozuksa bile iyi oldu siradqn cikmis oldu :) bubarada dun bacaklarm cok agrilar oldu ustu tarafi sanki sabaha kadar spor yapmisim belkide uc dort gun hareketsiz kaldimda aniden fazla harakete dayanamadi kaslarim :) bu arada aksamlar cok fazla karnim sis oluyor midem de :( yidiklerim bi turlu hazm edemiyor gibi bi rahatsizlik hissi :(

Kizlar nasilsiniz? Dun cok yoruldum ise baslamistim ardindan misafirlik falan derken belim cok agriyordu ama yukari tarafi yani bebekle alakasi yok bugunde bi delilik yapip test yaptim tabii ko negativ daha besinci gun (5gun embriosu) ama testde bi bozuk gibi ya ortasindaki pembelik hic gitmedi :) neyse bozuksa bile iyi oldu siradqn cikmis oldu :) bubarada dun bacaklarm cok agrilar oldu ustu tarafi sanki sabaha kadar spor yapmisim belkide uc dort gun hareketsiz kaldimda aniden fazla harakete dayanamadi kaslarim :) bu arada aksamlar cok fazla karnim sis oluyor midem de :KK43: yidiklerim bi turlu hazm edemiyor gibi bi rahatsizlik hissi :KK43:

Sıkma canını ağır kaldırmadikca 😉 belirti için gerçekten erken moralini bozma. Ben mesela dün adet belirtileri yaşadım ilk defa 11.günü
Allahin izniyle pozitif alırsın inşallah. İçini ferah tut elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi 😘

Back