• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim yarın olacak opu.bir tane yumurta var. Onu da anestezisiz mi aldırsam acaba ?

😳Opu anestezisiz hiç duymadım.
Benim bi Yakınımında 2 yumurtası vardı, normal Anestezi aldı opu oldu. Sadece bir yumurtası döllendi ve 2.gun transfer oldu, şimdi oğlu 1 yaşına girdi. Nasipse olacak cnm

ben de heyecanla adet günümü bekliyorum ..
ilaç paraları ne kadar tuttu sizin arkadaşlar raporlu olarak...
Canım öncelikle herşey gönlünce olsun benim ilaçlar 900 falan tuttu ben pcoslu olduğum için düşük doz kullandım gonal f 900 ve 450 lik aldım cetrotide 5 kutu kullandım artı ovitrelle crinone jel bu fiyat tuttu

Hamileyim rahatsızım yemek yapamadım eşimde de anlayış yok surat bi karış sinir oldum ya 😓😓 zaten hassasım hiç anlamıyor ne alaka diyor hormonların dengemi bozabileceğine inanmıyor sanki normal yolla hamile kalsam hiç takmayacağım çok üzülüyorum zoruma gidiyor😭😭
Canım inan tüm erkekler aynı zihniyette bosveeeeeer hee de geç o tatlı canını sıkma ki bebiş de etkilenmesin ♥️

😳Opu anestezisiz hiç duymadım.
Benim bi Yakınımında 2 yumurtası vardı, normal Anestezi aldı opu oldu. Sadece bir yumurtası döllendi ve 2.gun transfer oldu, şimdi oğlu 1 yaşına girdi. Nasipse olacak cnm
Hiç bilmiyorum ne olacak benim 6 tane folikül varmış ama bu tek büyüdüğü için önde olduğundan alacaklar sanrm. Tek olduğu için şansım biraz az ya.:()

Kizlar dun tedaviye baslafim ganol f 450 300 ml yapiyorum. Yumurtaliklara iyi gelen besinler nelerdir biliyormusunuz yani siz bu surecte ozellikle tuketilmesi gereken bir sey tukettiniz mi sonradan pismanligini yasamamak icin soruyorum
[/QUOTE]
Canım bal tarçın çörek otu karısımı yap hergün sabah akşam bir kaşık ye, havuç ve nar suyu iç, bal polen arı sütü karısımıda yap günde bir kaşık ye, bir de tahin pekmez de iyi geliyor ben bunları yapmıştım faydasını gördüm tek yumurtalıktan 18 yumurtam oluştu 10 döllendi

20191113_073457.jpg

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤

Transfer günü /opu beli olan var mı?

@chagiless @feride0180 var mı test yapan?

Gebelikaski Gebelikaski Ankara345 Ankara345 @Merabd A Asena27 @Puzzle01 son durum nedir?
Henüz belli değil canım opudan 7 gün sonra adet oldum hala bitmedi 12 gündür lekelenme şeklinde geliyor böyle olan var mı

İkinci adetimde belli olcak transferim ama daha birincisi bitmedi çıldırcam bugün kontrole çağırdı dr bakalım inşallah bir sıkıntı oluşmaz o_O

Kizlar dun tedaviye baslafim ganol f 450 300 ml yapiyorum. Yumurtaliklara iyi gelen besinler nelerdir biliyormusunuz yani siz bu surecte ozellikle tuketilmesi gereken bir sey tukettiniz mi sonradan pismanligini yasamamak icin soruyorum
Canım bal tarçın çörek otu karısımı yap hergün sabah akşam bir kaşık ye, havuç ve nar suyu iç, bal polen arı sütü karısımıda yap günde bir kaşık ye, bir de tahin pekmez de iyi geliyor ben bunları yapmıştım faydasını gördüm tek yumurtalıktan 18 yumurtam oluştu 10 döllendi
[/QUOTE]
Folik asiti mutlaka kullan canım.

Back