- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
feride0180 sen ne zaman kan testi yapacaksın? Benim ki 13 Kasım di ama yarın yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahh hayrli sonuclanir cnmYok ama yarın kan verecem benim idrar testlerim koyulașacağına daha da silik çıkıyor. Sadece bugün yaptığım ilk yaptığım test kadar net çıktı. Yarın dananın kuyruğu kopsun ne yapalım. Hem ilaçların da bitmek üzere. Olumlu sonuç alırsam yarın, perşembe günü tekrar kan verecem artmışsa değer ozaman ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum
canım benım transfer 15 kasım birde 3. gün embrıyosu transfer edılecekmıs.feride0180 sen ne zaman kan testi yapacaksın? Benim ki 13 Kasım di ama yarın yapacam
canım benım transfer 15 kasım birde 3. gün embrıyosu transfer edılecekmıs.
261 canimHayırlı olsun cnm.
Kaç çıktı?
261 canim
Sonuç pozitifYok canim baktırmadim. Sen baktırdin mı
sagol canım sneın kacıncı gun ?Hayırlı olsun cnm. Az kalmış senin de
hayırlı olsun allah tamamına erdırsın canımSonuç pozitif
sagol canım sneın kacıncı gun ?
pozitif yapmıssın test yaptın sandım. kacıncı gun ogrendıgını soracaktımBenim. Test 13 kasım ama yarın yapacam
progesteron pozitif cıkartmaz ki?İdrar testim pozitif çıktı diye boşuna sevinmişim progesteron iğnesi olmuştum onun etkisiyle çift çizgi çıkmış. Pufff moralim bozuldu
Prohlgesteron hcg hormon olmaz bence canim ancak catlatma ignede vardir ama o da yumurta toplamadan once yapiliyor ve bir kac gunde yok olur.İdrar testim pozitif çıktı diye boşuna sevinmişim progesteron iğnesi olmuştum onun etkisiyle çift çizgi çıkmış. Pufff moralim bozuldu
İdrar testim pozitif çıktı diye boşuna sevinmişim progesteron iğnesi olmuştum onun etkisiyle çift çizgi çıkmış. Pufff moralim bozuldu
pozitif yapmıssın test yaptın sandım. kacıncı gun ogrendıgını soracaktım
bakalım canım değerin kaç çıkacak7.gun silik çizgi çıktı. 5.gün tek embriyo konuldu yarın 11. günüm kan verecem
Progesteron iğnesi pozitif cıkarmazİdrar testim pozitif çıktı diye boşuna sevinmişim progesteron iğnesi olmuştum onun etkisiyle çift çizgi çıkmış. Pufff moralim bozuldu
bakalım canım değerin kaç çıkacak
ben de adeti bekliyorum heyecanlıyım çok