• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İlaçları bırakmamı söyledi doktorum beta 540tan 80e düşmüş sanırım o gün giden kanamayla gitmiş dünyam tersine döndü sanki başka hiç embriyom da kalmadı diğerleri kimyasal bunlar biyopsiden sağlıklı geldi ama neden benimle kalmadılar mahvolmuş durumdayım

😔Çok üzgünüm senin için.. Hakkında hayırlısı olsun.

İlaçları bırakmamı söyledi doktorum beta 540tan 80e düşmüş sanırım o gün giden kanamayla gitmiş dünyam tersine döndü sanki başka hiç embriyom da kalmadı diğerleri kimyasal bunlar biyopsiden sağlıklı geldi ama neden benimle kalmadılar mahvolmuş durumdayım
Rabbim sabır versin cnm çok üzüldüm 😢😢😢 ne desem sana fayda etmez çok zor

Çok üzüldüm rabbim tez zamanda normal yoldan nasip etsin .😞

Canim cok geçmis olsun Allah sabir versin

Kızlar bugün transferimin 3.günüydü. Crinone jel beyaz süt kesiği gibi geliyıordu ama az önce tuvalette peçeteye pembe turuncu arası bir renkte geldi 🙄 bunu yaşayanlar var mı?
Canim qqliba ayni gun transfer olduk kacinci gun embriosu sende? Bende 5ci gun hic bi belirti yok sislik falan hic bisey :) K bu transferde zaten basindwn ilaclarin hic bi yan etkisoni yasamadim gogus hassasiyeti rahimde agri falan gece seferinde transferden oncede oyle agrilarn vardi diye belirti gibi algilqmqmistim bugun sabah uyandigimda afadersiniz hava baloncugu gibi seyler qaz gibi sey cikti rahimden :KK43: baya bi haldur kultur bazen iliski sonrasi bende ertesi gun oluyodu hava kabarcigi givi seyler cika biliyordu baya bozulmustum ki kahvalti hazrlarken rahimde feci agri oldu bes alti saniyelk bilemedim qaz sancisimi rahim sancisimi boyle hava boslugu givi seyler cikan oldumu :KK43: bu arada dun baya sicak basti 37 di olctugumde esim bisey olmaz dedi zaten yarim saat sonra 36,5 36,2 gibi indi ))

Allah yardimcin olsun :(

Canım çok geçmiş olsun .. üzüleceğiz tabii ki ama lütfen kendini aşırı yıpratma.. bir daha olacak.. bebeğin doğduğunda bugünlerimiz çok uzaklarda kalacak. Bir de şöyle düşün benim de iki dış gebelik iki kürtaj düşük hikayem var. Ve hepsinde sağlıksız olduğunu öğrendiğimde nolur kendiliğinden düşsün diye o kadar çok yalvardım ki.. benim hiç bir vakam kendiliğinden düşmedi ya ilaçla ya kürtajla ya dış gebelik..
Hele dış gebeliklerde yalvarırdım Allah’a bhchg sonucu düşük gelsin diye...
yani birimizin felaketi diğerimizin duası şükür sebebi bile olabiliyor ... ne ilginç hayat değil mi.. dualarım kendimle birlikte hepimizle . Allahım bu acını hızlıca unutturacak Sevinç’ler yaşatsın inşallah tez zamanda hayırlısıyla 🤲🏻

Hayırlı sabahlar hanımlar 🙂
Güzel bir hafta olması dileğiyle

pinkyberry pinkyberry @mew123 canlar bugün sizin gününüz hayırlı olsun transferiniz ❤ 9 ay sonra kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin Rabbim..
canımmm çok teşekkürler
aldım minnoşumu :nazar: sonra da bağışıklık için serum aldım hastanede şimdi eve geldim dinleniyorum ama çok rahatım geçen sefer çok dikkat etmiştim o psikolojiye girmek istemiyorum bu sefer bugün yarın dinlenip sonra normal hayatıma dönücem

canımmm çok teşekkürler
aldım minnoşumu :nazar: sonra da bağışıklık için serum aldım hastanede şimdi eve geldim dinleniyorum ama çok rahatım geçen sefer çok dikkat etmiştim o psikolojiye girmek istemiyorum bu sefer bugün yarın dinlenip sonra normal hayatıma dönücem

Bencede. En iyisi böyle davranman ❤️

Ne desek boş :KK43: Üzgünüm umarim bi mucize olsun gelsin bulsun seni en hayırlı vakitte

rabbim acini unutturacak guzel bir mutluluk sevinc etsin sana cok zor biliyrm allhim beklemedigin bir anda nasip etsin sana melegini allhim kimseye yasatmasn umut yitikligi sabrini arrtrsn allhim melek anne😔🤲

Canim qqliba ayni gun transfer olduk kacinci gun embriosu sende? Bende 5ci gun hic bi belirti yok sislik falan hic bisey :) K bu transferde zaten basindwn ilaclarin hic bi yan etkisoni yasamadim gogus hassasiyeti rahimde agri falan gece seferinde transferden oncede oyle agrilarn vardi diye belirti gibi algilqmqmistim bugun sabah uyandigimda afadersiniz hava baloncugu gibi seyler qaz gibi sey cikti rahimden :KK43: baya bi haldur kultur bazen iliski sonrasi bende ertesi gun oluyodu hava kabarcigi givi seyler cika biliyordu baya bozulmustum ki kahvalti hazrlarken rahimde feci agri oldu bes alti saniyelk bilemedim qaz sancisimi rahim sancisimi boyle hava boslugu givi seyler cikan oldumu :KK43: bu arada dun baya sicak basti 37 di olctugumde esim bisey olmaz dedi zaten yarim saat sonra 36,5 36,2 gibi indi ))
Tatlım benim transferim 7 kasım perşembe oldu eğer transfer gününü saymazsak bugün 4.gün 5 günlük 2 adet minnoşum benimle ☺️Bende dün crinone jel pembe turuncu gibi geldi, ara sıra bi kaç snlik batmalar oldu ve düne kadar göğüslerim normaldi bu sabahtan beri göğüslerimde adet öncesi gibi ağrı ve dolgunluk var. Sendeki hava boşluğu gibi bir şey olmadı ama bence bunlara çok takılmayalım allah korusun kanama falan olmadığı sürece bence sakinliğimizi koruyalım☺️

Kuzumm ne desem bilemiyorum ama çok çok üzgün olduğumu söylemek istedim. Bunda da bir hayır vardır deyip Rabbimize sığınalım. İnşallah kendini hazır hissettiğinde tekrar denemek için rabbim sana güç versin 🙏🏻

Back