Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de bekle senBilmiyorum ya 13 Kasım iyi ya beklim ben
Canım çok geçmiş olsun, Allah seni ve bebeğini korusun inşallah, dualarımızdasın
amin cnmm insalhhh dua edinCanım çok geçmiş olsun, Allah seni ve bebeğini korusun inşallah, dualarımızdasın
muayene edeckler simdi cnm ins gzel hbrler alrz senin sonucun ciktimiP Prenslerimin prensesiyim canım nasıl oldun çıktı mı sonucun
Hayırlı sonuçların olsun inşallah canım benim çıkmadı daha progesteron fln da istedi neden bilmiyorum inşa güzel çıkarmuayene edeckler simdi cnm ins gzel hbrler alrz senin sonucun ciktimi
Ankara da canım İstanbulda da istiniye üni bünyesinde yapıyorlar. Merkezi Ankara. İstanbul yakın olur sana konuşursun durumu. Mutlaka derdini anlat ve çekinme bunu yaptırmak istiyorum de yöntemleri söyle. Beni ilk dinlediler neden diyip durdu doktorlar ortada zor vaka yok neden olmamış. Timur hoca senin mutlaka hamile kalman lazım dedi. Ortada büyük bir problem yok Allah inşallah ol diyecek bizde elimizden geleni yapıp seni anne yapacağız demişti Timur hoca öylede oldu inşallah sorunsuz bir gebelik ile yavrularıma ksvuşurumCanım ne güzel anlatmışsın böyle hikayeler duyunca ümitleniyorum. İşte ben merkez seçimi yapamıyorum lab iyi diyorlar ama hep daha iyisi vardır diyorum ki sende yazmışsın, ankarada mı bu merkez bende bi görüşme yapsam gerçi kocaelide yaşıyorum ama problemimiz aynı belki bana da ümit olur çok yoruldum..
İkisinde de progestron var ya canım yapabilir. Bende şişlik yapmıştı ama ağrım yoktu.Olumlu sonuclara cok seviniyorum kanaması olan arkadaşlara da cok gecmıs olsun diyorum ınsallah saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Arkadaşlar benim 15 ine transferım var ınsallah suan estrofem ve clımare forte rulıed prolutex ve oksafar kullanıyorum estrofem ve clımare forte bant goguslerde agrı yaparmı acaba elimi suremıyorum 3 gun dur uyurken donemıyorum agrısından yasayan varmı aranızda benim gibi olan benim ki donmus embriyo transferi olacak ınsallah
Merhaba ins bebisiniz tutunur size bizim de morfoloji sorunu bar bir de bende cikolata kisti var bugun embriyologla konustum 3.gun dondurdular 2 embriyomu ama ikisi de orta kalite dedi moralim.bozuldu fakat doktoruma sordum o da bana süper degil ama kötü de değil dedi anlamadim iyi demek istedi yoksa o da mi orta demek istediCanım benim durumumda senin gibi erkek faktörü eşimden kaynaklı hız problemi düşük sperm sayısı filan var bize direk tüp bebek dediler başka çare yokmuş geçen sene 10 yumurtam toplandı 2 tanesina kalite kaldı ve onları trasfer ettiler ancak dondurmaya hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm. Öncekiler de de aynı şekilde oldu Bu sene keçiboynuzu kaynattım eşime 3 ay boyunca içirdim bu sefer iki embriyom a kalite oluştu ve ikiside transfer oldu ve bu gün kalan emriyolarımdan 3 ünün a kalite olduğunu sadece birinin orta kalite olduğunu onun bile orta kaliteden iyi olduğunu söyledi embriolog. ben yaptığım keçiboynuzu küre bağlıyorum açıkçası sanada tavsiye ederim.
Galiba o göğüslerdeki hassasiyeti estrofem yapıyor çnkü bnmde çyle dokununca acıyo bnde dondurulmş embriyo trasnferi olacağım yarın hayırlıyla sizin ne zamnOlumlu sonuclara cok seviniyorum kanaması olan arkadaşlara da cok gecmıs olsun diyorum ınsallah saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Arkadaşlar benim 15 ine transferım var ınsallah suan estrofem ve clımare forte rulıed prolutex ve oksafar kullanıyorum estrofem ve clımare forte bant goguslerde agrı yaparmı acaba elimi suremıyorum 3 gun dur uyurken donemıyorum agrısından yasayan varmı aranızda benim gibi olan benim ki donmus embriyo transferi olacak ınsallah
Canim geçmiş olsun benim de ilk denemem de dondurulacak gobi bile değildi 3.gun durdular bu ikinci tedavim de ise 3.gun dondurdular ama orta kalite dedi embriyolog doktor da super de değil kötü de değil dedi bipmiyorum yani ilkinde yumurtalar kalitesiz debilmisti hatta bu sefer biz mikrocip yaptırdıkCanım ben bir öncekinde denedim o kürü hemde aylarca, ama yine üçüncü güne gitti yine sonuç aynıydı, kullanmadığı vitaminler bitkisel tedaviler kalmadı belki yumurtam da kalitesizdir tek taraflı değildir. Sence merkez önemli mi bu durumda ve hangi merkeze gittiniz siz
Cok Geçmiş olsun canim ins bebegine bisey olmaz
Evet canım bağışıklığı düşürmek için ama Yüksek olunca doğal öldürücü hücreler embriyoyu öldürebiliyomuş. İnşallah bi an evvel sende buradaki herkeste güzel haberler alırız :)Serum nedenn canim benimde dogal yoldan 1 dusuk 1 negatif transfer ve bir de kimyasal ile sonlanan transfer var bu dedigin bagisiklik icin mi ?
Canım çok geçmiş olsun rabbim korusun beklesin bende bugün gittim kan verdim inşallah değerlerim güzeldir rabbim hepimizi saklasın beklesin
Insallah olumlu sonuc alırsınız. Benim transferım cuma gunu Allah nasip ederseGaliba o göğüslerdeki hassasiyeti estrofem yapıyor çnkü bnmde çyle dokununca acıyo bnde dondurulmş embriyo trasnferi olacağım yarın hayırlıyla sizin ne zamn
Sizinde az kalmş inşallh güzel haberler alırızInsallah olumlu sonuc alırsınız. Benim transferım cuma gunu Allah nasip ederse