sabah yapılan idrar tetleri yanıltıcı olabiliyormuş:S
yok ya hiç bi belirti yok sadece akıntı var,inşlh hayal kırıklığı yaşamam,ama 4-5 gün önce göğüslerim çok sızlıyodu,normalde hiç olmaz
ee ne zaman yapmamız gerekiyomuş peki?
ee ne zaman yapmamız gerekiyomuş peki?
cnm göğüs sizlaman normalde yoksa bence var bişelr dilerimki vardır..bnde sürekli oluyo...göğsmn üzrne dahi yatmyrm(
Bu kadar çabuk nasıl öğrendin be şeker :/
Bende adetimden bir gün sonra gün içinde yaptım. 3 saat tuttum idrarımı ve çok net ikinci çizgim vardı :) Değerimde aynı gün 92,37 idi :)
cnm göğüs sizlaman normalde yoksa bence var bişelr dilerimki vardır..bnde sürekli oluyo...göğsmn üzrne dahi yatmyrm(
ayyyy beni iyice heycanlandırdın,kendimi kaptırmak istemiyorum..inşlh bebişim bu ay gelir.o zaman bende akşama yapıyım testi,peki hangi marka test kullandın
Certain di sanırım. Çok emin değilim ama :) c ile başlayan bir şeydi ondan eminim ama :) 4 liraydı. Bebetime alma da ne alırsan al bence :)
Bu kadar çabuk nasıl öğrendin be şeker :/
ama gögüs sızlamam 4-5 gün önceydi,şuan hiçbir belirti yok,acaba yinede olabilirmi bebiş
ok.bgn iş çıkışı testi alıyorum veeee akşam yapıyorum...kızlar çokkkk dua edin + çıksın,,,ya artık sabrım kalmadı çok istiyorum keretayı....düşündükçe heycandan karnıma ağrılar giriyor....
akşamı bekleme günün geçmişse,yap kurtul bu stresden ve umudunu asla yitirme.
bu günün güzel umudu olarak sana en güzel baharlardan kucak dolusu papatyalar ve o muhteşem kokularını yolluyorum.
umudun umudumuzdur.
iğne ile hamile kaldım 7.gün öğrendm..kanda..ama şuan hala idrarda yok( tekrar kan verdm bakalm beklyrm
cnm yumurtlama günndede sızı olur ama ...adete yakın böle şeyler oluyrsaa daha önce olmadysa ani harektlerde kasıkda ağrı oluyrsaa yani inşşllh bebişş habercisi..
cnm sni umtlndrmk istemem ama sana tavsiyem dua et bol bol..rabbim hayırılısını versn nezamn verrse versn ...geç olsn güşç olmasn de..rabbim en kısa zamnda duanı kabl eder
günaydınnnn,ooo burası epey kalabalıklaşmış.her yerden bebek sesleri cıvıltılar gelecek desenize.
her şey gönlünüzde olsun kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?