- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
bende halay çekerek duyurcam herkese bi olsalar bir an önce seninle batlarımız aynı (tabi benim tahmin ettiğim gibi olursa) inş. beraber alırız haberleri
inşallah canım sen hamile kal da tüm dünya duysun
hayvanlara ne bakıyon kız onlar bi doguruyo 8 10 taneÖyle miii burdaki herkes toplaşıp bi halay çekeriz kızzz
baksana yaa ayın başındayız kaç tane hamiş varr
ulan ne beceriksizmişiz peehhh
bi zamanlar diyodum ( bekarken) hayvanların bile cinsel hayatı var bizim yok diyeee
neyse o oldu.
şimdik bakıyom ulan hayvanlar bile anne oluyo biz hayvan kadar olamadım töbe yarabbim ama düşünüyorum napiyim onlara bile özeniyorum yaa .....
sen ne zamandır ugrasıyosun pekiiii
valla benim 1 seneyi gecti daha tık yok..
bi ara klomen vs.. kullandım gene olmadı
kendi haline bıraktım
desemde bu ay bal tarcın çörek otu yedim o da eksik kalmasınbakalım olmazsa 3 ay da onu denerim öyle öyle derken bi bakmışım menepoz zamanımız gelmiş.. hahahah
napalım bizimde kaderimiz böyleymiş...
ama bende yumurta tembelliği var tedavisiz hamile kalamazmşım nette hep öyle yazıyo..
ama adam akıllı bi tedavi olmadım
olmaya da pek niyetim yok gib...
ne zaman neye nasio olur nasıl yaparız bilmiyorum
hayatın götürdügü yere gidiyorum sadece...
Valla zaten millet benden cok bekliyooo
hayvanlara ne bakıyon kız onlar bi doguruyo 8 10 taneöle düşünüp üzme kendini
yumurta tembelliği için çörek otu bal tarçın iyi diyolar canım devam et sen en yakın zamanda olur zamanı var demek ki canım hepimiz o zmanı bekliyoruz sende sıkma canını :13:
bide millet var tabi herkes soruyo
benim daha 5. ayım canım bu çok şükür bi sorun gözükmüyo ama olmadı allahın takdiri ne zaman yazmışsa o zman olıcak
benim hep düzenliydi adetim ama bu ay yumurtlama günümde adet oldum doktorum normal dedi strese baglıdır dedi ama o adetin 7. günü ovulasyon yaptım bi baktım yumurtluyorum nasıl oldu anlamadım16. günde yumurtlardım normalde öle olunca adet tarihim öne geldi 20 ekimken 10 ekim oldu
erken yumurtlayınca yumurta döllenebilir mi acaba ya
yok canım ben kullanmadım macunu ama yumurtayı çabuklaştırdıgını duydum benim yumurtalar normal büyüdüğü için korktum kullanmadım çünkü kist yapabiliyomuş fazla büyüttüğü içinneden olmasın ki yumurta çatladıktan sonra olur heralde..
valla bende bilmiyorum ki bilsem kendim yapacam
biz valla gün aşırı yada 2 günde bir en gec calışıyoruz
hiç saymıyorum o gün bu gün diye....
üzülmüyorum bu ay ama bundan önce üzülüyodum ne yalan söyliyim...
bakalım inşallah bu ay bu macun işe yaarar
yaramazsa da kullanmaya devam edicem....
sende devam et...
belki bu karışım iyi gelmiştir yumurtlamayı cabuklaştırıyomuş ve adetin öne getiriyomuş herkes öyle diyooo
demekki sana yaradı
hadi bakalım...
ay canım sorma bende öle zor duruyorum çıkmıcak biliyorum ama insan merak ediyo hemen ögrenmek istiyo iştebenim 8 i ama yapmamak için zor tutuyorum inşş olur rabbimmmm
Bende bariz belirti olarak sadece çok sık idrara çıkıyorumm normalde de çıkarım ama reglden 4-5 gün önce başlardı
kızlar bebek düşünüyorsk folik asite mi başlamamız lazım.
çok acayip bi karın ağrım var kızlar hasta olucam sanıyorum ama bişey yok . hayırlısıysa versin Allahım ...
karın ve kasık agrısı farklı oluyo
ben hamile oldugumd Garip bi karın agrısı vardı ilk defa karın nasıl agrır ögrenmiştim... değişik bişey...
bastırınca karnına acıyo mu peki?
kızlar bat dündü veeeeee ben hala adet olmadım,belirti olarak sadece akıntı var....çok heycanlıyım,acaba test yapsam çıkarmıki,yada direk akşam kan testi mi versem,,,yada 5 gün falan beklesemmi,,,,,,,ayyy kafayı yiycem ya....napsamki kızlar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?