- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.921
Aaaa üzüldüm kuzum ya ama sağlık olsun Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla umutsuz olmak yokk tamam mı canım ?Bnm regl geldi bu sabah 11 kasım bat ertelendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa üzüldüm kuzum ya ama sağlık olsun Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla umutsuz olmak yokk tamam mı canım ?Bnm regl geldi bu sabah 11 kasım bat ertelendi
Umutsuzluk haddime değil kuzmmm Allah dermansz dert vermesnn teslimiyetimiz olmasa nasıl varacaz o güzel sonuca Hasbinnal veniğmel Vekil..Aaaa üzüldüm kuzum ya ama sağlık olsun Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla umutsuz olmak yokk tamam mı canım ?
Aynen öyle umudumuz ve dualarımız olduğu sürece ayakta kalıcaz kuzumUmutsuzluk haddime değil kuzmmm Allah dermansz dert vermesnn teslimiyetimiz olmasa nasıl varacaz o güzel sonuca Hasbinnal veniğmel Vekil..
Aynen cnm bnmAynen öyle umudumuz ve dualarımız olduğu sürece ayakta kalıcaz kuzum
Hayırlısı Olsun cnm diğer aya insBnm regl geldi bu sabah 11 kasım bat ertelendi
Aynen cnm Hayırlısı neyse o olsnHayırlısı Olsun cnm diğer aya ins
Günaydn canm beklememişsn kuzm :)kan sonucumu aldım kızlar 34
daraldım ya stres varlıkla yokluk arasında olmak midem de çok ağrıyodu varsa önlem amaçlı doktoruma gidicem ondan msj attım gel gidelim iş çıkışı dedim gittik öğrendik tam 2 saat bekledik acilde ama değdi rabbime sonsuz hamdüsenalar olsunGünaydn canm beklememişsn kuzm :)
kan sonucumu aldım kızlar 34
Ayy hayırlı olsun kuzumkan sonucumu aldım kızlar 34
Gözünaydin canım benim. Tebrikler :)))kan sonucumu aldım kızlar 34
Oyy cok sevindim canim tekrar hayrli olsunkan sonucumu aldım kızlar 34
etmem mi canım tek temennim isteyen herkesin kucağı dolsun sağlıkla sıhhatleAa hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin, bizlere de dua edersin artık
sağol kuzum darısı sana olsun inşallahOyy cok sevindim canim tekrar hayrli olsun
günaydın canımmm can teşekkür ederim darısı sizlere en kısa zamandaGözünaydin canım benim. Tebrikler :)))
Ayy hayırlı olsun kuzum
cok sevindim canim allah sag saglim kucagina almayi nasip eder insallahhhkan sonucumu aldım kızlar 34
Gözünaydın canım hayırlısı olsun kat kat artsın değerin inşallah :)kan sonucumu aldım kızlar 34