- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.901
stres bunların sebebi dedi. Ama maalesef her regl döneminde ister istemez kadınlar bunu yaşıyor engel olmak imkansız dedi.Bak bu aya kadar sıkıntı yoktu ne zaman kı hoca yumurtlama oluyo mu test yaptıralım dedi bana kafama taktım ve yumurtlama olmadı üstüne kist oldu .
stres bunların sebebi dedi. Ama maalesef her regl döneminde ister istemez kadınlar bunu yaşıyor engel olmak imkansız dedi.Bak bu aya kadar sıkıntı yoktu ne zaman kı hoca yumurtlama oluyo mu test yaptıralım dedi bana kafama taktım ve yumurtlama olmadı üstüne kist oldu .
o kistler adetle giden yumurtlama kistleri. çikolata kisti miyom gibi düşünme. Hiç stres yapacağın durum yok. doktorum bana yumurta rezerv ve kalitesine iyi gelen prowomen önermişti. bir araştır istersen.stres bunların sebebi dedi. Ama maalesef her regl döneminde ister istemez kadınlar bunu yaşıyor engel olmak imkansız dedi.Bak bu aya kadar sıkıntı yoktu ne zaman kı hoca yumurtlama oluyo mu test yaptıralım dedi bana kafama taktım ve yumurtlama olmadı üstüne kist oldu .
ilaç kullanırken bitkisel bişey yapmakta istemiyorum açıkcası.saraçoğlunun kist kürü var onu önerdiler ama korkuyorum ters bişey olursa diye.Canım aynısı bana oldu. Bu ay ilk bebek için karar verdik. Yumurtlamadan önce doktora gittim smear falan yaptı orada stres oldum. Bu ay yumurtam çatlamamış doktor adetle atar dedi. Stres yapma sende :) ben soğan kürü denicem çok iyi temizliyormuş.
5 aylık evliyiz ve hiç korunmadan denemeye başladık.ne zamandır istiyorsun ne kadar zamandır kontroldesin canm
ilaçla eriyecek bu kist dedi. bakıyım tavsiye ettiğin şeye.o kistler adetle giden yumurtlama kistleri. çikolata kisti miyom gibi düşünme. Hiç stres yapacağın durum yok. doktorum bana yumurta rezerv ve kalitesine iyi gelen prowomen önermişti. bir araştır istersen.
geçen ay hormon testleri yapıldı canım.ne zamandır istiyorsun ne kadar zamandır kontroldesin canm
geçen ay hormon testleri yapıldı canım.
Evet yavrum kendiliğinden adet olman çok güzel bişey demekki yumurtalıkların çalışıyo demek bu sadece bebişin zamanı var takma kafana rahat ol bide birazcık kilo verdin mi ooo gelir zaten bebiş :) etmem mi kuzum şu an bile ediyorum Allahım senden de razı olsun inşallah :)Canım valla oldum ama kısmet üzülmedim hiç. Olacağı varsa en güzel zamanda olur hastalanabildiğime göre yumurta da üretiyorum dimi hala umudum var belki biraz beklediğimde kilo da vermiş olcam daha rahat bir gebelik olacak benim için. O yüzden tevekkül bu konuda sonsuz. Rabbim bana sizlerin haberlerini aldırır inşallah bu ayKııızz Hamiş olun da bana dua edin Hak-İş’lerin duası tutarmış
Kız seninde regl ağrısı gibi ağrın varmı ? Ya benim var ve soldan yumurta oluştu benimde sol batıyo :) hayır olsun inşallah :)Benim sağ tarafımda yumurta oluşmuştu, kasık ağrım hep sağdan batma şeklinde :))
Ama sabah nerdeyse kusacaktim boyle bir bulanti yok.ve bugun garip bi sey vardi sanki bedenim havada geziyor.boslukta gibi sanki her an bi yere dusup oturacam totomun ustune.basim döndüBenim regl oncesi sivilcelerim geldi kizlar.umarim kendisi allar giyip gelmez
Yaa saglik olsunBnm regl geldi bu sabah 11 kasım bat ertelendi
Aynen canım sağlık olsunYaa saglik olsun
benimde 12 kasımBnm regl geldi bu sabah 11 kasım bat ertelendi
Beraber beklerz artk kuzmbenimde 12 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?