- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.481
Canm o rahmi genişletyor temizliyor çok güzel bir kür bnde bu ay adet olnca yapacm saracoğlunun tarfnde bak istersen kuzm
Kız bn bulsam şimdi başlayacam nereye gidiyorm gelmiş bitmiş yok şöyle böyle daha illalah ettm bide çok fena grip olmşm anlataammaAa öyle mi tamam canm bakayım bi denerim olmazsa brokoli severim çünkü
Evet, form ve kredi kartı slipi. sigortaya gönderiyorum paramı ödüyorlar 1 hafta 10 gün içindeÇok teşekkür ederim, randevuyu bugün iki hafta sonrası için aldım, sonrasında tabi bilgi veririm. Bir de özel sigortaların Herman Bey için geçerli olmadığı bilgisini verdiler ama doğru mu bilemedim.
Siz nasılsınız, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.
benim bat tarihimde aynı ben geçen ay hsg çekildim o yüzden erken umurtladım 27 agustosta bebek varsa gebelik testinde çıkarmı? birde canım efektli nasıl oluyor bir resimde var çizgi diğerlerinde yok efektten dolayımı çizgi belirdi acabaal kuzum hepsini attımefektli efektsiz.
ya aslında bugün belim çok ağrıyo akıntım başladı göğüslerim hafiften hassaslaşmaya başladı bi ağrı hissediyorum kasıklarımda sancıyo
Çıkadabilir çıkmayadabilir bebeğin yerleşme gününe bağlı kuzum ama sabah ilk idrarla yaparsan silikte olsa görebilirsin ama tabi beklemek en iyisi ama için rahat etsin diye yapabilirsin tabikiBenim bat a 2 3 gün var test yapsam çıkar mı kiilaç kullandığım için 1 hafta dolsun en azından diye beklemek istiyorum ama.
Canım şöyle söyliyim bende laboquicktem memnundum ama 1 kere 5 dk içinde bariz belli çizgi çıkardı hatta atmadım o testi duruyo hala ama hamile değildim onun haricinde bi sıkıntı yaşamadım geçen aylarda eğer oncomed bulursan o daha iyi ondan al istersenAynen acele etmicem hatta idrar testi için bile dayanabilirsem beklicem laboquick de yanıltıyosa daha eczanenin önünden geçmem
Aa öyle mi tamam canm bakayım bi denerim olmazsa brokoli severim çünkü
efektle daha belirginleştiriyo canım. ben belki 4-5 keredir yapıyorum hep silik çıkıyo sende dene istersenbenim bat tarihimde aynı ben geçen ay hsg çekildim o yüzden erken umurtladım 27 agustosta bebek varsa gebelik testinde çıkarmı? birde canım efektli nasıl oluyor bir resimde var çizgi diğerlerinde yok efektten dolayımı çizgi belirdi acaba
ya onlara vereceğim 30-40 tlyi gider özelde kan testine veririm kuzum idrar yanıltıyo her türlü burda kalmış 8 güncük sabrederim heraldeCanım şöyle söyliyim bende laboquicktem memnundum ama 1 kere 5 dk içinde bariz belli çizgi çıkardı hatta atmadım o testi duruyo hala ama hamile değildim onun haricinde bi sıkıntı yaşamadım geçen aylarda eğer oncomed bulursan o daha iyi ondan al istersen
Aynen öyle canım kan testi kesin sonuçya onlara vereceğim 30-40 tlyi gider özelde kan testine veririm kuzum idrar yanıltıyo her türlü burda kalmış 8 güncük sabrederim heralde
canım hangi programdan ne efekti yapıyorsun ben yaptım çıkmadı dün yapmıştım. bugunde oglen yaptım ama beklemedim sonucu işe geldimefektle daha belirginleştiriyo canım. ben belki 4-5 keredir yapıyorum hep silik çıkıyo sende dene istersen
bir daha yapınca bana at canım ilk 10 dk içinde çıkan doğrudurcanım hangi programdan ne efekti yapıyorsun ben yaptım çıkmadı dün yapmıştım. bugunde oglen yaptım ama beklemedim sonucu işe geldim
tamam canım yarın sabah yapar sana atarım çok saolbir daha yapınca bana at canım ilk 10 dk içinde çıkan doğrudur
sende sağ'ol tatlımtamam canım yarın sabah yapar sana atarım çok saol
var benim. her test silik çıkıyo kan vermeye totom yemiyoKızlar nasılsınız? Yok mu yeni gelişmeler???
Bende yeni ona bakiyordum var gibi evet. Sabret canim dahada yapma biraz zaman geçsinvar benim. her test silik çıkıyo kan vermeye totom yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?