- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Çok teşekkür ederim canımmmmCanım topiğin uğur getirsin hayırlı uğurlu olsun inş hepinize
Tamam da ben çay kullanmıyorum ki! Neyin adını gönderim canım? Sen galibaİstersen sana attığm mesaja iyi bak yazmşm ki Ayrıca çayın adını öğrenebilrmiym dikkat et istersn
Kismet canım. Hosgeldin :) hep beraber bekliyoruzzEylül olmadı canom benim de bat geldi bugün bir gün erken geldi
27 ekime yaz beni deumudumuz her daim bâki
Şimdi bu koyu çizgiyi yakaladığınız gün mü yumurtlama oluyor yoksa sonrası mıkızlarrr bakın sonunda
Kuzum benim ilaçtan sonra kontrole gidip geliyorum yumurta kontrolü pazartesi tekrar var insallah son okur pazartesi 15. GunumNe var ne yok kızlar? Nasıl gidiyor? Saat farki yüzünden pek denk gelemiyoruz
Canım sen de sordun ya karıştırdı heralde arkadaşTamam da ben çay kullanmıyorum ki! Neyin adını gönderim canım? Sen galibaGenc_evli kullandigi cayi soruyorsun.
Aynı be kuzum bekliyoz işte senin orda saat kaç ? Sen nasılsın napıyosun?Ne var ne yok kızlar? Nasıl gidiyor? Saat farki yüzünden pek denk gelemiyoruz
yumurta çatladı çatlayacak oluyor canım silik çıkarsa çatlamış demektirŞimdi bu koyu çizgiyi yakaladığınız gün mü yumurtlama oluyor yoksa sonrası mı
12-35 saat içinde canım yani değerlendirŞimdi bu koyu çizgiyi yakaladığınız gün mü yumurtlama oluyor yoksa sonrası mı
İnşallah son oluuurrr :) bu ay hayırlı haberi alırsın ha bakarsın :) gelsin 4. MeleğinKuzum benim ilaçtan sonra kontrole gidip geliyorum yumurta kontrolü pazartesi tekrar var insallah son okur pazartesi 15. Gunum
Evet canım ısrarla sorunca ulan kafayi mi yedim dedim kendimeCanım sen de sordun ya karıştırdı heralde arkadaşBerraAksa_K ben kullanıyorum çayı özelden yazabilirim istersen
Canım burda suan 6:50 sabah uyandım ne diyeyse çok keyifsizim. Genelde adet olduğumda keyifsiz olurum. Dün eşim hiç ilgi gostermedi bana bilmiyorum neden ama oda Beni çok üzdüAynı be kuzum bekliyoz işte senin orda saat kaç ? Sen nasılsın napıyosun?
Ayyy ağzını bal yesin insallah kuzum benim inşalalh benim 4. Meleğim sizlerinde melekleri gelir bu ay son olur bizim için insallahİnşallah son oluuurrr :) bu ay hayırlı haberi alırsın ha bakarsın :) gelsin 4. Meleğin
İnşallah canım hamile kalmak önemli ama saglikla tamamlamak daha önemli onun içinde dua ederkende allahtan sagklikli ve hayırlı evlat isteyelim kızlarAyyy ağzını bal yesin insallah kuzum benim inşalalh benim 4. Meleğim sizlerinde melekleri gelir bu ay son olur bizim için insallah
Evet canm senin kullanmadgnı biliyorum ama o çay diye bahsedmiştin@Genc_evli ile dedim belki bilyorsnTamam da ben çay kullanmıyorum ki! Neyin adını gönderim canım? Sen galibaGenc_evli kullandigi cayi soruyorsun.
Yaz kuzmmm sana zahmetCanım sen de sordun ya karıştırdı heralde arkadaşBerraAksa_K ben kullanıyorum çayı özelden yazabilirim istersen
İnsan kendini sorguluyor bi an aman oluyo öyle arada :)Evet canım ısrarla sorunca ulan kafayi mi yedim dedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?