- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.361
yok yanlış anladın kuzum bunlar benim sonradan koyulaşan ov testlerimBunlar silik zaten canim.yumurtlama gununde t nin koyulugu c kadar olacak hatta daha fazla bile cikabilir ama boyle degil bu silik.ve normal zaten.silik cikmasi bi de ertesi gun siliklesti sonra biraktim.dedin neden biraktin asil onemli gunler o.zaman yumurtlama gunuyle birlikte 4 gun iliski olmali en.dogurgan donem o zaman
Aynen bak yakalamissin ne guzelbunu buldum canım pik yapmıştı 30eylül çatladı 1 ekim silikleşti
Ama.yine de silik kabul ediliyor yani tekrar yumurtlama yok ama onceki yaptiklarina gore koyulasma varsa ki sen daha iyi bilirsin gebelik olabilir.bu testler de gebeligi gosterebiliyormusyok yanlış anladın kuzum bunlar benim sonradan koyulaşan ov testlerim
Ama.yine de silik kabul ediliyor yani tekrar yumurtlama yok ama onceki yaptiklarina gore koyulasma varsa ki sen daha iyi bilirsin gebelik olabilir.bu testler de gebeligi gosterebiliyormus
Yani benim de 7 gun var bat a ama tekrar ov.testi yapmadim hic.yok yanlış anladın kuzum bunlar benim sonradan koyulaşan ov testlerim
Rica ederim.aynen canim degerlendir iliskiden sonra 15 dk.falan.ayaklarini yukarda tut bi 5-6 saat de duş almamaya calis.ama yumurtladigim gun bende de akinti olmadi ertesi gun yumurta catladiginda berrak uzayan bi akintim olmustu.bi de senin bat nezamanbir de yarinki te st i atar misin.canim merak.ettim
yok zaten tekrar yumurtlamadım gebelikten şüpheleniyorumAma.yine de silik kabul ediliyor yani tekrar yumurtlama yok ama onceki yaptiklarina gore koyulasma varsa ki sen daha iyi bilirsin gebelik olabilir.bu testler de gebeligi gosterebiliyormus
Aynen canim.no 1 yumurtlama gunun.eger digeri de ertesi gunun ise yumurtan catlamis henuz bisey kacirmis degilsin calismalara devam et benceKızlar dün ovu testim no.1 deki gibi çıktı yani yum. günümdü sanırım. Alttaki de biraz önce yaptım. Yum çatlamış. Ama biz dünü değerlendiremedik. Vardır bir hayır diyorum. Amma hepinizi bilgilendiyerim hiç o yumurtlama programlarını takip etmeyin derim ben şimdiye kadar program ile ovu takibi yaptım bir de akıntım ile takip yaptım ama gördüğünüz gibi dün yumurtlama günümmüş adet bitiminden 3 gün sonrası yani 10. Gün oluyor.
İnsallah oyledir canimyok zaten tekrar yumurtlamadım gebelikten şüpheleniyorum
Merhsba, enfeksiyon kapma ihtimaline karşı koruma amacı ile bazı doktorlar veriyor sanırım.
Cnm sn neden 2 defa çrkildn ki
inşallah canım. iki kere mucize olur sanirim. :)Regl olana kadar umut vardır bekle derim
Bence bekle cnm gelmezse adet gunu yaparsinHanımlar benim bata 2 gün kaldı.4-5 gün öncesine kadar çesitli belirtilerim vardı, geçen ay batım bekledigimden 4 gün erken gelince yine mi aynısı olcak diye düşündüm.simdi belirtilerim geçti gibi ama nolcak bilmiyorum,bekliyorum bakalim.sanki her an hasta olcakmışım gibi geliyor.sizce erken gebelik testi yapayim mi , yoksa 2 gün kalmiş zaten bekleyim mi
Sanki.bi.cizgi gorur gibi oldumsizce birşey var mı burda kızlar testim laboquick
Aa onu duymamıştım hiç ama Hsg de sorun çıkmazsa gebelik olma ihtimali yüksek oluyomuş bidahaki aylarda diye biliyorum. insAllah en kısa zamanda güzel haberler verirsin canım :)
Bence de bekle canim herkesin gebeligi erkenden idrarda çıkmayabilirHanımlar benim bata 2 gün kaldı.4-5 gün öncesine kadar çesitli belirtilerim vardı, geçen ay batım bekledigimden 4 gün erken gelince yine mi aynısı olcak diye düşündüm.simdi belirtilerim geçti gibi ama nolcak bilmiyorum,bekliyorum bakalim.sanki her an hasta olcakmışım gibi geliyor.sizce erken gebelik testi yapayim mi , yoksa 2 gün kalmiş zaten bekleyim mi
Sankii ben de görür gibi oldum :) Bata ne kadar var??sizce birşey var mı burda kızlar testim laboquick
Bir kere kullandım canım ben ikinciyi alıcaktım hamilelikte belki kullanılmaz diye almak istemedim iyiliğe almamışımNe kadar sure kullandin.canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?