- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.381
bugünü saymazsak 8 kaldıSankii ben de görür gibi oldum :) Bata ne kadar var??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünü saymazsak 8 kaldıSankii ben de görür gibi oldum :) Bata ne kadar var??
Sagol canımBir kere kullandım canım ben ikinciyi alıcaktım hamilelikte belki kullanılmaz diye almak istemedim iyiliğe almamışım
Ayyy benim tahminime gore 17sinde adet olcam bende bklm o gun yapmayi düşünüyorum testbugünü saymazsak 8 kaldı
evde test yaparım kopkoyu görürsem kan veririm canımAyyy benim tahminime gore 17sinde adet olcam bende bklm o gun yapmayi düşünüyorum test
Bat gunu gelmezse yine evde mi test yaparsin tahlil mi vercen
Ins gorursun cnmevde test yaparım kopkoyu görürsem kan veririm canım
Belki yerlesmedirBiraz önce kahverengi bir akıntı gelmiş,sanırım hasta olacağım.Ama normalde pat diye hasta olurdum,hic önden akıntı falan gelmezdi ama anlamadım
inşallah ssende görürsün kuzum ben silik görmekten bıktım pozitif kan testi istiyorummmIns gorursun cnm
Bende hic silik cizgi cikmiyor hep negatif. :) ins o da olurinşallah ssende görürsün kuzum ben silik görmekten bıktım pozitif kan testi istiyorummm
çıkıyo da noluyo 2 gün önce beta 2 çıktı ama çok erken yapmışım allah beni kahretmesinBende hic silik cizgi cikmiyor hep negatif. :) ins o da olur
Amin inşallah sen de hayırlı haberler verirsin. Bende de rahim y şeklinde çıkmıştı, seninkine benzer bir durum mu bilemedim.
Ben de 17 sinde bat gunum canim hadi insallah ikimizde mujde veririz o gunAyyy benim tahminime gore 17sinde adet olcam bende bklm o gun yapmayi düşünüyorum test
Bat gunu gelmezse yine evde mi test yaparsin tahlil mi vercen
Doktora daha gösteremedim, cuma günü randevum. Sonrasında farklı bir doktorla da devam etmeyi planlıyorum.İnşallah canım. e doktor bise demedi mi olumlu etkiler olumsuz etkiler diye ?
ben rahim küçüklüğü olduğu için gebe kalamıyorum gelismesi icin de ilac kullaniyorum
Ins cnm insBen de 17 sinde bat gunum canim hadi insallah ikimizde mujde veririz o gun
Sabirsizsin sabret az kaldi bi daha ver kan snraçıkıyo da noluyo 2 gün önce beta 2 çıktı ama çok erken yapmışım allah beni kahretmesin
kan vermeyi düşünmüyorum idrardan kontrol edicemSabirsizsin sabret az kaldi bi daha ver kan snra
Selam.canim ne olsun biz de bat gunumuzu bekliyoruz iste sabirsizliklaSelam kızlar nasılsınız? Ben işten yeni geldim evde otura otura iyice hamlamisim valla. 7 saat zor çalıştım
:) heyecan dorukta demi. Benim daha yumurtlamaya bile 1 hafta varrrSelam.canim ne olsun biz de bat gunumuzu bekliyoruz iste sabirsizlikla
A.s canım oo hayırlı olsun sen basladn mi ise svndim Allah kolaylık versinSelam kızlar nasılsınız? Ben işten yeni geldim evde otura otura iyice hamlamisim valla. 7 saat zor çalıştım