- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.341
Kız yapıyo zaten kıyamam ya ama taaa akşam 10da geliyo eve kıyamıyom bendeAy kiz birak eşin yapsin zorlama sen kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yapıyo zaten kıyamam ya ama taaa akşam 10da geliyo eve kıyamıyom bendeAy kiz birak eşin yapsin zorlama sen kendini
Ben hic sormadim.ne.marka alayim diye kendim.aldim sonra instagramda gorunce takip ettim dm den.yazdim hergun su saatte su sekilde test yapip foto atacaksin dedi ve ben 15.gun dongusunde yumurtlamayi.yakaladim catlamayi da gorduk.seninle de ilgilenir canim sen.durumunu da yaz anlat dm denAma onun sayfasına baktm başka marka ovulas kito reklamı vardı ondan alana yapar diye dusundm başka marka alana da yapıyorsa bakarm cok teşekkür ederim. Kaç gün kaldı bata senin
Yaaa teşekkür ederim inşallah canım benim hepimizin meleği bizimle olsun:)İnşallah mucizen yolculuktadır göbüşüne doğru
Bnm instgramım yok cnm o şekilde iletişme girebilirmiyimBen hic sormadim.ne.marka alayim diye kendim.aldim sonra instagramda gorunce takip ettim dm den.yazdim hergun su saatte su sekilde test yapip foto atacaksin dedi ve ben 15.gun dongusunde yumurtlamayi.yakaladim catlamayi da gorduk.seninle de ilgilenir canim sen.durumunu da yaz anlat dm den
Bu ay olmzsa bir dahaki ay alacgm canım çok sagolBen hic sormadim.ne.marka alayim diye kendim.aldim sonra instagramda gorunce takip ettim dm den.yazdim hergun su saatte su sekilde test yapip foto atacaksin dedi ve ben 15.gun dongusunde yumurtlamayi.yakaladim catlamayi da gorduk.seninle de ilgilenir canim sen.durumunu da yaz anlat dm den
Aminnnnnnnnn aminnnnnYaaa teşekkür ederim inşallah canım benim hepimizin meleği bizimle olsun:)
İnstagram disinda bakiyor mu bilmiyorum canim.ac bi.instagram hesabiBnm instgramım yok cnm o şekilde iletişme girebilirmiyim
tupler acık cıktı canım ama hsgnın ertesı gunu ovulasyonda pik olduğu için değerlendirdim yanlışmı yaptımBn kullanmadm 2 tane tek attm çünkü o antibiyotiğin kendisi bana mantar yapyor direk sürekli iç çamasrnı değiştr ilişki 2 g0n olmasn bnce yetr nasl cıktı hsg sonucun
evet canım değerlendirdim sonra zaten silik çıktı bıraktım 2 gündür yine koyulaşmaya başladı dur foto atıyorumO gunleri.degerlendirdiysen sorun yok.belki de gebesindir.o yuzden koyu cikmistir.
attım canımTestlerini atrmsn cnm
merhaba bayanlar doktorlar genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Kullanan yada kullanmayan varmı. bu aralar kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayım
Hsg den sonra neden antibiyotik veriliyoki canm bende 2 defa çektirdim ama hiç vermediler. Hatta regl olursam(inşAllah olmam da) 5. yada 6. günü tekrar çektircem o yüzden merak ettim sorayım doktorw.
Adete kaç gün var ve diğer yaptgn ovilayon testlernin fotosunuda atrmsnattım canım
Cnm sn neden 2 defa çrkildn kiHsg den sonra neden antibiyotik veriliyoki canm bende 2 defa çektirdim ama hiç vermediler. Hatta regl olursam(inşAllah olmam da) 5. yada 6. günü tekrar çektircem o yüzden merak ettim sorayım doktorw.
Yok gayet iyi yapmşsn inşaAllahta tutmştrtupler acık cıktı canım ama hsgnın ertesı gunu ovulasyonda pik olduğu için değerlendirdim yanlışmı yaptım
Eşim pek sıcak bakmıyor instagrama :))İnstagram disinda bakiyor mu bilmiyorum canim.ac bi.instagram hesabi
hepsi bi arada yok kuzum adete 9 gün var 1 ekimde silikleşti çatladıAdete kaç gün var ve diğer yaptgn ovilayon testlernin fotosunuda atrmsn
Bunlar silik zaten canim.yumurtlama gununde t nin koyulugu c kadar olacak hatta daha fazla bile cikabilir ama boyle degil bu silik.ve normal zaten.silik cikmasi bi de ertesi gun siliklesti sonra biraktim.dedin neden biraktin asil onemli gunler o.zaman yumurtlama gunuyle birlikte 4 gun iliski olmali en.dogurgan donem o zamanevet canım değerlendirdim sonra zaten silik çıktı bıraktım 2 gündür yine koyulaşmaya başladı dur foto atıyorum
Hmm benimki de bakmiyordu canim.sonra ikimiz birikte actikEşim pek sıcak bakmıyor instagrama :))
bunu buldum canım pik yapmıştı 30eylül çatladı 1 ekim silikleştiAdete kaç gün var ve diğer yaptgn ovilayon testlernin fotosunuda atrmsn