- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.241
Aynen canim bakalim ne kadar zamanda sifirlanacak 3 gunde yaklasik 1000 azaldiDeğerin bi sıfırlansın hayırlısıyla ins da hersey olur kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim bakalim ne kadar zamanda sifirlanacak 3 gunde yaklasik 1000 azaldiDeğerin bi sıfırlansın hayırlısıyla ins da hersey olur kuzum
Sağlığın yerinde olsunda ins düşer cnm moralini yuksek tutmaya çalış bunda da vardır bi hayr Rabbim in elbet bi bildigi varAynen canim bakalim ne kadar zamanda sifirlanacak 3 gunde yaklasik 1000 azaldi
Evet o yüzden de üzülmeni istemedim belki kendini dinlemek istersin diye düşündüm ama sen ne güzel aramızdasınBaya uzak kalmistim haklisin benim bat gunu diye bisey yok suan ama :)
Hosgeldinnnnn. Hep aklımdaydın valla. Nasılsın?Selam kizlar buraya tasinmissiniz hic soylemiyosunuz :)
Daha iyiyim canim degerim dusmeye basladin3 gunde 4911den 4005e düştüHosgeldinnnnn. Hep aklımdaydın valla. Nasılsın?
Degerin ne kadar yüksekmiş öyle. Ama çok hızlı düşer merak etme. Kanaman var mi?Daha iyiyim canim degerim dusmeye basladin3 gunde 4911den 4005e düştü
Evet var canimDegerin ne kadar yüksekmiş öyle. Ama çok hızlı düşer merak etme. Kanaman var mi?
Evet var canimDegerin ne kadar yüksekmiş öyle. Ama çok hızlı düşer merak etme. Kanaman var mi?
Dinlen yorma kendini bu sürede agrinda olabilirEvet var canim
Bnde yarn sabah tekrar deniycem canm umudm yok ama o yaptgm ilk idrarla değildiİnşallah canım . Benımde buna benzer. Çok zorlarsam bi çizgi var gibi geliyo
Yarın sabah tekrar denicem. BAT ımız aynı gün
Bu ovulasyon.testi ise bu senin.yumurtlama gunun.bugun iliski onemli.ertesi gun tekrar test yap ayni saatte.eger t cizgisi siliklesirse bu da catlamis oldugunu gosteriyo.bir 3 gun daha iliski yasaman gebelik acisindan onemli avantaj canımKIzlar ha bu yumurta çatlamiş midu yoksa çatlayacak midu ikisi de aynı renk ama ikisi de çok koyu değil bu arada akşam üstü 5te yaptım testi sıvı almadım 2 saat
Bu ovulasyon.testi ise bu senin.yumurtlama gunun.bugun iliski onemli.ertesi gun tekrar test yap ayni saatte.eger t cizgisi siliklesirse bu da catlamis oldugunu gosteriyo.bir 3 gun daha iliski yasaman gebelik acisindan onemli avantaj canım
Rica ederim.aynen canim degerlendir iliskiden sonra 15 dk.falan.ayaklarini yukarda tut bi 5-6 saat de duş almamaya calis.ama yumurtladigim gun bende de akinti olmadi ertesi gun yumurta catladiginda berrak uzayan bi akintim olmustu.bi de senin bat nezamanbir de yarinki te st i atar misin.canim merak.ettimAyy tamam hemen değerlendireyim amma hiç akıntı yok bende bu ay normalde ben akıntım göre yumurta takibi yapıyordum ama hiç öyle uzayan akıntım yok hatta akıntım yok, neyse ben yine de değerlendireyim teşekkürlerr
Regl olana kadar umut vardır bekle derimgünaydın hanımlar. test yaptım negatif. ağrılarım regl işaretiymiş. hepimiz için hayırlısı...
Bnde yarn sabah tekrar deniycem canm umudm yok ama o yaptgm ilk idrarla değildi