- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.201
Amin inşallah canım yarın vericem ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaMaşallahhh maşallah aman nazar değmesin :))) kan testinde bayağı yüksek değer çıkar heralde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım yarın vericem ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaMaşallahhh maşallah aman nazar değmesin :))) kan testinde bayağı yüksek değer çıkar heralde :)
Aminn kuzum hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah canım yarın vericem ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Amin inşallah canım yarın vericem ama kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Teşekkür ederim amin inşallah 6 ekimdiHayırlı olsun inşAllah sağlıklı kucağınıza alırsınız.. bat ne zamandı sizin?? Maşallah baya belirgin çizgi
Masallah ne kadandaa kırmızı :) senin ayağın nasıl oldu bu arada? O ayakla iyi bebek yapmışsınKızlar testim :))
Kız bebekle ayağın ne alakası var hahahahahahMasallah ne kadandaa kırmızı :) senin ayağın nasıl oldu bu arada? O ayakla iyi bebek yapmışsın
Ayy okuyunca güldüm dinlenince daha güzel oluştur belki :)))Masallah ne kadandaa kırmızı :) senin ayağın nasıl oldu bu arada? O ayakla iyi bebek yapmışsın
Çok teşekkür ederim amin inşallah :))Gamzelikiziniz gozunaydin. Saglikla al kucağına inşallah. Kendine çok dikkat et artık
Sus kız heyecanlandiriyorsun beni :) umut veriyor gözlerin banaKızlaarrrr çıldiriciğim artııklkk karnımın altından başlayan sol kasığımı sıkıştıran ve rahmime kramp girdiren hafif ve tatlı bi ağrı var enfeksiyon desem tuvaletimiwyaparken zorlanmıyorum yanma yok gayet normal ben anlamıyom yani
Hahahahah ya sen beni bugün ne güldürdün ya benim zaten yüreğim ağzımda atıyo ya :)Sus kız heyecanlandiriyorsun beni :) umut veriyor gözlerin bana
ah ah kuzum bir sen bide Squid hamile kalsanız da derin bir oh ceksem inşallah eli kulağındadırHahahahah ya sen beni bugün ne güldürdün ya benim zaten yüreğim ağzımda atıyo ya :)
Dualarımız karşılıklı kuzucum inşallah inşallah çok ümitlenmemeye çalışıyorum ama resmen vücudum oyun oynuyo sanki bu ağrı bide en çok şüpheye düşüren göğüs ucu sızlaması inşallah yanılmam yaah ah kuzum bir sen bide Squid hamile kalsanız da derin bir oh ceksem inşallah eli kulağındadır
İnşallah yanılmazsın ama dediğim gibi ümitsiz olma sma kendini çok kaptirmaDualarımız karşılıklı kuzucum inşallah inşallah çok ümitlenmemeye çalışıyorum ama resmen vücudum oyun oynuyo sanki bu ağrı bide en çok şüpheye düşüren göğüs ucu sızlaması inşallah yanılmam ya
Ekledim canım :) Uğur getirsinBeni de ekler misin kuzum 17 Ekim :)
İnşallah canım hepimize :)Ekledim canım :) Uğur getirsin
Evet canım haklısın daha çok günüm var ve belki hala yumurtlama belirtisidir bakalım ilerleyen günlerde şu göğüs hassasiyeti geçmesse o zaman anlarım bişeyler olduğunuİnşallah yanılmazsın ama dediğim gibi ümitsiz olma sma kendini çok kaptirma