- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.061
Sağol kuzum:) bide deniz havası miss gibi geldi valla :) oh iyi yaptınız alışveriş bi kadınını kendine getiriyoBiliyorum canım. Masallah size :) iyi gelmez olur mu hiç iyi yaptiniz. Bizde suan eşimle alisveris merkezindeyiz bana biseyler alıyoruz
Hoşgeldin canım inşallah bu ay son ayın olur beklediğin :)Ayyy inşalahh ama inşallahh olmazsın yaaa :))) Bana da haber ver mutlaka sevindirik oldum :)))
Canım ben mi yanlış hatırlıyorum senin geçen ay pozitif testin mi vardı ? Kimyasal mı oldu o zaman adetin geçmeden mi yapmıştın ?Hoşgeldin canım inşallah bu ay son ayın olur beklediğin :)
Ben daha önce 2 defa kullandım bu markayı silik bile görmedim zaten 2 kere kullandım o aylarda da adet oldum canım hamileliğimi 8 gün önceden öğrendiğim bi marka var beğeniyorum o markayı yarın onu alırım yine silik çıkarsa kan veririmCanım merhaba silik çizgi görmüşsün albi markayla hevesini asla kırmam istemem ki inşallah çizgi doğrudur ama ben ne zaman albi marka yapsam muhakkak silik çizgi çıkardı ama kan negatifti bence başka marka testle dene
Ya sorma ben o testi adetimin bitimindeki 3. Günde yaptım pozitif verdi ama ertesi gün aynı testle tekrar yaptım negafti o yüzden aldırış etmedim ki zaten kaç kere ultrasona girdim olsaydı çıkardı diye düşündüm canımCanım ben mi yanlış hatırlıyorum senin geçen ay pozitif testin mi vardı ? Kimyasal mı oldu o zaman adetin geçmeden mi yapmıştın ?
Aynen kuzum daha iyi olur inşallah doğru sonuç vermiştir ki belirtilerinde var zatrnBen daha önce 2 defa kullandım bu markayı silik bile görmedim zaten 2 kere kullandım o aylarda da adet oldum canım hamileliğimi 8 gün önceden öğrendiğim bi marka var beğeniyorum o markayı yarın onu alırım yine silik çıkarsa kan veririm
Ben hep ordan aldım canım Kargo ücretsiz yazanlardan bir sorun yaşamadım.Fit mutlu anne ya canım ben şimdi n11den gebelik testi sipariş etcemde kredi kartı bilgilerini istiyo güveniyimmi bilemedim ?
Bu ay olur inşallah canım o yazı orda duruyor çok üzülüyorumYa sorma ben o testi adetimin bitimindeki 3. Günde yaptım pozitif verdi ama ertesi gün aynı testle tekrar yaptım negafti o yüzden aldırış etmedim ki zaten kaç kere ultrasona girdim olsaydı çıkardı diye düşündüm canım
Ya kuzum kredi kartı bilgisi istiyo ya açıkcası tedirgin oldum ne bilim ilk defa internetten sipariş vercem evet benim alcağımda kargo ücretsiz Bilgileri yazayım mı sence ?Ben hep ordan aldım canım Kargo ücretsiz yazanlardan bir sorun yaşamadım.
Ay kıyamam kız üzülme ben artık üzülmüyorum eskisi gibi kafama takmamaya çalışıyorum bi de en büyük şu an sevindiğim olay yumurtamın çatlaması adet olsam bile üzülmem hepimizin meleğinin zamanı var beklemek zorndayız canımBu ay olur inşallah canım o yazı orda duruyor çok üzülüyorum
Ben hep aldım canım bir sorun çıkmadı hatta kartın limiti çok fazlaydı aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. Bence problem olmaz al sendeYa kuzum kredi kartı bilgisi istiyo ya açıkcası tedirgin oldum ne bilim ilk defa internetten sipariş vercem evet benim alcağımda kargo ücretsiz Bilgileri yazayım mı sence ?
Öyle canım bekletiyorlar bizi böyle bir gelsinler ne yapacağız onları:))Ay kıyamam kız üzülme ben artık üzülmüyorum eskisi gibi kafama takmamaya çalışıyorum bi de en büyük şu an sevindiğim olay yumurtamın çatlaması adet olsam bile üzülmem hepimizin meleğinin zamanı var beklemek zorndayız canım
He tamam o zaman kuzum alayım bende ama ben nakit ödeme yapcam?Ben hep aldım canım bir sorun çıkmadı hatta kartın limiti çok fazlaydı aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. Bence problem olmaz al sende
Ah ah bi gelseler zaten bi mıncırcaz onları hiç rahat bırakmıcamÖyle canım bekletiyorlar bizi böyle bir gelsinler ne yapacağız onları:))
İçinde limit yok diye kabul etmedi :/Bende nakit ödedim canım problem olmaz :) hemde ne mıncırcaz:))
Anladım canım ovulasyon mu alıcaksınİçinde limit yok diye kabul etmedi :/
Maas kartı oluyo ya banka kartı onunla alıyorum bende kapida odeme yapmayan sitelerden kredi kartı kullanmioruz bizİçinde limit yok diye kabul etmedi :/
Kız benimde banka kartı ama sitede kredi kartı diye geçiyo nasıl yapcam anlamadım?Maas kartı oluyo ya banka kartı onunla alıyorum bende kapida odeme yapmayan sitelerden kredi kartı kullanmioruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?