- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.101
İnşallah canım hepimiz alalım inşallahh mutlu haberleri :))Bnce var canmm inşaAllah hayırlı haber alrsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz alalım inşallahh mutlu haberleri :))Bnce var canmm inşaAllah hayırlı haber alrsn
Haber vermeyi untma kuzmİnşallah canım hepimiz alalım inşallahh mutlu haberleri :))
Yazıcam canım :))Haber vermeyi untma kuzm
Rahim filmi çekileli 3 ay olacak bu ay, bakalım gelecek mi beklenen misafir :) benim bat 14 ekim seninki ne zaman canım?
Oh masallah allah artırsın muhabbetinizi kızlar :) güzel haberler alalım inşallah
Kız regl bekliyorum deme mazallah gelir falan. Çift çizgiyi görmek için gunlerin gecmesini bekliyorum deBenimde ilaç bitti regl bekliyorum bat 12 13 ama bakalım insAllah kırmızı kart değil se çift çizgi görürüm artık :)
Aynen öyle evrene olumlu mesajlar gönderelim :))Kız regl bekliyorum deme mazallah gelir falan. Çift çizgiyi görmek için gunlerin gecmesini bekliyorum de
Ama bende regl bekliyom diyom gelsin de temizlik yapcam şunu yapcam diyom :)Kız regl bekliyorum deme mazallah gelir falan. Çift çizgiyi görmek için gunlerin gecmesini bekliyorum de
Evet hesapta para yok kuzumHesapta para mi yok limit yok dedi
Ay kuzum sağol Allah razı olsun ben zaten doktor komtrolündeyim o yüzden ovu kullanmıyomANladım canım bende ovulasyon var istersen sana gönderebilirim dicektim.
Demicennn gelmesinnnnn :)Ama bende regl bekliyom diyom gelsin de temizlik yapcam şunu yapcam diyom :)
Kız regl bekliyorum deme mazallah gelir falan. Çift çizgiyi görmek için gunlerin gecmesini bekliyorum de
Yok canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür :)) aminnn inşallah hepimizin güzel haberini duyarız canımRahim filmimde herhangi bi sorun çıkmadı sanırım sizde değil mi.? Bende iyi geldiğini biliyorum insAllah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız canım benim :)
Hemen belirti bekleme kuzucum daha 1 haftan var ve arkadaşın doğru söylemiş şu anda çıkmaması gayet normal bence ilacı kes adet olduğunda devam edersin benim fikrim bu aslında akıntı kokulu veya o bölgede kaşıntı olmadığı sürece akıntı normal ve sen doktora biz gebelik için deniyoruz deseydin antibiyotik vermezdi kuzum ve ultrasonda adetini 2 hafta falan geçmeden göremessin zaten bebeğe dair bişey anca kanda belli olur canımcımBeybiler valla bu son sorum olacak. Değerli görüşlerinize ve de tecrübelerinize ihtiyacım var. Biliyorsunuz ilişkiden 5 gün sonra kan verdim beta hcg 0 çıktı. Ertesi gün doktora gittim. Tabi beta hcg şıfır çıkınca hiç biz denedik gebelik falan demedim kasık ağrım var dedim. Doktor akıntın var dedi antibiyotik yazdı. Bende içmeye başladım. Süper. Bugün arkadaşım napıyorsunnn mal mısıınnn diye çıkıştı bana. Onda da hemen kanda çıkmamış diş doktoru ilaç yazmış ama o kullanmamış regl zamanı öğrenmiş. Bana ya değerin yükselirse dedi. Benim şimdi ağrım sızım Yok iki gün sürdü dinlenince geçti ara ara rahimde oluyor biraz ağrı o kadar öyle çokta belirtim de Yok. Ben hayatıma rahatlamış şekilde devam ederken of yeni bir mevzu çıktı. Şimdi kardeşlikler ben napam. Ne edem. Nolur bir tavsiye bir fikir şu garibana @bi prenses annesi Genc_evli @rainbow4607 @
Zaten vücudumda anlamlandıramadığım şeyler var sol kaşığım sanki aşağıya çekiyo göğüs uçlarım acıyo ve kaşınıyo çok hafif böyle tuhaf tuhaf şeyler ya amaannn daha çok var zaten adeteDemicennn gelmesinnnnn :)
Bende aldım da kullanmadım pek duruyor öyle canım :) Allah sendende razı olsun inşallah hepimiz hamile kalalım onlarıda çöpe atalımAy kuzum sağol Allah razı olsun ben zaten doktor komtrolündeyim o yüzden ovu kullanmıyom
He valla inşallahhhhhh yaaa ya eğer seni üzmessem bişey sorabilir miyim ?Bende aldım da kullanmadım pek duruyor öyle canım :) Allah sendende razı olsun inşallah hepimiz hamile kalalım onlarıda çöpe atalım
Tabii buyur sor canımHe valla inşallahhhhhh yaaa ya eğer seni üzmessem bişey sorabilir miyim ?
Eğer yanlış hatırlamıyorsam sen hamile kalmıştın ama trafik kazası geçirmiştiniz o zaman kaybetmişsin acaba belirtilerin nelerdi kuzum ? Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti hissettin ?Tabii buyur sor canım