- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.041
Genelde 3 gün önce yumurtluyorum 14 eklersek 8 gün varBelki erken yumurtlamışsındır olabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde 3 gün önce yumurtluyorum 14 eklersek 8 gün varBelki erken yumurtlamışsındır olabilir :)
Canım erken yumurtlamaya katarsak 8 gün var katmazsak 11 gunBende bu ay erken yunurtladigumi düşünüyorum adetten sonra çünki her ay olan kaşık agrisi akintim adetten hemen sonra oldu bitti su an yok tahmini yumurtlama gunum bugün sadece bi kez tuvalette sarı akintim gelmis neden olabilir ki... Kac gun var canim senin adete silik ciGi cikti
Benm daha 14 gun var geçmiyor resmen gunler ya adet tarihim bi gelseydiCanım erken yumurtlamaya katarsak 8 gün var katmazsak 11 gun
Adet sancısı demiyorum ya bu yerleştiğini belirtisi mi acaba o yüzden mi silik çıktı dünden beri cekiyodum sanciyi bugün zorla görülen silik çizgiyi gördümBenm daha 14 gun var geçmiyor resmen gunler ya adet tarihim bi gelseydi
Ins vardr canım iki gune bi daha tekrarla istersenAdet sancısı demiyorum ya bu yerleştiğini belirtisi mi acaba o yüzden mi silik çıktı dünden beri cekiyodum sanciyi bugün zorla görülen silik çizgiyi gördüm
Yok yarin sabah kan vercm canım kısmet olursaIns vardr canım iki gune bi daha tekrarla istersen
Bekliyorum canım yarına kadar olmazsam yapmayı planlıyorum. Birde haftasonu eşim evde o yokken yapmak istiyorum :)Aminn canım inşallah:)) Ne oldu adet mi oldun yoksa biraz daha geciksin diye mi bekliyorsun?
Baya varmış ama çıkmışta olabilir tabiikiGenelde 3 gün önce yumurtluyorum 14 eklersek 8 gün var
Önceki de 8 kala silik cikmistiBaya varmış ama çıkmışta olabilir tabiiki
O zaman senin bünyen böyle canım inşallah vardırÖnceki de 8 kala silik cikmisti
Sağol canım inşallah allah herkese nasip etsinO zaman senin bünyen böyle canım inşallah vardır
Benim 9 gun var test yaptim.hicbir sey cikmadiO zaman senin bünyen böyle canım inşallah vardır
Markası ne canım. valla bende test bozuktur diyorum 8 gün var adetimeBenim 9 gun var test yaptim.hicbir sey cikmadi
Çok çok erken daha çok nadir o kadar erken idrarda çıkan bence 1 hafta daha sabırlı ol. Test yapıp strese girmeBenim 9 gun var test yaptim.hicbir sey cikmadi
Ayyy inşalahh ama inşallahh olmazsın yaaa :))) Bana da haber ver mutlaka sevindirik oldum :)))Bekliyorum canım yarına kadar olmazsam yapmayı planlıyorum. Birde haftasonu eşim evde o yokken yapmak istiyorum :)
Veririm tabiiki canım sağol benimle mutluluğumu paylaştığın için :) sendende güzel haberler alırız inşallah :))Ayyy inşalahh ama inşallahh olmazsın yaaa :))) Bana da haber ver mutlaka sevindirik oldum :)))
Laboquik ovulasyon testleriyle beraber gelmisti gitti gidiyordn aldim canimMarkası ne canım. valla bende test bozuktur diyorum 8 gün var adetime
iyi marka bence.Bende albi markayla yaptımLaboquik ovulasyon testleriyle beraber gelmisti gitti gidiyordn aldim canim
Merhaba kızlar.
Bu başlık bize Ekim ayındak Uğur getirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.
@rainbow4607 4 Ekim
@Seymaaao 4 Ekim
@EslemKenan 4 Ekim
@Scarlet16 7 Ekim
@Nbhtt 7 Ekim
Genc_evli 8 Ekim
@20_KELEBEK 10 Ekim
@10N 10 Ekim
@papatyakokankadin 12 Ekim
@Bayankus06 11 Ekim
@Vuslat ne zaman 13 Ekim
Squid 14 Ekim
@Genc_evli 15 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@MinnakPortakal 16 Ekim
@Anneyimbenanne35 17 Ekim
E Enesbirgul 17 Ekim
wiha02 18 Ekim
@mimarice 19 Ekim
@superisi1984 20 Ekim
Fit mutlu anne 21 Ekim
@hopelesss90 21 Ekim
@nyks_42 22 Ekim
@neiraida 22 Ekim
@AlessiaLeon 23 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
@melek ve mucizesi 24 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
@Kbra2214 25 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
@olivia dunham 27 Ekim
@ismihazan 27 Ekim
Kurumus-Maskara 29
Ekim
@esmerim53 30 Ekim
Canım merhaba silik çizgi görmüşsün albi markayla hevesini asla kırmam istemem ki inşallah çizgi doğrudur ama ben ne zaman albi marka yapsam muhakkak silik çizgi çıkardı ama kan negatifti bence başka marka testle deneiyi marka bence.Bende albi markayla yaptım