- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.741
Aa ebemisinnBiliyorum canim hatta ebeyimterzi kendi sokugunu dikemez hesabi bilmiyorum gecenki hamilelikle benzer belirtiler var ama esim ben eminim iceri kacmadigina diyor
Gecenkinde bende oyle ogrenmistim ve ben genelde 28 29 gunde adet oluyorum yani ya bugun olmaliydim ya da yarin adet olmaliyimAa ebemisinn
Olucağı varsa zevk sıvısından bile girer içeri :)
11 aralığa birley kalmamış ..
Varsa şuan bile çıkar testlerde
Ben bata 4 varken falan öğrenmiştim
Naptın canım test yaptın mı ?Gecenkinde bende oyle ogrenmistim ve ben genelde 28 29 gunde adet oluyorum yani ya bugun olmaliydim ya da yarin adet olmaliyim
Canim dun gece cift cizgiyi gordum bu sabah kanamam basladi birden tekrar test yaptim cizgi yoktu kimyasal gebelik oldu sanirimNaptın canım test yaptın mı ?
Kuzum belki test yanlıştı yanlış çizgi çıkarmıştır olabilir mi ?Canim dun gece cift cizgiyi gordum bu sabah kanamam basladi birden tekrar test yaptim cizgi yoktu kimyasal gebelik oldu sanirim
Bilmiyorum canim ama kimyasal bile olsa gebe kalabiliyo oldugumu anlardim o acidan iyi olurduKuzum belki test yanlıştı yanlış çizgi çıkarmıştır olabilir mi ?
He orasıda doğru kuzum kalabilirsin tabiki sen sadece kafanı rahat tut Allah’ın izniyle hayırlısıyla sende sağlıklı bi hamilelik geçireceksin inanıyorum ve dua ediyorum sende inan kendine üzme kendiniBilmiyorum canim ama kimyasal bile olsa gebe kalabiliyo oldugumu anlardim o acidan iyi olurdu
Tek tup olunca hamile kalmam uzun surecek diye korkuyorum sadece ayin 20sinde yumurta takibi yaptiracamHe orasıda doğru kuzum kalabilirsin tabiki sen sadece kafanı rahat tut Allah’ın izniyle hayırlısıyla sende sağlıklı bi hamilelik geçireceksin inanıyorum ve dua ediyorum sende inan kendine üzme kendini
Yaptır canım bak ben öyle hamile kaldım hem doktor kontrolünde olunca daha rahat oluyosun hayırlısı olsun hakkındaTek tup olunca hamile kalmam uzun surecek diye korkuyorum sadece ayin 20sinde yumurta takibi yaptiracam
Selam canım bende durumlar ayni bati bekliyorum normalde bat ayin 10u ama bu ay gec yumurtladim sanirim nolacak bilmiyorumKizlaaaar uzun zamandır kimsede ses çıkmamış nasılsıniz hamisler nasil gidiyor hamilelik yeni hamis olan var mi bu topikten merak l ettim hepinizi
Yakinmiz batlarimiz hayrlisi olsun cnm ins var mi hissettgn biseySelam canım bende durumlar ayni bati bekliyorum normalde bat ayin 10u ama bu ay gec yumurtladim sanirim nolacak bilmiyorum
Senin ne zaman canim sadece 2 gundur midem yaniyor ve beli agriyor baska bisey yok kasiklarim agriyor aslinda ama enfeksiyondan o sanirim emin degilim sende var miYakinmiz batlarimiz hayrlisi olsun cnm ins var mi hissettgn bisey
Bnmde 6 gün kaldı bat 13 ocak bklm..Senin ne zaman canim sadece 2 gundur midem yaniyor ve beli agriyor baska bisey yok kasiklarim agriyor aslinda ama enfeksiyondan o sanirim emin degilim sende var mi
Benim goguslerde hic bisey yok gecen sefer sismisti goguslerim dokununca aciyorduBnmde 6 gün kaldı bat 13 ocak bklm..
Bnm belirtiler aslnda cok az hrr ay cok daha fazla belirti oluyrdu sonu husran goguslerim sisti sanki ama agri acima yok cok fazla damar oldu bas agrisi var sac diblerim falan aciyor kaşınıyor cabuk yaglaniyor kasik karin agrisi sıfır hic yok arada oturup kalkarken karnima kasiklarima batma oluyor ara ara akıntı oluyor bklm nolcak
Bnmde kimyasalda cok sismisti agriyordu dokunamiyordum bu sefer agrisz sızısız ama şişti ay insAllah guzel haberler aliriz ne zmn test yapmaui dusunuyrsun cnmBenim goguslerde hic bisey yok gecen sefer sismisti goguslerim dokununca aciyordu
Ben dun yaptim negatif cikti bilmiyorum belki hamile degilim belki de gec yumurtladigim icinBnmde kimyasalda cok sismisti agriyordu dokunamiyordum bu sefer agrisz sızısız ama şişti ay insAllah guzel haberler aliriz ne zmn test yapmaui dusunuyrsun cnm
Olabilir geç yumurtladgina eminsen bekle biraz daha bklm hayırlısı ben henüz yapmadım hiçBen dun yaptim negatif cikti bilmiyorum belki hamile degilim belki de gec yumurtladigim icin
Ates olcme yapiyorun orda gec yumurtladin diyor ama emin degilimOlabilir geç yumurtladgina eminsen bekle biraz daha bklm hayırlısı ben henüz yapmadım hiç
Himm vala ben tam bi ay ölçmeye üşeniyorum snrm hic beceremedim onu bazen geç yum olsada aynı tarihte adet oluyor çoğu kişi hani lütuel da deniyor ya 14 gün illa öyle olmuyor snrmAtes olcme yapiyorun orda gec yumurtladin diyor ama emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?